Neće turci dozvolit poraz mislim,Vels vodi a njima treba bod… iskreno sam prije meča očekivao nerijesen ishod,samo se bojim da ne bude prelaz iz 1 u 2…
Inace,dobri smo nocas na ovu kišu
E kako ga zavuče auuhh
jedan od boljih golova koje smo dali. kako je skočio, momak. brao!
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bravo Krstovicu!
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Kome bi palo na pamet u situaciji kad imamo kontru za gol da ovako jadno krene da iznudi prekršaj da bi zadržavao vrijeme. A jado uvalite im još jedan ispali ste, pi
Čestitke momcima a sudija nije zna đe se nalazi, nevjerovatno da niko crveni ne dobi
sad osvježit malo reprezentaciju, mršnut ovo smeće od selektora, pozdraviti se sa par kanti poput Jankovića i Jovovića pa polako.
Ja od prve utakmice sa Madjarskom preko trazenja ostavke prvog selekfora Filipovica, iz nepoznatih razloga, u noci kada je covjeku majka umrla itd. itd... tvrdim da imamo najgoru fudbalsku javnost, publiku i navijace u Evropi i kakva se energija salje ovoj selekciji dobro je da postoje.
U drzavi koja nije nasla za shodno da jedan fudbalski stadion napravi, u drzavi dje ne postoji nijedan normalni fudbalski teren nego sve cuka do cuke, u drzavi dje se i oni mecevi najnizeg ranga na noz docekuju uz sve vajne fudbalske strucnjake i wannabe funkcionere mi smo jos odlicni. Ova selekcija je sto puta bolja nego sto mi zasluzujemo.
a dje. Prosinečki najjači selektor znači?
Znalo se da ce momci da pokazu da imaju snage, cak i ta kisa koja je nemilosrdno padala je isla u korist nasem timu. Tipovala sam na 3:0, ali puno srce i sa ovim rezultatom. Krivo mi je jedino bilo na par momenata kad se bespotrebno dobio zuti karton. Mislim da to nasem timu ne treba pogotovo kad je vise nego providno sta rade. Bitno je da se igra srcem....
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Montela:"...komplimenti a MonteNIGRO..."
Dako popije kakvu sankciju od UEFE
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ovaj mec ce da proda Krstovica, eto ga u Romi ako ih Montela preuzme Nocas ga je cikovao
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bravo https://cloud.tapatalk.com/s/673d7cf9...26_Firefox.mp4
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Svaka im čast, za obraz što se veli.
Šteta što nije Krstović rasporedio ove golove.
Sad bi imali šansi da prođemo.
A da se makar nadamo.
Izgubili smo nekoliko mečeva smiješno.
Protiv Velsa sporan penal a protiv istih primismo 2 gola u 2 minuta u prvom meču.
Da ne pričamo koliko smo šansi promašili, zicera, posebno Krstović.
No eto, makar svijetla tačka ova pobjeda.
Ima li dje da se odgleda pregled meca
Nevjerovatno ne mogu nac nidje na yt
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
@kaemSe
Samo ti treba VPN podešen na Tursku
A ima i ovo , ali je mnogo kraći snimak.
Ođe treba VPN podešen na Njemačku.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by Isak; 20-11-24 at 11:42.
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...igao-po-nikica
Nisam znao da se gledao momak juče, pa nije bilo boljeg trenutka mislim, bio je fenomenalan!
Slazem se da Prosinecki mozda nije trener kojim smo svi zadovoljni, ali nakon sto su mu skoro svi igraci sinoc posvetili pobjedu, ocigledno je da je napravio dobre stvari iako 5 poraza ne djeluju kao da sam u pravu. Nisam siguran koliko je pametno opet pocinjat ciklus sa novim trenerom, pogotovo sto do marta nemamo utakmica ni prilike za novitete ukoliko do toga dodje.
Ni ja ne kapiram drvlje i kamenje po čoeku, dao je šansu i nekim mlađim igračima, ne znam što je to pogriješio sa trenutno raspoloživim rosterom. Dovijeka nerealni.
Odlicno je bilo ovo sinoc. Sad cekamo zrijeb 13. dec za WC
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks