Pa jeste. Aj da vidim ekipu u Italiji koja smije da ode sa terena a da ne pozdravi navijace
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Vi izgleda na stadion niste zalazili. Pravilo je da se svoji navijaci pozdravljaju na kraju utakmice, nezavisno od rezultata. Kako su Spanci, milioneri, klase, najbolja Ev reprezentacija mogli da pozdrave svojih 10 navijaca u Beograd, a ove nase kese ne mogu?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Stvarno je nesojski, putuješ tamo u PM (pukneš masu para) da ih podržiš a oni ne mogu minut doći i pozdraviti se, zahvaliti..
E sad ako oni to sami ne osjećaju, ne treba ih ni na silu “ćerato” to da rade…
Razgovor je po meni na mjestu
Niko ih uvrijedio nije, fino su im sve rekli
Ocigledno se zasitio i Joveta
Mada mu se nema sta zamjerit
Malo ko bi igrao bez ugovora potpisanog, da ga jedan digne zavrseno a opet valjalo bi se jos jedan ugovor zabost
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 07-09-24 at 13:15.
ada no što. neka popričaju sa onima koji su doveli selektora, koji dovode poluproizvode tj škartove iz Srbije da igraju za državu koju mrze. ah, da oni im plaćaju putovanja svuda. lako je igrače postrojit i glumit nekakve jake momke pred njima, no aj postroji gazdu
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
A da se makne grobar cg fudbala (Dejan S) prvi ti bi grajao ovuda kako je to los potez jer su ga makli politicki. A bukvalno je bolje da je cettnik masni na celo saveza nego on
Neka to no on na pres konferenciju danas najgori igrač utakmice. Svaki pas mu je pogrešan bio. I to ovaj toboš trener ne vidi , sve me vise podsjeća na kratka ostanića. Pola ljudi odavde bi bolje reprezentaciju vodilo od ovoga pojmaša.
Znam velike ultrase koji svako gostovanje trljaju ruke jer podju krast po marketima, shoping centrima i benzinskim pumpama (kad se ide busom).
Ocekivat da mi se neko zahvali jer sam dosao da ga gledam kako igra, a ne no burek.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
https://www.index.hr/mobile/sport/cl...u/2596792.aspx
Nesto se ne sjećam da smo pod Goricom zviždali himni Poljske?
Kakav sastav noćas , uradio se Robi na najjače i random odredio prvih 11 , kuku nama sa njim.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako volim ovog Marusica, legenda. Covjek ni da je Crnogorac 100%, odaziva se stalno i daje maksimum
Slozio bih ze za Marusica
A kakav brilijantan start, sve cestitke
Роби легендо!!!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Daj neka neko iščupa struju u cijelom NK
Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.
Postavi rekord Robi
Inace Rubezic, najveca kanta od igraca
Oba njegova dva gola
Nemojte utakmice više u Nikšić!
(da ko ne zamjeri, nije ništa protiv Nikšića nego se od muke sprdam...)
Јел ово могуће?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Aoooo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks