isteče vrijeme za edit, a ne napisah u prvom postu. prenosi na SK i NovaM. nadam se samo da neće zamračiti SK, jer nas čeka mjesec dana Mikija Grgura i ekipe
nema teme još, a prvenstvo počinje 11. juna pa reko red je da se otvori
Grupa A: Italija, Turska, Švajcarska i Vels;
Grupa B: Belgija, Danska, Finska i Rusija;
Grupa C: Austrija, Holandija, Sjeverna Makedonija i Ukrajina;
Grupa D: Hrvatska, Češka, Engleska i Škotska;
Grupa E: Poljska, Slovačka, Španija i Švedska;
Grupa F: Francuska, Njemačka, Mađarska i Portugal
prvenstvo otvaraju Italija i Turska
stavih gore u poll, ove najveće favorite i dodah komšije
isteče vrijeme za edit, a ne napisah u prvom postu. prenosi na SK i NovaM. nadam se samo da neće zamračiti SK, jer nas čeka mjesec dana Mikija Grgura i ekipe
Platis tih mjesec dana neku IPTV i pocines... ili kodi...
I za svaki gol, stativu ili prečku saznaš 15 do 25 sekundi kasnije u odnosu na obližnje kafane.
Evo prognoze: finale Engleska - Francuska, titula Engleska.
In vino veritas
Engleska ima strašan tim, samo pogledajte kakvi su tu desni bekovi u opticaju i Trent koji ne ide na EP. jedini problem sa njima mi je selektor. glasah za Makedonce jer ću njih podržavati, ali Portugal mi je najveći favorit. strašni igrači, dubok sastav. samo da Ronaldo pušti Bruna da izvodi slobodne
Ide Trent ipak.
Biće i spisak Italijana konačni danas, valjda.
Dobra je engleska ali pehar nece uzet. Francuzi su isprdjeo tim… iznenadice neko, tipujem na portugal ili holandiju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Holandija ima najgoreg mogućeg selektora. ja ne mogu da vjerujem da fudbalski savez dozvoli sebi da ti reprezentaciju vodi de Boer
prvi favorit naravno francuska jer fudbal igraju svi samo je ngolo šampion,favoriti iz sijenke belgija i italija...lično navijam za ngola,a pratiću ove naše slovene nesretne...
Ubacio je Raspadorija.Portieri: 21 Gianluigi Donnarumma (Milan), 26 Alex Meret (Napoli), 1 Salvatore Sirigu (Torino);
Difensori: 15 Francesco Acerbi (Lazio), 23 Alessandro Bastoni (Inter), 19 Leonardo Bonucci (Juventus), 3 Giorgio Chiellini (Juventus), 2 Giovanni Di Lorenzo (Napoli), 13 Emerson Palmieri (Chelsea), 24 Alessandro Florenzi (Paris Saint Germain), 4 Leonardo Spinazzola (Roma), 25 Rafael Toloi (Atalanta);
Centrocampisti: 18 Nicolň Barella (Inter), 16 Bryan Cristante (Roma), 8 Frello Jorge Luiz Jorginho (Chelsea), 5 Manuel Locatelli (Sassuolo), 7 Lorenzo Pellegrini (Roma), 12 Stefano Sensi (Inter), 6 Marco Verratti (Paris Saint Germain);
Attaccanti: 9 Andrea Belotti (Torino), 11 Domenico Berardi (Sassuolo), 20 Federico Bernardeschi (Juventus), 14 Federico Chiesa (Juventus), 17 Ciro Immobile (Lazio), 10 Lorenzo Insigne (Napoli), 22 Giacomo Raspadori (Sassuolo).
Euro 2020 ili 2021?
englezi objavili konacan spisak,TAA ipak ide,iako ga nece zaigravat.startnih 11 haos (malo tanki na stoperima) ali po obicaju nece nista napraviti,iako meni bar djeluje da nije bas sautgejt kesa...
Svidja mi se ova odluka. Momak ima srca iako ima 21. godinu. Osjecam da on presudjuje Englezima nedje u polufinalu. Kao i u svemu, navijam za Italiju. Ne svidja mi se odluka da Toloi upadne umjesto Mancinija iz Rome. Ne svidja mi se sto nije etnicki cista reprezentacija. Kapiram da Zorzinjo, Toloi i Kristante imaju italijansko porijeklo ali Emerson... Italijani to ne smiju sebi da dopuste jer imaju i svojih dobrih igraca na pretek.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...skog-prvenstva
evo konačnih spiskova. biće zanimljivo kako će Belgija izgledati. Eden je sve osim u formi, a KdBa je Rudiger onim namjernim nokautom možda odvojio od terena neko (manje) vrijeme. ovaj prvi meč EP, između Italije i Turske bi mogao biti strašan
Тapatalk
belgija moze puno da napravi na ovo prvenstvo,imaju dobar tim i jedino sto im moze zasmetat je azar i njegova forma
Trent otpao zbog povrede
Navijam za Belgiju, mada Francuzi i Portugalci su isto jaki, bice ovo zanimljivo prvenstvo...
Navijam za Holandiju i Italiju kao backup.
Da je tu Van Dyk bila bi druga pjesma, ovako ne ocekujem previse od njih…
Nema ni onog crnca iz hotspursa, djelovao je kao dobar igrac…
najmanji je njma problem dajk,oni burazeri dali de buru koji je spalio sve sto je vodio da vodi repku...
Its coming home.
Nadam se da ce Englezi osvojit, imaju bas fantasticnu ekipu ali ali... Mislim da je Sautgejt nedorastao da povede ovu generaciju do krune, iako sam smatrao da je 2018 sasvim okej trener, a najvise zbog toga jer su ga svi pljuvali, a i tada kada nije bilo pritiska, stigli su do 1/2 i izgubili u produzetke od Hrvata.
Ali sad, toliko mladih igraca, superstars in the making, a imam osjecaj da ce da se osloni na neki nakardni sistem 343 koji je naucio i na jedno te iste igrace.
Mislim da ce odma da nas smori sa Rice-Henderson duplim pivotom (cak i tu preferiram Kalvin Filipsa), a imam osjecaj da ce da forsira Sterlinga i Rasforda po krilima...
Po meni covjek mora nac mjesta da ugura Belingema, Maunta, Grilisa, Fodena i Sancha... sve su to mladi igraci, neko bi rekao da su veoma talentovani, ali oni su vec sad odlicni igraci i spremni da grizu na teren i da se dokazuju i to treba iskoristit.
Tesko ih je sve postavit na terenu, posebno jer ce Sautgejt da se fokusira na 343 dje vecina njih otpada, ali 433 ko da je saliveno za njih.
Belingem bi mi bio starter, svi smo se smijali i jos se smijemo povlacenju broja u Birmingemu, ali mali kida i upravo je dosta razlicit od ostale trojice veznih igraca.
Trojka na sredinu bi bila Henderson(Filips), Belingem i Grilis... a na krilima Foden/Maunt i Sanco...misli moze i Grilis odigrat na krilo, kao i Maunt u vezi, al eto da ne mastam neki FIFA fudbal sa Belingemom, Grilisom i Mauntom u veznom redu.
Otpade TAA, jos ce i Lingardinjo poc na EP. Tripier/James slatke muke, ja bih pustio Jamesa da plodi po desnoj strani.
A EP ka EP, necu ga nesto ni pomno pratit (inace pocinje i Copa America u isto vrijeme), al nadam se da moze neki dark horse tipa Danska iznenadit i dogurat daleko.
Englezi i osvajanje evropskog ne idu zajedno
Ova Engleska mora da se uigra jos malo ipak se masu igraca promijenilo i jos to treba malo da se isfiltrira ovaj ciklus, pa da se napada neko naredno takmicenje sa drugim trenerom i u drugoj formaciji nadam se.
Sto se tice igraca imaju masu mladih talentovanih koji se vec ozbiljni igraci i neki koji jos treba da zablistaju.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks