Page 1113 of 1149 FirstFirst ... 1136131013106311031109111011111112111311141115111611171123 ... LastLast
Results 27,801 to 27,825 of 28710

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    558
    Thanked in
    329 Posts

Alkaraza standardno melje jednorucne bekhende, al covjek kako je povrijedio ovo podlakticu i zadnjih par turnira vise se oslanjao na bekhend, kako u meceve tako i na treninge, ovaj bekhend sad izgleda ubitacno jako i stabilno, bruka!

Ima sve da prsti izmedju Sinera i Alkaraza.
    Ovamo se nadam da ce Ruud iskoristit odmor i izbacit Zvereva.

Thanks Thanks Given 
    4,596
    Thanks Thanks Received 
    11,306
    Thanked in
    6,124 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Ah, hvala ti na priganice, ja bih isto volio Zveki da osvoji. Nema ni jedan do sad, bilo bi lijepo sve to... Ali ja rekoh da je realnije odluciti se izmedju ova dva monstruma, Sinnera i Alkaraza, jer su, realno, najjaci. Ne bih volio Alkaraz da osvoji jer vec ima 2, malo je rano za treci i takav juris. Sa druge strane, Sinner mi je trenutno najjaci igrac na touru i... ne svidja mi se kad niko ne moze da ga zaustavi. To bi mu bio drugi, ali najgore.. prijetio bi po kalendarski. Jeste malo pretenciozno upisati mu Wimbledon, ali.. razgoropadio se skroz. Igra manijacki, dje god ga bacis. Bas je dobar...

Ne znam.. Zveki do kraja!
    dobio ga je na RGu '22, pa ga je dobio zaredom na završnom mastersu i AO dje je Alcaraz igrao jako dobro do toga meča. Zverev umije nekako da ga uvuče u nervozu, zna da mijenja servise - ide od T linije, malo kicka, onda široko po BH strani dje ga izbači sa terena i ostane mu masu slobodnog prostora da lagano završi poen. jeste ritern masu potcijenjen apsekt igre Alcaraza al na AO se itekako mučio sa čitanjem servisa.

vidjećemo taj meč Carlos vs Sinner ako dodje do njega. Sinner jako dobro igra na šljaci, možda i neočekivano. tu će da puca na sve strane. oba će igrati agresivno, neće biti neke čekalice. defanzivac je bolji Carlos i očekujem da vraća neke udarce Jannika kojima inače završava poene u svoju korist. tu treba vidjeti ponašanje Sinnera tj kako će se snaći. obrnuo je Medolina u finalu AO onako, dakle samopouzdanje je na vrhu

sa ovakvom igrom realno je Sinner u top 3 favorita i na W. al idu OI i taj W je znak pitanja za mnoge. koliko god bio najveći turnir, opet su OI nešto posebno. sjeti se Rogera, 2012. uzima W a onda posle gubi lagano finale od Murraya u finalu singla

će vidimo, biće zanimljivo

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    522
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    49 Posts

Pa... Novak ima polubrata! Star 4 godine. Dakle, Srle je prije nekih 5 godina kresao sa strane. Sprdnja... Silne pare daju medijima da to ne aktuelizuju. Novak je to saznao prije po' godine - godinu. Moguce da je zato bio onako "ravan" na AO... Naravno, sigurno da se Novak ne boji podjele nasledstva, haha... Ali to je emotivni shok. On je emotivac.
    Sad je tome malom pravo vrijeme reket u ruke da uzme oce li mu novak pomoc zaboga, a lagano ako je ovo trac...

ps. ovo Alcaraz osvaja, ako ne zverev...
    Last edited by Winamp; 04-06-24 at 21:15.

4. The Following User Says Thank You to Winamp For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    951
    Thanks Thanks Received 
    1,797
    Thanked in
    968 Posts

A i meni je lagano, cus.. Srle djecu pravi. Bas me bole...

No je problem sto se Novak, GARANT, iskidao oko toga. Prvo, sta je Srle ucinio njegovoj majci time? A ja se kladim da ona, sve da hoce, zbog Novaka nece da se razvodi. Nece sprdnju.. a neizbjezna je. A Novak, mozda slucajno, bas prije nedje po' godine pricao o svojim "majkama". Posto je on uvijek govorio da ima dvije, da je Gencicka druga. Divan jedan aspekt i rezon. Ni jedna prava majka se nece uvrijediti na to... Ali bas je govorio o tome koliko ih voli, koliko mu znace, koliko bez njih nista ne bi mogao.. za Gencicku, naravno, sve u proslom vremenu... Ne znam, ali znam da 100% takve misli prolaze kroz glavu kad se tako nesto desi. Dakle, sta je tata time uradio mami. Bljak...

A sto se Srleta tice, ja bih od svega istakao detalj kako matora masina umije samo musku djecu da pravi.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

6. The Following User Says Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    388
    Thanks Thanks Received 
    512
    Thanked in
    189 Posts

U neku ruku jeste, jer je na ovoj planeti jako malo takvih monstruma.

Ali, slozicemo se, ipak je rijec o covjeku, smrtniku, svi znamo da ce jednom okaciti reket o klin, jer nece vise moci da drzi korak sa mladim lavovima.

Medjutim, razlog zasto sam ja rekao: "NIJE JOS", je prosto njegova forma iz ova poslednja dva meca, tj. 10 odigranih setova. Pa, nemoj, covjece.. ono nije igra nekog 37-ogodisnjaka. Ono ni da je momcina na vrhuncu svoje karijere. Zato je greota da digne sidro sad.. mada taj meniskus, to cemo tek vidjeti... Koljeno je drasticno ubrzalo Federerov odlazak u penziju. Sa druge strane, Novak je jako proracunat (neko bi rekao "panicar") i cim osjeti da nesto ide po zlu, posvecuje se rjesavanju tog problema. Nadam se da je to slucaj odje, da uopste nije nesto ozbiljno, vec.. preventiva. Ali.. ko je gledao peti set sinoc odlicno sad moze da razumije Nadala, ako do sad nije. E, onako Nadal igra cijelu svoju karijeru. Zato mu treba vjerovati kad kaze da bi zrtvovao neke svoje trofeje samo da ga je manje boljelo, da je manje morao da se puca peinkilerima. Mucna je takva karijera... Blistava i pruza satisfakciju, ali.. brate... muka non-stop. On bi na Novakovom mjestu 100% nastavio da igra. Napucao bi se dok skroz ne utrne i.. udri!
    Novak jako proračunat?Po pitanju povreda?
    Lakat je trpio pola godine,krio koliko god se moglo.
    Trajao je oporavak ali se vratio kao pravi.
    Ok kapiram i sarkazam i volim šalu,ali imaš višak gasova pa ih ne ispuštaj ovdje.

Thanks Thanks Given 
    951
    Thanks Thanks Received 
    1,797
    Thanked in
    968 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post
    ps. ovo Alcaraz osvaja, ako ne zverev...
    A kako mozes Sinnera da iskljucis, brate.. onaj nije normalan.

Thanks Thanks Given 
    951
    Thanks Thanks Received 
    1,797
    Thanked in
    968 Posts

Quote Originally Posted by Xtraktor View Post
    Ok kapiram i sarkazam i volim šalu,ali imaš višak gasova pa ih ne ispuštaj ovdje.
    Kako si nesto ciknuo, druze.. sta bi??

Naravno da je proracunat, zato je i taj lakat odrzavao da mu ne zasmeta. Dok nije pocelo da smeta... E, sad, posle bitke svi djenerali, pa svi seeremo sta je odmah trebao da uradi. Jer svi mi znamo, jel... On je odabrao jedan drugi pristup, pokazao se pogresnim i to je to...

Thanks Thanks Given 
    388
    Thanks Thanks Received 
    512
    Thanked in
    189 Posts

Nemojmo s uvredama,drugovi nismo.
    Čovjek je,kao i svi mi realno da mora nekad kopačke (reket) o klin.
    Nijesam lično očekivao da odbrani RG ali da je proračuna po pitanju povreda je malo ono...
    Aj,priznajem teškoo sam doživio povlačenje

Thanks Thanks Given 
    951
    Thanks Thanks Received 
    1,797
    Thanked in
    968 Posts

Cus, veli nemoj s uvredama, a on krenuo sa: "Ne prdi!"

Thanks Thanks Given 
    19,779
    Thanks Thanks Received 
    6,125
    Thanked in
    4,502 Posts

Quote Originally Posted by Xtraktor View Post
    A đe nije proračunat Monte Karlu je vazda porez plaća a da neće Srbiji.

Izuzetno proračunat lik,na sv.Stefan milion eura je zakupio ostrvo da provede svoje putešestvije u brak.Ma samo takva faca.
    A porez u Monte Karlo.Ma mučenik nema što nema većeg mučenika na svijet od Novaka Đokovića.
    Srbin do BOLA.U MONTE CARLO-eu.

Thanks Thanks Given 
    4,596
    Thanks Thanks Received 
    11,306
    Thanked in
    6,124 Posts

žali se momak sudiji jer Carlos stenje tj ispušta zvuke pred njegov udarac bolje da se posveti tenisu, micanju budale od oca mu iz bilo kakvog kruga odlučivanja o tenisu/treneru/stilu igre

Thanks Thanks Given 
    951
    Thanks Thanks Received 
    1,797
    Thanked in
    968 Posts

Sto je ovo nAcas..

Blue, jesi dobro?

15. The Following 2 Users Say Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19,779
    Thanks Thanks Received 
    6,125
    Thanked in
    4,502 Posts

Sto je ovo nAcas..

Blue, jesi dobro?
    A ne no kad se nešto o Đokoviću krene,odjavljujem se sama ne morate me ispraćat.

Thanks Thanks Given 
    951
    Thanks Thanks Received 
    1,797
    Thanked in
    968 Posts

Ja cu biti dzentlmen i ispraticu te. Mirno. Tiho...

Thanks Thanks Given 
    388
    Thanks Thanks Received 
    512
    Thanked in
    189 Posts

Aj ti malo knjigu u ruke.
    Nijesi od pameti koju prosipaš,bar danas je lako provjerit stvari tipa đe se porez i na šta plaća.
    Plaća se tamo đe pare uzima,a to je najmanje u Srbiju.
    Sad si u diskursu,treba li AV da plaća porez?

Thanks Thanks Given 
    146
    Thanks Thanks Received 
    1,076
    Thanked in
    633 Posts

ljudi,poprđeli ste se muški,đovak sve žrtvuje za OI,odigrao je paklenih 10 setova na i to mokrom šatrijeu,ful spreman za turnir.to je bila poenta svega ovog.

ako uzme OI biće jedini koji je uzeo sve,i kraj svake dalje priče.

20. The Following 3 Users Say Thank You to umart For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    A đe nije proračunat Monte Karlu je vazda porez plaća a da neće Srbiji.

Izuzetno proračunat lik,na sv.Stefan milion eura je zakupio ostrvo da provede svoje putešestvije u brak.Ma samo takva faca.
    A porez u Monte Karlo.Ma mučenik nema što nema većeg mučenika na svijet od Novaka Đokovića.
    Srbin do BOLA.U MONTE CARLO-eu.
    A što tebe boli patak kome on plaća porez?
    Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    17 Posts

Pa... Novak ima polubrata! Star 4 godine. Dakle, Srle je prije nekih 5 godina kresao sa strane. Sprdnja... Silne pare daju medijima da to ne aktuelizuju. Novak je to saznao prije po' godine - godinu. Moguce da je zato bio onako "ravan" na AO... Naravno, sigurno da se Novak ne boji podjele nasledstva, haha... Ali to je emotivni shok. On je emotivac.
    Budući šampion.
    Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.

23. The Following User Says Thank You to Kidavela For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    522
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    49 Posts

A kako mozes Sinnera da iskljucis, brate.. onaj nije normalan.
    Stvarno dobro igra, iako je izgubio onaj set od Mutea, ali kao da nije imao pravi test, tek sad sa Alcarazom. Mada taj mec je pata pata, jedino ako Alcarazu u glavu udje moze u finale ali mislim da ce Alcaraz prevagnut.
    Sa druge strane bi trebalo Zverev u finale, ali je imao bas tezak put... vidjecemo.

Thanks Thanks Given 
    460
    Thanks Thanks Received 
    984
    Thanked in
    513 Posts

Vijest u alo bi bila "malome će izvadit meniskus i transplantirat Novaku", a ovako ispada da Srđan buca ka Moutet.

Thanks Thanks Given 
    951
    Thanks Thanks Received 
    1,797
    Thanked in
    968 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post
    Stvarno dobro igra, iako je izgubio onaj set od Mutea, ali kao da nije imao pravi test, tek sad sa Alcarazom. Mada taj mec je pata pata, jedino ako Alcarazu u glavu udje moze u finale ali mislim da ce Alcaraz prevagnut..
    Ja se kladim na ridjega. Ne znam.. obojica imaju ludilo igru u polju. Svaki na svoj nacin rastura u polju. Kad se namerace, kad ti legnu na zivot, vrlo, vrlo malo grijese i vrlo, vrlo opasno napadaju. To je atomski tenis, nema preko.E, sad, moja percepcija je takva da mi se cini da Sinner, osim te igre u polju, ima i servu! On uvijek skrpi neke lake poene iz serve, Karlos i ne bas... Alkaraz je na svog sunarodnika, Sve sto zaradi, zaradi u polju. Ali ona ridja capljetina zna da servira opako. I mislim da bi stvarno trebalo azurirati onaj podatak da je visok 188cm. To je prosto nemoguce, koliko god nas njegova gradja prevarila. On mora da ima preko 190cm.

Edit: Evo, na wiki fino pise 193cm. To je vec to.

27. The Following 2 Users Say Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    899
    Thanked in
    644 Posts

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    899
    Thanked in
    644 Posts

Thanks Thanks Given 
    4,596
    Thanks Thanks Received 
    11,306
    Thanked in
    6,124 Posts

Ja se kladim na ridjega. Ne znam.. obojica imaju ludilo igru u polju. Svaki na svoj nacin rastura u polju. Kad se namerace, kad ti legnu na zivot, vrlo, vrlo malo grijese i vrlo, vrlo opasno napadaju. To je atomski tenis, nema preko.E, sad, moja percepcija je takva da mi se cini da Sinner, osim te igre u polju, ima i servu! On uvijek skrpi neke lake poene iz serve, Karlos i ne bas... Alkaraz je na svog sunarodnika, Sve sto zaradi, zaradi u polju. Ali ona ridja capljetina zna da servira opako. I mislim da bi stvarno trebalo azurirati onaj podatak da je visok 188cm. To je prosto nemoguce, koliko god nas njegova gradja prevarila. On mora da ima preko 190cm.

Edit: Evo, na wiki fino pise 193cm. To je vec to.
    treba reći za svoju visinu izuzetnu defanzivu zna da odigra. onaj dug korak mu omogućava da stiže neke loptice koje inače neko ne bi mogao. opake FH dijagonale šalje, pogadja uglove sjajno, stabilan je na BHu. vrlo malo poklanja protivnicima u poslednje vrijeme, Carlos će morati da radi dosta u Sinnerovim servis gemovima da bi došao do brejka. sa druge strane, mora se reći nešto, iz nekog razloga to malo ljudi piše - Carlos kad krene da igra to je sličnije Novaku no Nadalu. one dvoručne BH paralele iz mjesta ili streča koje probijaju reket protivnika, na momente nenormalna defanziva, ona proklizavanja nemoguća. 60/40 je za Carlosa. ovako iz glave bih rekao da će igrati dosta dropa, pogotovo sa FH strane ono njegovo. da naćera Sinnera da trči naprijed nazad što više

ako imaš vremena danas igraju Mirra Andreeva vs Aryna. Mirra ima sedamnaest godina, Ruskinja. prošle godine iz kvalifikacija W došla do osmine finala. podsjeća na Sharapovu igrom. ti FH znaju da joj lete nenormalno dobro za nekoga u tim godinama. BH stabilan, kretanje i anticipacija na terenu odlična. naravno Sabalenka je apsolutni favoriti al meč za pogledati

Thanks Thanks Given 
    20,168
    Thanks Thanks Received 
    6,064
    Thanked in
    2,969 Posts

Podsjeća li na Sharapovu samo igrom?

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Page 1113 of 1149 FirstFirst ... 1136131013106311031109111011111112111311141115111611171123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)