Većina ti arapskih brendova pravi klonove dosta skupljih parfema.
Ne bih ti preporučio nijedan parfem da uzimaš kao "blind buy", ali ako stvarno možeš da ih nabaviš po tako niskim cijenama onda te boli briga, jer ako ti se ne svidi onda ih ovdje možeš preprodati i još zaraditi.
Što se tiče Lattafa parfema, oni imaju Khamrah (Kilian Angels Share), Asad (Dior Sauvage Elixir), Oud for Glory (Initio Oud for greatnes) i još dosta njih.
Imaš još popularne Armaf sa svojom "Club de nuit" linijom - Intense Man su klonovi Creed Aventusa, Iconic je Bleu de Chanel, Sillage je Creed Silver Mountain Water...
Al Haramain ima Detour Noir (PDM Layton), L'aventure (Creed Aventus), Amber oud Tobacco (Tom Ford Tobacco Vanille), Amber oud Gold (Xerjoff Erba Pura)...
Imaš još Afnan, Orientica, Swiss Arabian i gomila drugih.
Last edited by Bor1s; 14-08-24 at 12:53.
Ne znam kako mozemo da pricamo o tome da li su "blind buy" Lattafa parfemi kad ih imaju jedno 500-600 koamda.
Slicna prica i sa Armaf-om.
P.S. To su uglavnom i realne cijene, kod nas prodaju za prilicno nerazumnu marzu ali to je sto je. Vec u komsiluku mozes da ih nadjes upola cijene, bilo SRB ili HR.
Cak i jedan dio njih koji su poceli da se nalaze u Cosmetics-u recimo su jeftiniji nego od nasih Instagram preprodavaca, da ne ulazim u to da Cosmetics placa i porez i sve ostale pa opet ima zaradu.
--------------------------
Do Not Disturb.
Zato sto sam citao i na YT i na Fragnatica komentare dje bukvalno svaki drugi komentar kaze da su kupili pojedine Lattafa parfeme bez da ih probaju prije kupovine i da im se nisu svidjeli, a ja ih nemam dje probat, cak nisam do danas ni znao da ima ovoliko nasih grupa na ig koji prodaju njihove parfeme, nikad nisam kupio parfem a da ga prije kupovine ne "onjusim" ali kao sto kaze Boris po ovoj cijeni cu uzeti pa kakvi god da su.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Uzmi nešto svježije i dopadljivije, mani se 'oud'-ova, ruža, šafrana i sl.
Poslato preko goluba pismonoše
Do Not Disturb.
Uzimao sam nekoliko ovih dekantera Lataffe od domaceg prodavca nesto za suprugu nesto I za sebe, onako random.
Yara, Waffa, Ana Abiyedth Rouge, Kamrah ...za sebe zadnje Latafa Nashrama. Nju ovi ženski guše I ko da stvaraju neku alergiju i neće ih. Meni su na prvu dosta jaki s tim da ih poslije sat ne osjecam. Mozda se nos navikne nemam pojma a mozda su i nepostojani.
Sve koje su nabrojao su uglanvom zenski i uglavnom za hladnije vrijeme.
Tako da nije cudo sto je guse na ovih 40+ stepeni. (osim ako ne pricas da su te kupovine bile prije samog ljeta)
Sto se trajnosti tice... kako koji, vise je to da se nos navikne ja mislim.
Mada opet kad danas vidis koliko traju dizajneri od 100+ eura onda su svi arapi odlicno sto se performansa tice. Kupis Dior, platis 100-150e i traje ti po' ure. Takva je vecina novijih dizajnera, nazalost.
Do Not Disturb.
Dje mogu da nadjem kod nas Azzaro The Most Wanted Parfum?
treba mi za poklon...ima li to ko od ovih prodavaca tipa Andreas ili da trazim u Barkod?
Do Not Disturb.
Tako je. Uzimao sam jos od zimus nego ih pobrojah po sjećanju. Da I Asad sam uzimao, on nije los al ga isto necu uzimati opet.
Od ostalih arapa, Paris Korner Trillium jedini kojeg cu opet kupiti, ljetnji parfem po mom ukusu. Nije nešto trajan a ni skup pa se može prskati .
Za te novce pobrao je dosta komplimenata , preporučujem
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks