ako kejn predje u shity mogu da motaju kablove.
Eto, cisto i da se ova tema otvori, posto vidim da je nema.
Siti, Junajted i Celzi mi izgledaju kao najozbiljnija tri kandidata za titulu, mada Siti tesko da se moze oslonit samo na Isusa kao spica i Ferana kao zamjenu. A prvo kolo Totenhem-Siti, a Kejn je zelja njihova, vidjecemo.
A da vidimo moze li VVD vratit tu defanzivnu stabilnost u redove Liverpula, a inace i ACN je ove godine tako da ce izgubit Salaha i Manea na nekoliko meceva.
ako kejn predje u shity mogu da motaju kablove.
Džabe Smardioli i da je Mesija doveo.
Nikad Liga Šampinjona.
pričam za ligu,jer je tema o PL ne o LŠ.ligaški brano milačić bi se sa takvim timom prošetao,surealan je tim inače a tek sa kejnom...
Ne bih rekao pored Čelsija.
Tuhel je majstor.
Toliko je liga mocna da su ostale lige praziluk iz dupeta, po meni Siti i Celzi imaju najvise sansi za titulu, mada u premijer ligi nikad ne reci nikad...
ja sam navijač čelzija pa ni ne nadam se tituli jer nije ni malo realno,oni treću postavu imaju za ligu uefa...
Kako ovaj arteta ima posao još uvjek?
Aftv će biti zlatan i ove sezone
ko bi normalan preuzeo tu septičku jamu od kluba,arteta im je limit limita
kad je prvi favorit da ga naslijedi vijera,sve jasno
Preslišan arsenal, a idu city-u na noge
Djeluje da će biti najgori start u istoriji kluba
lukaku bukvalno pregazio arsenal,ovo je bruka
Arsenal je odavno smece od kluba samo sto su ga Anri i Berkamp napravili besmrtnim sa onom titulom bez poraza….
Ne odgledah utakmicu, ali ovaj Celzi mi mirise na krupnu zvjerku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
misliš kompletan luzerpul čeka ngolo šampion?
city doma + wolvesi away za 6 poena. #nuninho #masterclass
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Kako se može gledati Motd na MiBox...? A da nije pretplata na iptv...
Sent using Tapatalk
#fakenews
nije bas komforno, vec oldschool rjesenje - torrenti sa thepiratebaya. sledeceg jutra je postavljeno (aktivan je sad (u podne) MOTD od sinoc).
Last edited by moon safari; 29-08-21 at 11:13.
Nije problem, ako ima neka app preko koje mogu streamovati direkt sa torenta, da ne skidam...
Sent using Tapatalk
#fakenews
https://www.alltechbuzz.net/stream-t...eos-using-vlc/
nesto izmedju - i daljte ti treba instaliran bittorrent da bi dosao do stream fajla. sad probao, radi.
Podijelise bodove Liv i Che juce i dobra partija mladog Elliota. Cini mi se da je igrao na RWF prije kao IF a Klop ga je stavio u sredinu. Cekamo Espirita da preuzme lidersku poziciju, Arsenal bez pogotka u prva 3 kola uz Wolvse koji igraju danas protiv MU.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Pa vodio se kao na sredinu, al ocigledno da je multipraktik bio, ode na desno krilo da bi TAA usao u sredinu. Ili Salah usao u sredinu. Ili on ostane u sredinu ako vec TAA zauzme aut liniju. Uglavnom, bas sam odusevljen kako je igrao i sa kojom ozbiljnoscu, posto je morao tu da pruza sirinu svaki put, a i da pazi koju poziciju ce da zauzme. A ovo mu dodje treci PL start u karijeru? Il tako nesto, plus premlad. Mislio sam sa onim tempom utakmice i njegovom rolom, da oko 60 minuta izlazi iz igre.
Uglavnom genijalan igrac, posebno jer Klop ne mora da ubaca veznog tu da obavlja te zadatke bez prodornosti Eliota. To omogucava i Hendersonu da igra malo centralnije, a Firmino da se spusti.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
1. tottenham
...
20. arsenal
STOP THE COUNT!!!
Sveti Nunjo je baš utegao ekipu, taktički mi bolje izgledaju nego prošle sezone. A mislim da će i Kejna da dovede u red, pogotovo jer je u prva dva kola pokazao da može lagano bez njega..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Kako su Vukovi baksuzni u ova 3 kola. Sve porazi a igra dobra. Nije ManUtd zaslužio pobjedu danas.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks