donijeta veli naredba o istrazi posle godinu i po dana, ne znam je li ih sramota porodice pokojnika, je li ih icega sramota ikad
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...istvo-gazivode
nothing comes from violence and nothing ever could
evo im sramote u 10 epizoda, retrospektiva po godinama sa nijednom stavljenom tackom na kraju.
ne znam kako ih nije bilo sramota da ucestvuju u svemu ovome dok su ih porodice pokojnika kuci gledale
nadam se Skoj da nisi od tih finansijera DPS-a kupova sljunak.
f6
"UBIJEĐENI SMO DA JE CRNA GORA PREDODREĐENA DA BUDE GRAĐANSKA DRŽAVA"
Đukanović: U 30 godina nije bilo žešće ofanzive na nezavisnu CG nego što je bilo prošle godine
"Onog trenutka kada bismo napravili fatalnu grešku, da krenemo da se nacionalno sukobljavamo po Crnoj Gori, kada bismo krenuli da na velikosrpski nacionalizam odgovaramo crnogorskim ili bilo kojim drugim nacionalizmom to bi bio kraj Crne Gore"
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-prosle-godine
O cemu ovaj prica, poceo je kao Medo...
,,od 1995. godine bilo je nekoliko posrnuća u našim političkim naporima,..." (Nikola Rakočević).
Hm, ono što je bilo prije 1995 god. se ne računa? Onaj period kada je Crna Gora najviše bila ugrožena od drugog svjetskog rata? Nije se Milo Đukanović ništa pitao?
Sent from my moto e5 using Tapatalk
IZ EPCG SAOPŠTENO
Radonjić podnio neopozivu ostavku na funkciju direktora HE "Piva"
"U obrazloženju, kao razlog ostavke, Radonjić navodi da je svjestan svoje lične odgovornosti i neprijatnosti koju je prouzrokovao za kompaniju", navodi se u saopštenju EPCG
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ektora-he-piva
Sad će ostavku da podnese i onaj Novović iz DPSa, direktor komunalne PG, što mu je žena vlasnik firme kojoj su zatekli na desetine kamione u nelegalnoj ekspolataciju šljunka...
Sad će podržavaoci DPSa sa foruma da zavape i spamuju kako je to zastiđe i da treba da podnese ostavku, da pišu statuse na svojim FB profilima i spamuju po društvenim mrežama i traže odgovornost DPS funkcionera Novovića ..... Oh Wait.
Kad budete počeli to dragi moji da radite, onda možemo da se dogovaramo kako dalje i tražimo zajedno opcije za Crnu Goru.
Dok god ćutite glasno na sve što dolazi iz DPSa, a spamujete i doživljavate fras na svaku budalaštinu koja dolazi iz redova nove većine (a nije da ih nema), smatraću da se zalažete za mafiju na vlasti iz ovih ili onih materijalnih razloga, da vam je zbog ličnog interesa želja povratak DPS-a a ne napredak države i društva, a da su sve ostalo samo izgovori.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ne vazi ovo za DPS, oni su oslobodioci CG, njima je to dozvoljeno...sa DPS-om nema price, dok god im je na celo lomi, nema tu o cemu da se prica (ima tu jos par njih sa lomijem koji su kancer ne samo DPS-a, nego citave CG), ali evo pojedini forumasi to tako ne dozivljavaju, nego kukaju kako nam je lomi dao blagostanje, kako smo zvijeli extra dok ovi hostapleri ne dodjose na vlas, i jos se drznuli da pricaju o povecanju minimalca i platama, sramota...
U 83. GODINI
Preminuo Petar Šanjo Ljumović, čovjek koji je nalazio talente i stvarao asove
Ljumović je igrao OFK Titogradu, gdje je i počeo trenersku karijeru, a u Budućnost je došao 1984. godine - i narednih 19 godina je radio kao koordinator mlađih selekcija, trener prvog tima i trener u omladinskoj školi
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...-stvarao-asove
Veliki covjek i trener, imao tu cast da kao dijete me trenira, neka ti je laka crna zemlja...
Od skoro sam na svaku tu pricu vidi sta radi Braticka, sta radi ovaj, sta radi onaj, jesi li se za to borio.....
JESAM. Glasao sam da ode Bemax a dodje Bato Carevic.
Najveci problem nove vlasti je pokusaj da se "dodvore" glasacima DPS.
Njima mozes da se dodovoris jedino ako im obecas, posao, dozvolu, da nesto zakuce od drzavnog, da mogu da nazovu....
Oatalo.... Nema ti nikakvog razgovora ni pokusaja da im na lijepo objasnis da ne moze tako.
Oni svaku ovakvu smjenu ne gledaju kao normalnu stvar, vec kao jos jednu slabost koja ce im pomoci da se vrate.
Evo pogledaj Gagarina. Mislis da on ovo gleda kao treba tako, ili kao jos jedan kiks kojim je DPS blizi povratku.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Pa naravno da smjenjivanje nesposobnjakovića vide kao slabost.
Oni Miga Stijepovića neće da smijene, a ne nekoga ko postuje gluposti na FB.
Otpuštati svoje kretene i lopove je za njih znak slabosti, zato ih je DPS pun. I zato predsjednik ima tako mudre i kvalitetne savjetnike koji su ga dosavjetovali do ovog kanala u kome je.
Mir.. na kraju cete se svi smejati sami sebi koliko smo svi u istom grotlu...
Mir..
Igraju se sa tim diferencijacijama.
Ocigledno je da je neka igra u pitanju i jedino sto im je u interesu, kao uvijek, podjele.
Zato i scenografija..
Pametni ljudi ne nasijedaju na salu i vic.
:*
Hvala Lepo
ovaj ko da je rudar ahhahha cus novinari su krivi
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...aciti-u-moracu
Kakav populizam
https://www.vijesti.me/v/576590?utm_..._share_counter
Mislio sam da ćemo Norvešku stići za 270g.,ali sad mislim da je realno negdje...2680-te g..Do tad,čuvajte se Norvežani,stižemo
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
pa da, ono, nismo najgori ahhahahaa
Tako je.Čisti populizam Predsjednice Norveškog parlamenta i predsjednika najveće stranke,jer,načuh da pripremaju osnivanje nove stranke a onda idu službeni stanovi na 24km od Osla
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Gledaj budala, sami podnose ostavke
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
gledaj stvarno, priznaju da su trazili stan
Pf, stan na periferiji. To kao da i nije stan.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
29km, to se biciklom putuje.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Amateri slatko me nasmijaste drugari
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Hrvati se naostrili bas..kazu 'dosta podjela".. oni bar ukapirali koliko ih politicari zezaju decenijama.....
Hvala Lepo
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks