Samo da dočekamo Gandovu fotku nakon šišanja i tema može pod lock
TT
Da ti se pojasnim. Ja cu svoju djecu da ucim da razmisljaju kako sam gore napisao. A ti vidi jel oces ti svoju Ljaljovom poštenju i sujeti.
Za srbe paradoksalno bolje je da glasaju SDP no svoje vodje jer ih vode u nepoštenje i mrak. Za DF mislim isto no im je Vučić spasio obraz ovaj put. Vise ce SDP brinut o njihovim pravima i časti no Ljaljo&Co, DF kauboji and Crazy Milača.Eto dotle je doslo.
Bolje je u CG slusati interese stranih vlada pa i Srbije jer mi ne znamo sta su nasi interesi. Bolje ikakav plan no nikakav. Mi smo jedna obicana banda
Sent from आत्मन:
Last edited by Caesar; 20-08-22 at 11:52.
"Vidiš li: svet pun sebe grca -
Očiju punih, prazna srca."
Samo da dočekamo Gandovu fotku nakon šišanja i tema može pod lock
TT
Nije DF no Nova, ovi se iz DNP nisu živi čuli vas dan. Znači, ako sam dobro pratio, ni jedan od poslanika DNP-a nije izlagao, što je veoma čudno a pogotovo je čudno što znamo da je to partija Kneževića koji takođe nije progovorio ni riječ.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Прелепо је јуче, па и јутрос било видети да неко напушта значајну позицију али то ради уздигнута чела и достојанствено. Због подршке ДПСа господин Абазовић је постао премијер па иако му је исти тај ДПС изгласао неповерење он нити једног тренутка није погрдно причао о њима, није их пљувао, није нпр. тражио од неке опозиционе стране помоћ, као што је ДФ. Није притом реч рекао ни против било кога другог ко му је изгласао неповерење, а могао је да оплете по Демократама нпр, али он није тај човек једноставно. Ово је велики, огроман плус за црногорску политичку сцену и предивно је видети да је сада већ бивши премијер Абазовић показао невероватну класу и поставио пример свима како се не треба држати фотеља по сваку цену, већ да је много боље отићи достојанствено. Респект.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
.Bole, Antares, ASC, BAR, Buva+gacce, Caesar, Djed_Djuro, goldfinger, goozica, institucija, kimmi, Kliker17, MeDo_JE, Milos, MLS, mrgo, p0smatrac, remark, Zuma
Pedja Bulatovic i Misko Vukovic jedine konstante u svom ovom ludilu. Dobro je imati poznata lica za koja znamo da ce opstati u parlamentu uprkos svemu.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
I to treba znati, budi uvjeren
Sent from my iPhone using Tapatalk
Opet me razocarao gando, nije odrzao rijec taman kao skupstinari
Podgorica Podgoricanima!
Eto sad prilike Dritanu da da pokaže kako je Bečić preosjetljiv i veliko zlopamtilo zbog smjenjivanja sa mjesta predsjednika skupštine.
Samo treba da odmahne rukom na jučerašnju smjenu sa mjesta premijera i uđe u pregovore o novoj vladi.
Ko? Dritan?
Pa on je jos gori i sujetniji od Alekse…
Zaista bi se iznenadio da tako bude…
Ali najjace, njemu je dozvoljeno da srusi Aleksu sa DPSom i posle ih moze zvati ra se dogovore, a njega Aleksa ne moze sa DPSom…
Koji prelom y mozgu momka koji je mnogo obecavao… sta su my uradili dragi bog zna
Aleksa, Koprivica, Popovicka, onaj zalizani sa naocarima, sve gamad jedan do drugog. Ljudski otpad.
Dritan je dobar covjek ali skorojevic u politici, naivan i usao preduboko u neke stvari.
Becic i Koprivica gamad i ljudski otpad a Dritan prevarant sa aliexpresa dobar covjek?!? Kakav prelom
Naivan veli a kad ga hvale prepametan je (a i on tako nastupa). Kako neko upola pametan ko on moze toliko da zaglibi a da u to nije svjesno krenuo? Jednostavna dedukcija, dovoljno za >86IQ da mu nista ne vjeruju vise.
Inace taj otpad tom prevarantu upravo opet pruza ruku, samo da se makne DPS:
"On je naveo i da GP URA sad ima vremena "da u narednim danima dokažete da vas je mamcem samo iznajmio na 100 dana, te da vas nije politički trajno kupio".
"Demokrate izdaju shvataju veoma ozbiljno. Mi se ne igramo sa tim. Jednu ruku smo ispružili za dogovor od 30. avgusta, a drugu namjestili za udarac, ako vam ponovo padne na pamet da odete sa DPS-om", zaključio je Krapović."
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 20-08-22 at 19:47.
Da je Zdravko iza sebe imao bilo koju od politickih partija sve bi bilo OK pred SAD i EU, ali posto SAD i EU nece DF, Zdravko je morao da ode. Znaci SAD nece da im DF bude partner.
Onda je dosao Dritko, Evropska Vlada i te fore, potpisao ugovor i SPC i ugasio sebe i svoju partiju. Da nije doslo do potpisivanja ugovora, bio bi tu do sljedecih izbora.
Ne pamtim da sam ikad vidio da od jedne vlade SKORO SVI takvom brzinom dignu ruke. I parlamentarni partneri, i zapadni partneri, a i narod ako je suditi po svemu.
Svi OSIM političke grupacije koja bi, po difoltu, trebalo da bude na sasvim suprotnom kraju proklamovane političke agende- nacionalna, retrogradna, rusofilska i antievropska u velikoj mjeri.
Djela ( ili, tačnije, DJELO ) ove vlade je lako utvrditi:
Umjesto izmjena u pravosuđu, i izbornog zakonodavstva, koje su nam bile kao vazduha, i na šta nas Evropa podsjeća svaki dan bar po tri puta, zaključili smo TU. I podigli nivo antagonizacije društva za dva levela iz mjesta. Plus jedan level što je dodao premijer lično, oglašavajući APSOLUTNO SVAKOG ko je imao drugačije mišljenje od njega za ekstremistu i fašistu. Osim onih koljača iz Srebrenice, naravno, za koje je imao duboke filozofske misli i osjećanja.
Ova vlada BUKVALNO ništa drugo nije uradila.
Za vas što joj pripisujete hapšenja u zasluge, porazmislite se. Ako je zbilja tako, da izvršna vlast hapsi, onda je ovo bila autokratija. Pa i tiranija, ako se pogleda odnos prema medijima. Npr., ono kad in4s dopusti izjavu da su Hrvati dijagnoza a ne narod, premijer ni riječ, a gradska ga iskritikuje i odmah ode u zatvaranje jer širi mržnju.
Za vas što pričate da mu namjere nisu bile loše, i da je samo naivan, uozbiljite se.
Gostujući u Beogradu, već je bio spreman da potpisuje TU i time ruši sopstvenu vladu. Upozoren od parlamentarne podrške koju je imao, briga ga. Upozoren u najmanje četiri navrata sa najozbiljnijih zapadnih adresa, nije se ni osvrnuo.
To nije naivnost, a još manje dobre namjere.
Za vas što mislite da je samo pajac, osvrnite se oko sebe.
Pokušajte da premjerite nivo antagonizma, i ekcesnosti, u ovom društvu, prije njegovog stolovanja, i poslije.
Nije teško, i golim je okom vidljivo.
Sve one priče o ekstremizmima i fašizmima i nacionalizmima i čemu sve ne, i te kako su odradile svoje. Vika, dreka, mahanje rukama, oštri pogledi, opasne riječi.
Onakve situacije kao na praznik u Nikšiću, kad ne što nije iskontrolisana mogućnost sukoba, nego je policija bukvalno doprinjela istom, a sve bez posledica, preškrabano, pa pod tepih.
Na koncu, ova vlada je gurala stotinak dana, ali je nećemo tako brzo preboljeti. Naročito razdor koji je katastrofalno uvećala.
I to joj je jedina ocjena.
I, onako lična sugestija, nemojte da vam tako lako ovđe promiču današnja izjava iz Vašingtona ( zbogom, Drile, daleko ti lijepa kuća ), i onaj poziv na uvođenje vanrednog stanja od ( preigranog ) DF-a.
Jer to su, realno, dvije najopipljivije stvari u ovoj priči.
Last edited by Buva+gacce; 20-08-22 at 20:27.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks