jel samo mene ova cijela priča zamara?djelovi mikrograma klosterbola i sad šta,treba da ga izbace godinama sa tura?šta ćemo onda sa godinama i godinama kortikosteroida nadala posle svake operacije,a bilo ih je bezbroj?
sve glupost na glupost,jedino što možemo svojim očima da vidimo da je novak zapravo bio u pravu što je čak opsesivno bježao od cijele ove priče pa po cijenu propuštanja turnira i ležanja po zatvora,jer svi vidimo da bi jedva isčekali sve ovo da mu sruče na glavu.
ima li dokaza za Nadala, kao za Sinnera? već napisah za Novaka, tražili bi mu suspenziju u roku od - odma'
ako su Sharapovu suspendovali, Halep, što ne bi i Sinnera? nekome je odgovaralo da se ovo zataška tada. čudi me da se ovo i sad pustilo u javnost
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Kako dodjosmo do Nadala i Djokovica hahah.
Bice zanimljive pres konferencije pred US Open. Inace, na tviter nalog US Opena mozete dosta dobre zabave nac ovih dana jer su bili neki egzibicioni mecevi pa cak i McEnroe/Djokovic vs Agassi/Alkaraz, kao i trening Del Potra i Novaka.
Dobri Delpo, mislim da nema toga kome nije mio taj covjek. Veli Novak najveci mu uspjeh sto je dobio Del Potra 2018 u finale US Opena, a Delpo veli meni je najveci uspjeh kad sam te dobija na Olimpijadu. :ha:
Sto se tice Sinnera, ne znam sto bih reko, definitivno povlascen tretman je dobio, a sad sto se tice istine - ona je nedje u sredini, sto se pominju ovi tragovi dopinga, to je vazda tako jer se niko ne dopinguje u sred turnira, nego ide na cikluse i zato se vazda doping nalazi u tragovima. E sad bilo je dosta sto reddit, sto tviter detektiva, te su nasli i onoga fizioterapeuta koji je nosio neke marame oko prsta tokom IW-a kao da je imao neku posjekotinu, Siner je saznao za ove doping rezultate sto kasnije.
Moguce i da je sve slucajno bilo, nenamjerno blabla, i nije najveci problem sto je Sinner oslobodjen i pusten da igra i tako dalje, nego zasto se taj tretman ne da svim igracima, a ne muce ih po godinu dana oko istih situacija da dokazu svoju nevinost i onda se samo odugovlaci i odugovlaci.
Novakov žrijeb
https://x.com/ozmo_sasa/status/1826652894827053129
Sinner
https://x.com/jmgmoron/status/1826654210919743924
Carlos
https://x.com/jmgmoron/status/1826653004130296174
Iskreno ne bih volio da su suspendovali Sinnera jer Alcaraz onda nema antitežu. Ali ima laži u svemu ovome definitivno, ne bi zataskali ovoliko... to je bas lose. Simonu i Sarapovu su odma zgazili, a i onoga kukavca Italijana, jer nije imao ledja kao Sinner.
Nebitno, idemo dalje... Novak izgleda ima neku povredu ledja, nadam se da ce bit ok pred pocetak. Ne očekujem da će nesto ucinjet na USO, mislim da je doslo do zasicenja nakon osvajanja toliko cekanog zlata.
Poceo US Open juce, gledah malo i pratih po rezultata.
Zheng se stabilizova i prodje Anisimovu, e kako ravno ova Anisimova udara, to je pakao. Kod takvih igraca se ceka samo da se ugase od sebe, jer kad ide, crtaju se linije, a kad stane, onda sam sebi najveci protivnik.
Shelton po ocekivanju dobi Thiema 3:0 vrlo lako, nisam gledao Thiema odavno, stvarno greote, servisa nidje, riterna nidje, nema one siline. Mislim ne moze ni u top 300 da udje i raspustio je tim ove godine jer se povlaci. Svaka mu cast na karijeri i steta za sve povrede, bilo bi izuzetno gledat da je ostao u formi, al upisao se u istoriju i uzeo taj jedan GS. Svaka cast i organizatorima sto su mu dali WC za razliku od RG.
Shawrtzman uze set Monfilsu i izgubi 3:1, isto poslednja sezona u karijeri.
Rune izgubi 3:0 lagano od napaljenog Nakashime, momak na putu od top 3 do out of top 30. Zna se ko je najbolji u istoriji sporta, al ko je ludja glava Tsitsipas ili Rune, tu je mrtva trka, ovaj barem ima da za Badosu navija...
Djere izbaci Struffa, al je i on nesto povrijedje tako da moguce da ce Novak dobit walkover u R2.
Danas Osaka-Ostapenko moze bit vrhunski mec.
Takodje i Grcki okrsaj Tsitsipasa i Kokinakisa.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Thiem je fantasticno sublimirao o kakvoj eri se radilo - obican smrtnik protiv tri poluboga.sve je jasno kad on,delpo,marej,nadal...jedva ulicom mogu da hodaju,mada dominik je stvarno pretjerivao pogotovo u masi,bio je tenk te tri sezone.
cist dokaz da rad u tenisu iako se isplati,moze da te dovede samo do jedne mjere.za ostalo treba providjenje,dodir bogova...
na šta liči Tsitsipas. teško da je ovo i challenger nivo
Collins izgubila u svom poslednjem USO, a Osaka dobila
Sinner izgubio prvi set 6:2 eo i u drugom odmah mu puca brejk. daleko je ovo od gotovog, al izgleda da ovo sa dopingom ipak ostavilo traga
Cipiripi ima neosporan talent,ali na koju foru prodaju oze alijasim trte vrte kao ozbiljnog sportasa samo da mi je znat', 'naci mali mu je djecu napravio
Pozdrav.
Imam 9 kanala za us open - pored erusporort 1 i 2, tu je jos 7 italijanskih sportskih kananala.
Ko zeli da dobije test, PM poruka.
Kakav je Djere.
Što nije predao prije meča nego na sredinu 3 set kad ga je Djoković prosuo.
Nista dok stotku ne zaokruzi na svakom.
Nije lola dzabe ustao rano.. Ode Alkaraz i sretni mu put
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Kako ga razvali ovaj?
k'o stanislav kad se ustane na desnu,mlatio je kao tripleta ruskinje dok se pročulo
sad,botik je nažalost odigrao ovo sad i ko zna kad...
Mladost, ludost i nekonstantnost.
Cudna sezona za Alkaraza, osvojio je IW (koji je krojen za njega bukvalno), RG i W.
Da nije osvojio ova dva GS-a (to je sad veliko ako), bila bi "katastrofalna" sezona i sta se desilo sa momkom, a ovako zasluzeno igrac broj 3 na listi. Nakon ispadanja na AO od Zvereva, pa onda i onu sljaku u Rio je izgubio, pa tek do IW-a nije imao uspjeha, sezona sljake u Evropu opet prosla prosjecno, dosao na RG i W i osvojio, finale OI srebro i sad opet dolazi do vjerovatno mentalnog praznjena.
Bice on dobro, al ocigledno da na meceve bo3 ima velikih problema, nema konstantnosti, koncetracije sta god, izgleda kao igrac koji svaki mec moze dobit ili izgubit, nikad mu se ne zna i to igrao protiv sedmog ili sedamdesetog na listi. Na bo5 je druga stvar jer ima dosta vremena da se vrati u mec, danas nije mogao, losa njegova igra, fantasticna igra protivnika i to se tako poklopi. Ne trebaju ljudi ni panicit kao ni prosle sezone, momak posle 70 meceva GS-a ima 60 pobjeda, vise nego li Nadal, Djokovic, Federer posle 70 meceva. Sad ide ove sezona u Aziju i indoor turniri koji mu nikako ne odgovaraju, te bih se iznenadio da ista osvoji do kraja sezone. Siner je zasluzeno broj jedan ove godine, najkonstantniji igrac na turu.
po meni čak i veći problemi su prvo što je ferer u manjem obimu u štabu,dok se sve on pitao to je funkcionisalo besprekorno,možda i najbolje vođen teniser u istoriji.drugi problem je nepostojanje plana C,D... dakle samo ultraofanziva i mreža i to mu ga je to.onda naleti botik i prospe ga na mreži i našamara jer realno šta ima da izgubi,ili se neko od elitnih defanzivaca ustane na desnu i ima živaca da mu isparira fizički i odmah je u problemu.
što se tiče budućnosti,po meni primaran je problem tijelo,jer niko pa čak ni nadal nije izdržao to sebi da radi decenijama i bude konkurentan,evo vidimo thiem kako je mučenik prošao,plus je tu teret očekivanja...sa druge strane ako mu se konkurencija prospe i ne bude novih mladih snaga (a ovo što sam vidio po juniorskih turnira djeluje ozbiljno) vrlo moguće da će imati čistinu 4-5 sezona da se naosvaja svega.
da je ferer tu spremio bi ga za završni masters i našpanovao da ga uzme i riješi samopouzdanje za sledeću sezonu,ovako efamous je vrlo vjerovatno u pravu - to je to od njega ove sezone.
kad spomenuh završni,još jedna prilika da se novak oprosti kao potpuni kralj,ali svi znamo da će tek otići kući kad uzme deveti W ili pogine pokušavajući.a kad i ako ga uzme izmisliće on već nešto...ne bi me čudilo da će da brani zlato u LA-ju.
Ti pricas bas o Davidu Ferreru? Posto vec 2x napisa Ferrer umjesto Fererro? Ferrer je Davis Cup Selektor i nije toliko sa Alkarazom, a Fererro je tu u stab bio nocas koliko vidjeh?
Vidji, meni je to njegov nedostatak sto sam ne moze da pronadje rjesenje nego gleda sve u trenera, a ni Ferero nece non stop bit sa njim, realno tenis je takav sport, svake nedelje druga destinacija, imaju ljudi i familije pa ne zele non stop bit odvojeni.
E sad za tijelo i tako to, evo vidjecemo, moze svasta bit, vrijeme ce pokazati, da budes broj jedan i da pretendujes na 10+ GS-a definitivno mora tijelo da ide do krajnjih limita, to su pokazali ova cetvorica i za divno cudo Novak se jos drzi iako je imao problema - ledja, lakat, koljeno.
Zanimljivu izjavu dade Alkaraz u smislu da je mislio da je mentalno jaci posle svega sto je prosao, al ipak se iznenadio da nije i da mora da radi. Tek 21 godina, glava mu je na pravom mjestu, vjerujem da ce ispravit sve te stvari.
Ta njegova polovina se totalno otvorila i ko zna ko ce doc do 1/2, De Minaur je tu kao najbolje rangirani al mislim da nece proc sve. Siner ako prodje kroz svoju polovinu, to polufinale mu nece bit neki problem.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Juan Carlos Ferrero je tu, i bio je sinoć u boxu. i dalje je Carlosova karijera vodjena sjajno. tu se neće promijeniti mnogo toga. momak je sad novo lice tenisa i normalno da izaziva mnogo pažnje. rekao bih da se njemu više igra tenis al jbg, uz tolike pare dolaze i stvari koje moraš da radiš
Botic je sinoć pogadjao sve i svja, teško da će ikad više onako. ne umanjujem pobjedu, al odigrao je ka' što nikad nije. već sjutra protiv Drapera očekujem poraz. biva to tako da kad izbaciš jednog od najboljih onda izdušiš, al će vidimo
opet Carlos nakon poraza od Novaka, malo prsne. prošle godine nakon Cinncia, užasan kraj sezone plus početak naredne. sada posle finala OI, poraz opet u Cinnciu pa ovo rano ispadanje. njegova izjava nakon meča je na mjestu, momak je svjestan u kojim segmentima mora bolje. tako se oblikuje šampion. uzeo je dva slema, na dvije totalno različite podloge, ima 4/4 u finalima GS. kod njega je sve prilično jasno
talijanski prevarant ima Paula u osmini, to će mu biti prvi teži meč. eventualno 1/4 protiv Daniila će odrediti finalistu. tu bih tipovao na medolina. on voli NY i ovu podlogu. tri finala, titula. prevarant će biti pod pritiskom
Novaku se sve crta za 25. mislim da je sad apsolutni favoriti. u finalu veće šanse ima Daniil nego prevarant
Ima i ono da previse razmislja o Novaku, jbg Novak im je svima psihicka prepreka i nece ga zaspijevat ka ljudi dok se ne penzionise, tek onda ce vecina i da ih proigra, za sad dok je tata tu bice kako on kaze...
ferero,da,lapsus,hebga ferer bio mnogo ozbiljniji tenisač...
elem,ne mislim da stižu da snijevaju đovaka pored svojih i to vrlo ozbiljnih problema,a evo smo dočekali da se tijafo i pazite sad drejper jogune što nisu u centralnom terminu,a kombinovano nemaju ni turnir u maloj moštanici...plakaćemo izgleda i za onim finalom đovak anderson,kamoli šta smo sve gledali i to decenijama...
odličan meč Ruse/Badosa. Rumunka sjajno odigrala i bila blizu prolaska dalje. poštovanje veliko za Badosu, pod stalnim inekcijama i uz savjet doktora da je bolje bataliti. uzela turnir u Washington DCu pa onda polufinale Cinncia. sad protiv Azarenke/Wang
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks