Vidi... Meni ce licno odgovarati da kvadrat stana bude isto kao i kvadrat stana u Valensiji ili Malagi kao sto je sad ili skuplji nego u dobrom dijelu Italije kao sto je sad... Kad sve bude 'isto' trziste ne znam po kojoj racunici je to realno
Znaci da sacekamo, sve ce biti jeftinije, pogotovo zemlja.
Vidi... Meni ce licno odgovarati da kvadrat stana bude isto kao i kvadrat stana u Valensiji ili Malagi kao sto je sad ili skuplji nego u dobrom dijelu Italije kao sto je sad... Kad sve bude 'isto' trziste ne znam po kojoj racunici je to realno
Plac ... kuca... useljenje...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nista to bez 3some, 4some![]()
Dodjoh na temu taman da ovo napisme, jer sam se jutros sokirala. Vidim preduhitrio si me, duze ces zivjeti
J aimam plac na HN rivjeru, od mora ga dijeli samo donji put, znaci nekih 3 metra. Medjutim moji nijesu bili za to da se prodaje ali cijena je bila nedje oko 450eur haha. Sad cujem ide i do 1000. Ja da j eneko dosao da kupi i pitao za cijenu rekal bi 500Kad ono...svakako necemo prodavati jos, nadam se ni d anam nece trebati.
Može li se i na koji način riješiti to što plac plavi? U pitanju je zadržavanje vode nakon kiše?
Drenaža? Nagib? Nasipanje?
KOME ZINE, TAJ POGINE
Kako je moguće da jednu familiju ne diraju, nemaju upisanu kuću montažnu u katastar, ne postoji ništa ucrtano, svakodnevno prolaze rendžeri tuda i nelegalna je gradnja? A žena živi 15 godina tu? Mislim neću da prijavljujem, niti je to moj posa' nego me zanima? Da li daje mito rendžerima i komunalnoj ili nekome drugo? U pitanju je park prirode
KOME ZINE, TAJ POGINE
750 eura kvadrat u dajbabe, u odličnom smjeru ide ova država.
![]()
KOME ZINE, TAJ POGINE
Ide u tom smjeru da se napravi od vecine apsolutna sirotinja, koja nece posjedovati komad zemlje, svoju kucu/stan, i sjutra ce da zavisi od nekakvog mrcnog socijalnog prihoda (iliti po Agendi 2030 univerzalni prihod, koji mogu da ukinu ako nisi 'poslusan').
Da ima drzave, stavilo bi se trziste nekretnina brzo pod kontrolu, da ne moze da se divlja sa cijenama ovako.
Vala se i ti primas na ove cijene...jeftiniji je onda kupit plac kod kruznog toka dan nego u prsle Dajbabe
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 05-07-25 at 20:18.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks