Kako se igraju sve im jbm, pošto im nije uspio pritisak na Poljsku/Eu sa ''turistima'' preko bratske Bjelorusije, sad opet upiru đe je stanje rovito..
In4s ka’ in4s pali narod,snimak je star nekoliko godina i upitno je da li su ovo ukrajinci tj. bataljon Azov ili ko već,ali svakako je grozan snimak,procitah da ima i drugi dio dje ga spaljuju,koliko procitah nedje Azov je demantovao da su to oni uradili,ali svakako sramota za ljudski rod u 21 vijeku da se ovakve stvari ne samo dešavaju nego i ne budu kaznjeni pocinioci,ali stići će ih pravda kad tad...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se igraju sve im jbm, pošto im nije uspio pritisak na Poljsku/Eu sa ''turistima'' preko bratske Bjelorusije, sad opet upiru đe je stanje rovito..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ахахахаххх...
Какве будалаштине овдје може све човјек да прочита,што је ово?
https://rs.sputniknews.com/20220120/...133483200.html
Путин га не заспијева.
Опет је у московском бункеру са главом у шаке.
https://www.foxnews.com/world/us-emb...ting-officials
The State Department has ordered families of U.S. Embassy personnel in Ukraine to begin evacuating the country as soon as Monday, U.S. officials tell Fox News.
Next week, the State Department is also expected to encourage Americans to begin leaving Ukraine by commercial flights, "while those are still available," one official said.
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Pitam se koliko su istiniti navodi da će Zapad praviti razliku izmeđju "manjeg upada" ruskih trupa i agresije. Ako je tačno da tako posmatraju situaciju, očigledno je sve dogovoreno unaprijed.
Ako bude "manji upad" računam pogranični predjeli i koškanja po istima, odgovor će biti konvencionalan.. Ako krenu sa većim teritorijalnim apetitima, pored konvencionalnog odgovora dobiće sabotažu tokova gasa + žestoke sankcije..
Putko ima ogromne ambicije da postane globalna sila a za sad i regionalni pristup im je dosta šupalj, a jesu se osilili pod Trampom i to je fakat..
Sve u svemu, najveći bogalj opet ispada EU koja ni za vremensku prognozu nema jedinstven odgovor a ne nešto ozbiljnije..
Jedna djevojka iz Ukrajine mi je iz Kharkiva i pobjegla je u Portugal da zivi jer ce Rusi prvo u taj grad da upadnu jer su na granici.
Steta zaista sto Rusija ima takvu politiku i predsjednika, znate li kako je to lijepa zemlja... Moskva i St. Petersburg 2 najljepsa grada na svijetu ali sve pada u vodu kad ih cijeli region mrzi. Cak i Bjelorusi (isto tako imao djevojku iz Minska pa mi pricala) ali im je predsjednik ruska pudlica pa se to ne vidi. Imamo srecu sto smo daleko od Rusije inace bi nas o jadu zabavili, ali smo blizu njihove desne ruke
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Malo je ta tvoja priča nategnuta, no hajde neka ti je. Ja sam ubeđen da Rusija neće napasti Ukrajinu dokle god se poštuju Minski sporazumi. Pa čak i mimo toga scenario upada ruskih snaga je malo izvestan.
Što se tiče "desne ruke" ok, a koja je leva?
I šta bi od one krilatice "nas i Rusa 200 miliona"? Doživela neku neznatnu promenu "nas i Rusa 200 miliona"?
Last edited by običan; 23-01-22 at 11:53.
Запад је Борг колектив.Или простије речено:
Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.
[/IMG]
Znaci Amerima nije proslo u Kazahstan, sad oce u mrcenu Ukrainu da prave haos, kakva demokratija, i kako niko da nauci iz te USA demokratije (nauce kad je prekasno)...
Ko god je pokusao da destabilizuje, zaboravio je na vojni sporazum bivsih svojetskih republika u vidu vojne pomoci, koji moze da aktivira predsjednik kazahstana, a da ne pricam nekoliko hiljada uhapsenih ljudi koji nikakve veze sa kazahstanom nemaju, nesto cudno pise amerika, samo ovaj put su ameri izgleda zaboravili da ne mogu i oni ulecet kad i rusi, jer su rusi tu legalno...
"Украјинци,за своју земљу треба живјети,а не гинути.Ви сте свет."
Амбаси оф ЈУ-ЕС-ОФ-ЕЈ
Oh,wait...
^
Немци зато у Украјину умјесто оружја и шаљу пољску болницу.
Искуство...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks