tog akrepa ne *ebu više ni ukućani
Dako Vukić danas iznenadi Sinera.![]()
Djokovicu želim da pumpa još pet puta ovdje, ne bi bilo dobro Vucicu, Karleusi, a vjerovatno ni ovim ćacima odavde.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Pusti mu Struf krv, casti mi.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ali nece StruMf jos dugo, sve su prilike. Alkaraz je, izgleda, rijesio da se ne zadrzava predugo.
Djokovic pumpa nikad jace, na Areni ne prevode taj dio intervjua, Sjeverna Koreja da pozavidi na cenzuri. S druge strane Krivokapic na RTS sa zadovoljstvom prevodio. Oce li kao prosle godine biti oblijepljena Crna Gora sa slikama Djokovica i natpisom ovoga puta pumpaj kao Djokovic. Ili ako ne znas kako se pumpa pitaj djeda.
![]()
Last edited by Jakuza; 06-07-25 at 10:47.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ko su zle sile po dotičnoj
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ruubliiiiii !!!
rubljev sa tim prezimenom nikako ne može da bude ozbiljan teniser.može samo,eventualno da crta nekakve freske po nekakvim crkvama
Da mi je neko pricao sa će Srbi pričati i bukvalno pljuvati najvećeg Goata Tenisa Novaka,zbog F**** politike ja nebi mu vjerovao.
Ovo sto ljudi rade po kometarima,botovi AV.
Ovo nije realno. Ok pumpa, ima pravo,a na tebi je da ti se svidja ili ne
A sada da je on Izdao Srbiju i sl
Pumpaj Novače
Samo tako.
Evo kolega sa faksa,ja mu rekoh ne izbaci Novaka kako pumpa posle pobjede zadnja 2 meča(naravno zadnjih 15 godina na svaku pobjedu Novaka izbaca nesto),blokira me lik
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Samo servis Novaka spašava...danas
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Lijepo da je ovaj Minor loš, inače da danas igra protiv krštenog tenisera već bi bio put kuće.
Žao mi Čilića, priča mu je ličila na Goranovu 2001.
Ne pamtim kad je Novak imao ovako lošu igru/težak meč a da nema ili se bar ne vide nikakvi problemi sa kondicijom/stanjem tijela
Igra koliko mu treba.![]()
Послато са ASUS_AI2401_D уз помоћ Тапатока
Де Минауеру фалило храбрости. Виђело се да га је уфатила прпа задња четири гема. Ноле ће морати бити бољи од ове верзије.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Na 5:4 u 4. setu Novak se ustaje sa pauze i kreće prema terenu.Kratko istezanje koje je izveo u hodu me podsjetilo na mog nastavnika fizičkog iz S.Pejanović(sjetiće se neko već pok Bata P.),pokreti koji odaju da je u pitanju stariji čovjek.Dobro za potpuni deja vu falila je bijela trik majca i crni donji dio adidas trenerke.
Ali,đede Nole cepa ovu omladinu
To mi je teska glupost.
Evo, ja sam prvi koji ne podrzava blokade i sav taj cirkus po Srbiji, pa mi ne pada na pamet da ga zbog toga manje ili vise volim. Nole = legenda!
E, sad, sa ovom igrom protiv Janika ili Karlosa bukvalno nema sta da trazi. Bice pociscen sa terena. Rasturen!
S druge strane, ima priliku koju je Federer imao 2019-e. Ako porazi obojicu, bice najveci svih vremena, ma koliko slemova konkurencija imala na kraju. Takvu priliku je imao Rodzer. Da je dobio ono finale, mogao je Novak da ima i 30 slemova, nikad ne bi bio GOAT. To bi bio Fedja.
Pa, neka vidi sad sto mu je cinjeti...
kako je neprijatno u beogradu,ako ga osvoji pada doček na balkonu a onda vidimo se po sle
Не би ваљда били толики морони да покушају да канцелују Гоат-а.
steta sto se de minaur raspao na kraju, ali bez servisa na travi bas tesko ide, kad nemas neki gejm 'predaha' gdje se veze par dobrih servisa. bas dosta dugih i lijepih poena bilo.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ja se ne bi iznenadio da to probaju jer ce svi studenti tamo biti, mozda probaju da izazovu nesto al to bi sigurno bio kraj AV
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks