Sve prevaranti…
Ili kad skoči kontenjer iz Kine, svi potrče i dignu cijene, sad kad je pao npr, niko da smanji![]()
Preporuka za kvalitetne betonske blokove?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nema 25
Tara trans? Nema ih više tamo. Sad su put Danilovgrada. Ali nemaju, pitao sam. Ima Art beton neke za šuntove, ali su preskupi. 2.40e komad. 40x25x20
Imao si dobre u fabriku stanova put Martinica. E sad, probaj izguglat lokaciju i broj telefona. Gledao sam te blokove i bas dobro izgledaju, nijesi porozni kao ovi sto se na svaki cosak prodaju. Valjda ih je Kips drzao a ovi na licu mjesta su bili jeftiniji tad
Edit
Bice ovo
https://mondal.me/web/
Last edited by Dutch; 26-04-25 at 19:19.
Ja baš danas uzeh u Kips neku 20ticu što mi treba. E bogami nemaju neku čvrstoću. Lome se, odnosno krune, baš lako. E ne znam da li su to njihovi. Mada ću provjeriti. Prošle godine sam uzimao u Kips i čini mi se da su bili čvršći dosta.
Kad sam nedje narucivao blokove davno iskipova lik blokove nijedan ni da se okrni a kamoli slomi...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To je nekad bila mjera kvaliteta. Ja uzeh meni za sahtu kod lokalnog majstora. Nedje zapeh drvetom, da nategnem cijev, prodje drvo ka da je stiropor a ne beton. Vjerovatno stede cimenat
A ove sto sam ranije pomenuo, pa mislim da je mogao glet na njih ici, tako su dobro izvibrirani bili, nidje rupica itd.
To da se blokovi kipaju je ‘mit’ poslednji put prije 20 godina bice.
Vjerovatno nisi puno puta u zivot nosio blokove pa ne znas kakvi mogu da budu. Pero laki i super teski.
Mi smo za kucu ih izlivali 90tih godina rucno. Svaki je pozamasno tezak bio. Toliko tezak da se za klimu majstor bas mucio da probusi rupu kroz zid. Takve sigurno ne prave, a znam da su se kipovali na najmanje jedno mjesto.
@extravaganca jes Tara trans.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Oko kuce jos ima betonskih kojima je dio coka zidan prije 40godina, nijedan se nije raspao. Ima i cigle spuske, koja me o jadu zabavila kad sam neki prozor otvarao. Sad burgija protrci kroz ove nove.
Ytong?
Sent from my moto g54 5G using Tapatalk
Prije 20 ili 5 neznam ,ali znam da se kipaju i da koji god ti pukne prilikom kipanja ti se daje novi ili vracaju pare ,ali ako su dobrog kvaliteta sa dobrom razmjerom i dobro izvibrirani ,nece ni jedan puknut to znam 100% . Nego sta bi sa onim, ima li ko da preporuci neku strucnu ekipu za nadogradnju kuce ili bar nekoga da mi preporucite da mi da instrukcije sta bi i kako trebalo raditi jer se spaja sa starim zidovima ? I jos jedno pitanje ,da li je neko radio na postojecu kucu ,neku montaznu ali koja izgleda kao da je zidana ?
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Čoek mi se zaletio da pripeta na staru kuću koš, pet burgija ni da privire kroz betonski blok ugrađen kad se rodio. Duma aktivno koje bi moglo biti rješenje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks