Јовета наш нажалост није има с ким играт у напад толико година. Фала ти Јојо, ђе чуо и ђе не чуо.
Joveta je miljama po klasi ispred svakog igrača na terenu u obje ekipe
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Јовета наш нажалост није има с ким играт у напад толико година. Фала ти Јојо, ђе чуо и ђе не чуо.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
stigla kazna za promašaje
Naša odbrana iskoristila smušenost turskog napada.Napad nije iskoristio smušenost turske odbrane...nažalost.Mogli smo 2 dati
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A viđi ga Bakića kako divno čuva igrača.
Ovaj iz Turske lagano primi i šutira , kukavac na dva metra od njega.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Prosinečki mora da ide. baš. ono što se sinoć igralo bilo je samo i isključivo radi klase Jovete. Krstović je drvo obično, mislio sam da tu ima malo više tehnike al trt. dobra stvar je golman, sinoć baš dobar
elem, gost na rtcg je bio pomoćnik selektora mlade selekcije. lik je izmedju ostalog izjavio i ovo
mlada selekcija sprdnja, stručni štab pun kanti na čelu sa pecom i ovim likom. i razlog za poraz to što nisu gledali fudbal no košarku kakav penalOno što nas kao stručni tim boli, uz poraz reprezentacije, jeste ta nedovoljna posvećenost i zainteresovanost mladih generacija za fudbal. Ako u četvrtak veče imate na programu meč Italija-Belgija, imate priliku da vidite odlične fudbalere poput Dimarka, Kalafiorija, Retegija, da pogledate kakav je položaj tijela tih igrača, kako se pozicioniraju, i možete mnogo da naučite. Takođe, možete da gledate Izrael-Francuska i vidite Čuamenija, Kamavingu... a naši fudbaleri se odluče da gledaju košarku Evroligu (Real-Partizan). I to nije problem stručnog štaba, to je problem roditelja fudbalera, to je problem društva i države – posvećenost.
A da mi malo smanjimo očekivanja? Nije nam Prosinečki kriv što nemamo kvalitetne igrače. Takođe, smatram da nam ne treba vancrnogorski selektor jer sem uhlebljenja, ne vidim razliku ko nas neće odvesti ni na jedno veliko takmičenje, domaći ili strani selektor. A i šta ćemo tamo? Možda bi Grof Božović malo uticao na veću motivaciju igrača, ali opet smo treća kategorija evropskog fudbala ili možda četvrta, ne znam tačno. Svejedno, meni je bitno da postojimo kao reprezentacija i da se do poslednje kapi znoja borimo za svoju zemlju. To skoro nikad dosad nije izostalo i skidam kapu na tome.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Nije veli kriv prosinečki, no ko je kriv? Kriv je onaj koji ga je doveo
Imam osjecaj da se nece danas izgubiti...
Opet ovaj debil na klupi briljira sa sastavom.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
mislio sam da je teško biti gori od Brnovića al ovaj je tu da nas demantuje
Нека се они уморе с лоптом.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Како би ми Јанковић гријао клупу.
ne bave se istim sportom reprezentacija Velsa i naša. Prosinečki mora da ide, ovo je sramotno na mnogo nivoa
Ko skrivi ovo penal? a bježi jadan ne bio.
Nije trenerski sport za Prosineckog, svaka cast Deju kako zna da izabere ove pojmase treba imati talenat za to.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
džaba Messi trenutno. dok god je ova avetinja na klupi. izgledamo kao Gibraltar
Али, ниђе пенала оно није виђело.
Robi je kesa trener i to smo znali. No istini za volji u ne bi nam u LIGI B pomogao ni
............ (dopisite svog omiljenog trenera)
Kad se vratimo u GRUPU C e onda mozemo kroz 7 god opet jos jednom u GRUPU B i puno sam rekao
Je li moguće da ovo Jovetić napravi, propušta iduću sad, e pakla ovoga, što se dešava sa ljudima jbt... Pa barem on ima iskustva za ove stvari...
Ne igra mu se vise... Kao mi kao djeca iza zgrade onomad
Јбг, глупи смо генерално. Погле Вукчевића.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks