nedavno sam kupio Nintendo Switch OLED.
konzola je stvarno odlicna. igrice ne zauzimaju puno prostora, i konzola dodje sa 64gb default storage.
rezolucija je kao i na obicnom Switch-u. jos uvijek je 720p kada igrate u hand-held mode, ali, zato OLED ekran pravi sve ljepsim. rezolucija se prebaca na rezoluciju vaseg monitora/TV-a kada koristite taj mode.
ako ne igrate AAA igrice, onda baterija moze trajati i do 4 dana sa average daily playtime (npr. oko 3 sata svaki dan). treba manje od 3 sata da se napuni do 100% od 10%
jeste da su Nintendo igrice za Switch skupe, ali, konzola vrijedi svaki euro, i to isto ide i za igrice.
sta vi mislite o Nintendo Switch-u?
Igrice su preskupe. Slabo je zastupljena kod nas,teško da bi mogle igrice i da se prodaju/razmijene ovdje. Treba dosta para da bi se to igralo.....navikli ljudi na soni,i još ako je "čipovan" ljepota.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Najbolja kupovina mi je odje na forum switch par mjeseci nakon sto je izasao, posle par mjeseci hackovan spajalicom, unutra sd kartica od 400gb
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
slazem se. evo primjer: u GameS u Podgorici, posle 3 - 4 dana od kako su ih dobili, nestao je svaki Nintendo Switch OLED.
ali, svaki put kad sam tamo otisao, bukvalno jedna igrica nije prodata. svaki put su sve iste igrice tamo. ili ih ljudi ne kupuju, ili jednostavno imaju dosta kopija.
steta je sto su igrice preskupe. najjeftinija Switch igrica, a da je AAA i da je Switch exclusive, kosta 75+ Eura. ali dobro.. makar se dugo igraju, pa se mogu sakupiti pare dok se ne zavrsi jedna.
Čuo sam da može da se "hakuje" čak ima i nekih dodataka da se kupi koji prave taj hak. E sad da li može sa tim online da se ide,recimo na sony koliko sam čitao ne može,to je pitanje. Sve zavisi ko uzima i za šta swich. Kao neku sekundarnu variantu na poslu ili tako to da se nešto na kratko odigra vikendom u putu i tako to je ok. Za primarnu variantu ili neko dijete da se kupuju igre od 50+ eura svako malo mislim da malo ljudi može to da priušti.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
potpuno se slazem sa tim zadnjim. to je cinjenica.
ja imam 16 godina, i uspijem da zaradim svoj novac, tako da ja i uspijevam da priustim sebi igrice za Switch. ali, to sto Vi kazete, da se svako malo kupuju tako skupe igrice, to... barem kod nas ne moze. mislim... malo ko moze.
a to sa "hackovanjem", rekao bih da je to samo jos jedna varijanta chipovanja konzole. ako biste povezali Switch sa Vasim Internetom, odmah biste dobili ban, ako ste vec chipovali. ista prica ide i za PS3, i PS4.
Imam ga od 2017. godine. Kupljen u USA i vrijedi svaki cent.
Izuzetno dobra stvar.
Posao mi je podijeljen izmedju prve, druge i trece smjene pa sam proteklih dana razmisljao o kupovini Switch Lite, ali cijene digitalnih igara su bas visoke u odnosu na Playstation Store.
Zelda BotW nijednom nije bila jeftinija od 42 funte, Fire Emblem i Xenoblade najniza cijena 33 funte, remaster WRPG-a Kingdoms of Amalur (kojeg sam igrao jos na PS3) jos nije bio ispod 25.7 GBP, dok je na PSN-u vec bio oko 14 GBP.
Za 100-120 E koliko bih godisnje mogao da odvojim za Switch igre, tesko da mogu ista da uradim...
Šteta što se tržište za ovu konzolu nije razvilo kod nas. Samo par radnji imaju igrice kojima su cene astronosmke.
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Ima li dje kopija igrica ili nacina da se cipuje, uzeo sam Nintendo Switch Oled, ali cijene igrica paklene.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks