Osim već pomenute Leptirice, jedna scena/epizoda, serije PSI Factor, me dugo proganjala...
Epizoda kad otkriju ostatke mamuta ili nekog sličnog bića u ledniku, i nazdrave otopljenim ledom, u kom su bile larve (ili šta već), neke živuljke... U jednom trenutku scena kako velika zmija/pantljičara, probija stomak jednog od naučnika koji ne popio ped, i iskače, gola trauma...
Sent using Tapatalk
#fakenews
^ praistorijski crvi ili tako nešto Jao koliko mi je sad epizoda palo na pamet.. Mada bio sam ubijeđen da je to Dosije X bio..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Jok, PSI Factor. Najbolja epizoda (mi) je bila sa putnikom kroz vrijeme, gdje lik iz engleskog sela XVII vijeka (?) zaluta u sadasnjost. Veliki rispekt za glumu tog lika.
Bila mi je kul I epizoda o liku koji je izgubio ruku ali je dobio nevidljivu.
Bila je jos jedna koja je bila odlicna - o likovima koji zalutaju u neki predio koji ih naglo ostari. Preteca M. night Shamalamajmalama... na.
Da ne zaboravimo i solidni Outer limits koji je imao svojih dobrih epizoda.
I da se vratim na temu - Alien(s).
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Troll 2
Da, film sa ovom kultrom scenom koja danas moze da izazove samo smijeh
Takodje, Warlock 2
Last edited by VanjaTheMan; 04-01-22 at 22:26.
Poučno štivo koje je dalo doprinos spoznaji u dječijem uzrastu da i protagonista umire (tj. ja) a ne samo sporedni likovi (iliti drugi ljudi).
I ne samo da umire nego da smrt može da dođe niotkuda, neočekivano i neizbježno.
Strava u ulici brestova...sad ukucah na youtube da odgledam trailer iz 80tih kad vidjeh da ima film iz 2010te
i cim poce ''one two freddy comes for you...'' svaka mi se dlaka najezi. Gasi odmahhh
Imao sam 6 godina kad sam gledao kako resetaju inspektora Katanija. Bukvalno najjaca scena ikad…
Ali prvo panika i strah, a onda trenutak spoznaje onoga sto slijedi i njegov osmijeh prije nego izgovori hrabro "Sono qua." Uh.
Onaj ko je ovo gledao kao dijete na scenu pogubljenja Neda Starka uzviknuo je samo "Noooo, not again!".
Krecem sad da gledam ponovo seriju "La Piovra"
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Gledali smo sa bratom on je stariji bio i sjecam se da je plakao to vece pola sata.
Dosta puta tokom zivota sam imao trip kad izadjem nedje ispred zgrade i pomislim kako ce me neko izresetat znajuci da sam cist… jer trauma.
Ako nadjes dobar kvalitet, javi :*
The Ring (2002) nakon par gledanja kao dijete, mozda nakon toga drugi dio, ali...
horor filmovi od tada ne postoje, sve su komedije nakon toga.
Nije film, ali ova špica me baš traumatizovala ka dijete.
1 flešbek iz djetinjstva, ne znam koji je film al scena se urezala zauvijek. Tip zavodi ženu, dovede u stan.... udavi/otruje i pospremi u frižider te skuva za večeru.
Iz ove perspektive lik baca na Marcella Mastroiannija, ali tražeći po njegovoj filmografiji ne nalzim ništa slično...
The more things change, the more they stay the same.
LeptiricA
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Them! (1954)
https://www.imdb.com/title/tt0047573/
Sjecam se samo par scena, a samo jednom ga odgledah kao klinac. Kako bi nesto slicno dobro palo u Monsterverse univerumu
Have a parachute.
Kao dijete sam mrzio hranu, a ova scena me dugo pratila
The more things change, the more they stay the same.
A bucket for monsieur!
Demoni - italijanski film i Zla smrt 1. To me bas dobro stravilo kao mladjeg
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Vidiš li: svet pun sebe grca -
Očiju punih, prazna srca."
D ane idem na temu potrage za filmom - scena dje lik legne u kadu (?) I puca mu stomak i izlazi gomila crva.
Ta scena, a ako.ko zna film neka napise
Have a parachute.
Filmovi https://m.imdb.com/video/vi967116057...&ref_=tt_ov_vi
https://m.imdb.com/title/tt0074285/?ref_=fn_al_tt_0
I naravno domaći filmovi kao Leptirica, glava od šećera...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks