Results 1 to 18 of 18

Thread: imam problem mozda neko ima resenje?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    397
    Rep Power
    15

    Default imam problem mozda neko ima resenje?

    racunar mi radi super ali kad se konektujem na net odma zablokira i tako stoji mozda 2-3 minuta i onda se sve opet odblokira i onda radi opet ok
    jeli to neki virus ili sta da radim???
    skenirao sam sa avas antivirusom i sa adware i opet isto
    ???????????????
    ima li pomoci osim formata?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    pg
    Posts
    7,124
    Rep Power
    153693

    Default

    jesi li dial up ili adsl?!
    * Profesionalni detailing vozila *
    Instagram - Fb : Tico Detailing

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    19,981
    Rep Power
    76141

    Default

    To mi lici na Kaspersky scan pri samom startu i update definicija?
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    397
    Rep Power
    15

    Default

    dial ap
    imao sam kasperski ali nikako nisam mogao da ga izbrisem
    pokusao sam i sa softverom za brisanje kasperskog ali nisam uspio cijelog da ga izbrisem????

  5. #5
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    19,981
    Rep Power
    76141

    Default

    Ka ukljucis kompjuter drzi F8 dugme pa u Safe mode probaj da maknes kaspersky. Vjerovatno te startup scan nagrdi.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    397
    Rep Power
    15

    Default

    ponovo sam instalirao kasperski onda ga deinstalirao pa u safe mode aktivirao kavremove tools i sad nemam onih problema izgleda da sam rijesio to
    ljudi hvala vam

  7. #7
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    montenegro-pg
    Posts
    18,800
    Rep Power
    38088

    Default

    kaspersky..bljak. samo pravi problema a odavno i nije broj 1(ako je ikad i bio).
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Podgorica, Niksic
    Posts
    543
    Rep Power
    13

    Default

    on je extra samo shto niko sa njim ne umije da rukuje najjaci je!!! mada preporucujem nod 2006 extra je !!!

  9. #9
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Amsterdam, NL
    Posts
    325
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by Exter.wx View Post
    on je extra samo shto niko sa njim ne umije da rukuje najjaci je!!! mada preporucujem nod 2006 extra je !!!
    Pa shto ne skinesh NOD... Imash jbt. adsl ..., A shto se kasperskog tiche sr.... najvece..., avast je za njega majka a da ne pominjem f-secure...
    Last edited by Henry; 12-01-07 at 22:06.
    God places the heaviest burden on those who can carry its weight. ttwis

  10. #10
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    U predsoblju Bogova
    Posts
    2,726
    Rep Power
    772

    Default

    BAD_POOL_HEADER

    Iz cista mira mi komp. prijavljuje ovu gresku, poslije cega moram da restartujem racunar. Manifestuje se na plavoj pozadini (kao podaci prilikom instalacije Windows-a) i kad ponovo pokrenem komp. kaze da se Windows susreo sa velikim problemom/greskom i morao da prekine rad uz standardnu opciju da izvjestaj o tome posaljem ili ne proizvdjacu.

    Palo mi je na pamet da moze biti posljedica lose instalacije Windows-a, ali je do sinoc sve normalno radilo. Mozda i kulet koji se bas jako cuje pri radi racunara, pa razmisljam o promjeni....

    Da nema ko da me posavjeruje?

    Evo dolje i hijacktis log.
    Last edited by Thomas_O_Malley; 21-01-07 at 14:39.
    Caesar`s wife must be above suspicion

  11. #11
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    U predsoblju Bogova
    Posts
    2,726
    Rep Power
    772

    Default .................!

    Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\savedump.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    D:\Programs\Nero\InCD\InCDsrv.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\Program Files\Netropa\Multimedia Keyboard\nhksrv.exe
    C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 6.0\avp.exe
    C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
    C:\Program Files\CyberLink\Shared Files\RichVideo.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\Program Files\Siemens\Adsl\dslstat.exe
    C:\Program Files\Siemens\Adsl\dslagent.exe
    C:\Program Files\Netropa\Multimedia Keyboard\MMKeybd.exe
    C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
    C:\Program Files\PowerISO\PWRISOVM.EXE
    C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
    D:\Programs\PowerDVD\PDVDServ.exe
    C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\LaunchApplication.exe
    D:\Programs\Virtual drive\VHD\RDTask.exe
    D:\Programs\Virtual drive\VDP\vdtask.exe
    C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
    C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 6.0\avp.exe
    D:\Programs\Quicktime\qttask.exe
    C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
    C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe
    C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
    C:\Program Files\Netropa\Multimedia Keyboard\TrayMon.exe
    c:\progra~1\intern~1\iexplore.exe
    C:\Program Files\WinZip\WZQKPICK.EXE
    C:\Program Files\Netropa\Onscreen Display\OSD.exe
    C:\PROGRA~1\Yahoo!\MESSEN~1\ymsgr_tray.exe
    C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
    C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
    C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    C:\PROGRA~1\Yahoo!\COMPAN~1\Installs\cpn\YTBSDK.ex e


    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://us.rd.yahoo.com/customize/ie/...ch/search.html
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://us.rd.yahoo.com/customize/ie/.../www.yahoo.com
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.yahoo.com/
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://us.rd.yahoo.com/customize/ie/...ch/search.html
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = http://us.rd.yahoo.com/customize/ie/.../www.yahoo.com
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
    R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn0\yt.dll
    O2 - BHO: Yahoo! Toolbar Helper - {02478D38-C3F9-4EFB-9B51-7695ECA05670} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn0\yt.dll
    O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
    O2 - BHO: Yahoo! IE Services Button - {5BAB4B5B-68BC-4B02-94D6-2FC0DE4A7897} - C:\Program Files\Yahoo!\Common\yiesrvc.dll
    O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\ssv.dll
    O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
    O3 - yahoo toollbar
    O4 - HKLM\..\Run: [DSLSTATEXE] C:\Program Files\Siemens\Adsl\dslstat.exe icon
    O4 - HKLM\..\Run: [DSLAGENTEXE] C:\Program Files\Siemens\Adsl\dslagent.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [MULTIMEDIA KEYBOARD] C:\Program Files\Netropa\Multimedia Keyboard\MMKeybd.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot
    O4 - HKLM\..\Run: [PWRISOVM.EXE] C:\Program Files\PowerISO\PWRISOVM.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl] D:\Programs\PowerDVD\PDVDServ.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [LanguageShortcut] D:\Programs\PowerDVD\Language\Language.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [typegpllessbait] C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\audiojugstypegpl\Tool Two.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [PCSuiteTrayApplication] C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\LaunchApplication.exe -startup
    O4 - HKLM\..\Run: [RAMDrive] "D:\Programs\Virtual drive\VHD\RDTask.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [DVDCTray] D:\Programs\Virtual drive\dvdcreator\DVDCTrayIconShl.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [VirtualDrive] D:\Programs\Virtual drive\VDP\vdtask.exe /AutoRestore
    O4 - HKLM\..\Run: [ICQ Lite] "C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe" -minimize
    O4 - HKLM\..\Run: [kav] "C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 6.0\avp.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "D:\Programs\Quicktime\qttask.exe" -atboottime
    O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
    O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [logo knob] C:\DOCUME~1\IVANIS~1\APPLIC~1\COOLBA~1\dvdscrlog.e xe
    O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
    O4 - HKCU\..\Run: [Yahoo! Pager] "C:\PROGRA~1\Yahoo!\MESSEN~1\YAHOOM~1.EXE" -quiet
    O4 - HKCU\..\RunOnce: [ICQ Lite] C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe -trayboot
    O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
    O4 - Global Startup: WinZip Quick Pick.lnk = C:\Program Files\WinZip\WZQKPICK.EXE
    O8 - Extra context menu item: &Yahoo! Search - file:///C:\Program Files\Yahoo!\Common/ycsrch.htm
    O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
    O8 - Extra context menu item: Yahoo! &Dictionary - file:///C:\Program Files\Yahoo!\Common/ycdict.htm
    O8 - Extra context menu item: Yahoo! &Maps - file:///C:\Program Files\Yahoo!\Common/ycmap.htm
    O8 - Extra context menu item: Yahoo! &SMS - file:///C:\Program Files\Yahoo!\Common/ycsms.htm
    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\ssv.dll
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\ssv.dll
    O9 - Extra button: Web Anti-Virus - {1F460357-8A94-4D71-9CA3-AA4ACF32ED8E} - C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 6.0\scieplugin.dll
    O9 - Extra button: Yahoo! Services - {5BAB4B5B-68BC-4B02-94D6-2FC0DE4A7897} - C:\Program Files\Yahoo!\Common\yiesrvc.dll
    O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
    O9 - Extra button: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International*
    O16 - DPF: {30528230-99f7-4bb4-88d8-fa1d4f56a2ab} (YInstStarter Class) - C:\Program Files\Yahoo!\Common\yinsthelper.dll
    O16 - DPF: {69EF49E5-FE46-4B92-B5FA-2193AB7A6B8A} (GameLauncher Control) - http://www.acclaim.com/cabs/acclaim_v4.cab
    O16 - DPF: {9A9307A0-7DA4-4DAF-B042-5009F29E09E1} (ActiveScan Installer Class) - http://acs.pandasoftware.com/actives...ree/asinst.cab
    O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/ge...sh/swflash.cab
    O16 - DPF: {E8F628B5-259A-4734-97EE-BA914D7BE941} (Driver Agent ActiveX Control) - http://driveragent.com/files/driveragent.cab
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{B2B04455-C20D-4568-AC0B-1608E756E483}: NameServer = 195.66.160.1 195.66.160.2
    O18 - Protocol: livecall - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL
    O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL
    O20 - Winlogon Notify: klogon - C:\WINDOWS\system32\klogon.dll
    O21 - SSODL: WPDShServiceObj - {AAA288BA-9A4C-45B0-95D7-94D524869DB5} - C:\WINDOWS\system32\WPDShServiceObj.dll
    O23 - Service: Kaspersky Anti-Virus 6.0 (AVP) - Unknown owner - C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 6.0\avp.exe" -r (file missing)
    O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
    O23 - Service: InCD Helper (InCDsrv) - Nero AG - D:\Programs\Nero\InCD\InCDsrv.exe
    O23 - Service: Netropa NHK Server (nhksrv) - Unknown owner - C:\Program Files\Netropa\Multimedia Keyboard\nhksrv.exe
    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
    O23 - Service: Cyberlink RichVideo Service(CRVS) (RichVideo) - Unknown owner - C:\Program Files\CyberLink\Shared Files\RichVideo.exe
    O23 - Service: ServiceLayer - Nokia. - C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
    Caesar`s wife must be above suspicion

  12. #12
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    U predsoblju Bogova
    Posts
    2,726
    Rep Power
    772

    Default .................!

    Gledam sad nesto po netu....vidjeh nekoliko komentara da uzrok ove greske moze biti postojanje dvije memorijske kartice (sto je kod mene slucaj) od 512MB u prvom i stara 256 u drugom slotu. Prva radi na 400, a druga na 333MhZ.

    Isto tako kao moguci izvor problema navodi se i vise uredjaja koji rade preko USB portova (adsl, tastatura i vrlo cesto telefon, fotoaparat i usb memorijski stick).

    Kao problem se navodi "mijesanje" drajvera.

    Ili sam ja to tako razumio. Ima li smisla ista od ovoga sto sam napisao?
    Caesar`s wife must be above suspicion

  13. #13
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Herceg Novi
    Posts
    11,869
    Rep Power
    534871

    Default

    Drug moj znas dobro da sve ima smisla sto napises . Moze nastati problem ako su uparene dvije razlicite memorijue. Bilo razliciti proizvodjaci, bilo razlicitih frekvencija ili kapaciteta
    Sad kucni u drvo ako ti sve dobro radi

  14. #14
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    191
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Thomas_O_Malley View Post
    Gledam sad nesto po netu....vidjeh nekoliko komentara da uzrok ove greske moze biti postojanje dvije memorijske kartice (sto je kod mene slucaj) od 512MB u prvom i stara 256 u drugom slotu. Prva radi na 400, a druga na 333MhZ.

    Isto tako kao moguci izvor problema navodi se i vise uredjaja koji rade preko USB portova (adsl, tastatura i vrlo cesto telefon, fotoaparat i usb memorijski stick).

    Kao problem se navodi "mijesanje" drajvera.

    Ili sam ja to tako razumio. Ima li smisla ista od ovoga sto sam napisao?
    Takvo sto mozes veoma lako da provjeris. Pokusaj da pokrenes racunar sa jednom, pa sa drugom RAM plocicom. Pored inicijalne pretpostavke, mozes provjeriti da li su RAM plocice ispravne.

    Pored toga (mimo tvog problema), a u odnosu na HijackThis log - za moj ukus, nekako brate imas masu startup linija. TuneUp Utilities bi mogao da se postara za to, a i mnogo je lakse nego da sada pretresamo kompletan log.

    G.

  15. #15
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    U predsoblju Bogova
    Posts
    2,726
    Rep Power
    772

    Default .................!

    Zalud ja dragi moj prijatelju svaki dan objasnjavam - odem na 5 dana, kad se vraim imam 30 igrica u komp-u, bar dvades programa vise... pomami me ova mladjarija po kuci!

    aj sad cu da vidim ovaj TuneUp Utilities....

    I izludje me ovaj Kaspersky 6..... ubija MIRC nevjerovatno...nema sanse da mogu instalirat MIRC jer konstantno ga prepoznaje kao riskware "not a virus" i odma` blokira... fantazija!

    Fala!
    Caesar`s wife must be above suspicion

  16. #16
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    191
    Rep Power
    0

    Default

    Ma nema na cemu.

    Cini mi se da je jos neko nekada imao slican problem. Ne znam zasto se to desava, kod mene to nije slucaj, ali ako se dobro sjecam, cini mi se da ima veze sa KAVovim update mehanizmom. Postoje tri nacina update-a, iz lokalnog foldera, standard i extended database. Ukoliko ti je podeseno kao extended, tada se KAV ponasao i kao anti-spy software (za cim nema potrebe) i vidi mIRC kao potencijalnu prijetnju, djavoli ga znali zasto. Mislim da bi mogao eliminisati taj problem jednostavnim prebacivanjem na STANDARD database, a vjerujem da mozes i da ga stavis na exclude listu.

    Nemoj mi vjerovati, ali mislim da je bas herkules imao takav ili slican problem i to sa verzijom KAV5. Mozda bi on mogao bolje da ti pomogne, jer sve ti ovo pricam po sjecanju. A uostalom, ako imas vremena da se bakces, pokusaj ovo sto sam ti ja rekao.

    G.

  17. #17
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Hero Rift
    Posts
    5,272
    Rep Power
    104922

    Default

    Avast AV sasvim dobro radi ako se upari sa ZoneAlarm-om, i uopste ne usporava komjuter.Imam ga vec 3 godine i samo jednom sam imao problem sa virusom koji nije prepoznao, a na sve lap-topove na koje sam ga instalirao nikad nisam imao problema...ima prevod i sve opcije koje dolaze i u verziji koja se placa...pa eto...a KAV sam davno makao i od njega sam samo instalirao >Kaspersky anti-virus scaner< i mogucnost download-a definicija, pa po potrebi mogu rucno da pokrenem skeniranje odabranih datoteka.
    Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
    067-733-723

  18. #18
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,702
    Rep Power
    210674

    Default

    Quote Originally Posted by Thomas_O_Malley View Post
    Gledam sad nesto po netu....vidjeh nekoliko komentara da uzrok ove greske moze biti postojanje dvije memorijske kartice (sto je kod mene slucaj) od 512MB u prvom i stara 256 u drugom slotu. Prva radi na 400, a druga na 333MhZ.

    Isto tako kao moguci izvor problema navodi se i vise uredjaja koji rade preko USB portova (adsl, tastatura i vrlo cesto telefon, fotoaparat i usb memorijski stick).

    Kao problem se navodi "mijesanje" drajvera.

    Ili sam ja to tako razumio. Ima li smisla ista od ovoga sto sam napisao?
    Pogledaj kako su postavljene memorije. Sporija memorija mora da bude na prvom slotu da bi ona odredila brzinu svih memorijskih modula u slotovima.
    Ovo drugo, a to sam se sreo sa problemom prije neki dan, moguce da USB kontroleri nisu spojeni kako treba pa kad su svi u funkciji zabudale, ili ako promjenis raspored "kacenja", tj izvadis modem i na to mjesto stavis stampac ili mis. Ujedno vidi i kako je setovan USB u biosu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem sa primanjem maila na Outlook...
    By Igi in forum Internet
    Replies: 5
    Last Post: 28-03-08, 18:47
  2. ADSL problem
    By templar in forum Internet
    Replies: 1
    Last Post: 24-07-05, 15:50
  3. Ping problem.... ?
    By Rincewind in forum Internet
    Replies: 34
    Last Post: 27-05-05, 00:04
  4. Problem
    By Fidel Castro in forum Hardware
    Replies: 40
    Last Post: 16-04-05, 09:19
  5. S V A S T A R A
    By [azzo-kSv] in forum #montecafe
    Replies: 0
    Last Post: 21-05-04, 13:26

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •