Kakvo je stanje trenutno?
Koja je sad minimalna cijena dostave?
Postoji, tj svi vjerovatno uzmu danas u Nk a sjutra ide za UL
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakvo je stanje trenutno?
Koja je sad minimalna cijena dostave?
--------------------------
Do Not Disturb.
Većini 5€
Meni moji voze za 2,5-3€al voze svaki dan po par pošiljki…
Dajte broj POUZDANOG kurira iz Bara za Nk?
Imate li koga za BP iz Pg ?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Zna li neko kurira koji ima rashladnu komoru? Imam proizvod koji treba zaleđen da stigne od Podgorice do drugih gradova.
Mislim da ti treba sa minusnom komorom. Čisto sumljam da to i jedna kurirska služba ima.
Rashladna komora definitivno nije za zaledjene stvari.
Rashladne komore/vitrine i sl. obicno drze temp izmedju 5 i 10 stepeni.
Zaledjeni proizvodi su ispod nule, zavisno od toga koliko su 'duboko' zaledjeni.
Do Not Disturb.
Ja ga trenutno transportujemo u plažne frižidere sa dovoljno zaledjenih patrona i to drži odlično i po 3,4 sata i jače čak i ljeti. Minusnu čisto sumnjam da ću naći ali rashladna bi koliko toliko dodatno odložila topljenje. Ja kad nosim ja idem pravac tamo gdje sam krenuo a kurir mora da staje na više mjesta pa mi je onda svaki minut kojim odložim topljenje bitan.
Do Not Disturb.
Ne znam, mi u firmu imamo auto sa rasladnim uredjajem, sami uredjaj može da ide dosta ispod nule ali je stvar u tome što izolacija nije predvidjena ispod +5°, e sad vjerovatno da se vozi 6sati da se nagruva na -10° vjerovatno bi kompresor od termo kinga izgorio.
Inače od kada smo uradili +5° izolaciju tovarni prostor nam je presmiješan VW Caddy je u pitanju.
Kurir Bar-Pg ?
Jedna brza preporuka... 'Tornado' izbjegavajte u sirokom krugu/luku.
https://www.instagram.com/tornado_brza_posta_01/
Navodno pocinju 'jace od drugih', guraju reklame po drustvenim mrezama a usluga 0/10.
Moto: brzo i odgovorno. Upravo suprotno od onoga sto nude/rade.
You're welcome.
Last edited by Fidel Castro; 17-11-23 at 12:49.
Do Not Disturb.
Držite se provjerenih kurira (službi) brate.
Bojan za Bar/Ulcinj (iz PG) i Mirko Budva/Boka (iz PG), Vesko Śever.
Meni duguju smijesne pare ali iz principa ce ih takav 'rad' kostat' mnogo vise od tih para koje ne usplacuju.
Koristim provjerene ali mi je trebalo nesto hitno, ovi moji nisu mogli toga dana (vec su prosli a bilo je malo kasnije), ispade reklama i rekoh 'aj da probam'.
Necu ga vise isprobavat', sigurno.
Al' mi nije jasno kako neko sebi moze to da dozvoli, to nikad ukapirat' necu.
Do Not Disturb.
Ja sam se tako jednom zeznuo i nikad više.
Ugasili su ga sad s ovakvom "reklamom".
Ne bi bilo lose da objasnite sto su lopovi za nas sto prvi put cujemo za njih?
Sate sate sate
Iako nisu moje rijeci, aj da odgovorim jer sam ih ja prvi pomenuo.
Vec napisah da sam cekao isplatu, mnogo duze nego sto je trebalo. Mislim da nema potrebe da ulazim u svaki telefonski razgovor koji je bio tipa "brate, prastaj, javice se kurir sjutra sigurno" samo da se niko ne bi javio cijeli dan i tako u krug prakticno 10 dana.
Tako da su moje rijeci da je usluga nula, da su spori i neodgovorni. I iza toga stojim, i nakon isplate (moguce zbog prozivki).
Izmedju ostalog, kad sam predavao paket ja sam morao kurira da jurim po gradu koji nije mogao da dodje na adresu iako je prica bila "nista ne brini, ispostovacu te ja".
Nakon predatog paketa je bio dogovor da isplata bude od strane istog kurira, iduci dan.
A onda ide razgovor sa "sefom" i pracakanje/natezanje 10 dana oko pisljive isplate od 10-ak eura.
Do para sam dosao, nikad ih vise zvao ne bih a svi brojevi u komunkaciji prethodnih 10 dana su blokirani jer sa takvim ljudima ne zelim apsolutno nista.
Do Not Disturb.
E kako sam ove zapamtio. Pokvario mi se frizider u Bd, firma iz Pg da mi izadje u susret jer su svi njihovi na teren vec izasli, posalje frizider isti dan sa Tornadom.
Ja morao taj dan za Pg da se vracem, receno je 'bice frizider do 17:00h kod vas u Bd.
Stigao je sjutra dan oko 19:00h.
Nije mi jasno zašto ne koristite Poštu ili Montenomax.
Nevjerovatno...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Jer volimo da pomognemo male preduzetnike !
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postu ne koristim jer za predaju moram da idem licno do poste i cekam ogromne redove.
Montenomax izbjegavam zbog dosadasnjih iskustava.
Kao sto napisah, koristim obicno 'Exclusive Delivery' i sa njima sam uglavnom bio zadovoljan ali taj dan nisam mogao sa njima pa sam nasao rjesenje za 'jednom' koje se iskomplikovalo mnogo vise nego sto sam mogao da zamislim ali i to je zavrseno a sa njima je na svaku buducu saradnju stavljena tacka. Nikad vise.
Idemo dalje...
Do Not Disturb.
Ako ti ne daju račun (a od 10 službi ni jedna nije davala), onda činiš direktnu štetu državi Crnoj Gori jer država nema PDV. Cijena u Pošti je 5e i od toga 1e ide CG.
Kod malog preduzetnika kao i kod male privrede ide 0e državi.
Nekako mi je bliža država od malog preduzetnika.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Nazalost posta ima i uslugu da dodje postar po posiljku
Nazalost ima opcija i da novac dobijes na adresi
Nazalost to malo gradjana zna
Nazalost postu zabolje ona stvar da to promovise
I zadnje ali ne manje vazno cifra koja se gubi sto kaze Bugi na ime ne placenog pdv na dnevnom nivou je nekoliko desetina hiljada eura...
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks