Originally Posted by
Nije bitno...
Tako je. Zakon je usvojen danas, da se slučajno ne bi desilo da neka seoska crkva postane vlasništvo Crne Gore, a samim tim i Crnogoraca, nego da ostane u vlasništvu SPC, sa sjedištem u Beogradu, kako bi mogle da se ponove situacije da pop iz Srbije, zadužen za tu crkvicu, ne pusti seljane u istu...čiji su je preci pravili.
Za to se pobrinula URA, učinili su sve u njihovoj moći da crnogorski manastiri slučajno ne postanu crnogorski.
To će biti narativ suverenista, i dalje je pitanje samo ko je glasniji, ma kakve mi kvazi-intelektualne urbane rasprave poveli na mrčenom forumu.
I još će biti da Dritan to popušta, da bi dobio priliku da se obračuna sa kriminalom, je li... Kao da su ovo blavori, pa nisu pokrili tragove. I kad rezultati te borbe budu skromni + spori, zbog milion životnih i pravnih okolnosti, biće da je URA zaklala vola radi kila mesa, i da su bili kučkice DF-a da bi Dritan bio jeba*.
Meni se tako javlja, a viđećemo kolko će to da se primi. Vi slobodno budite relaksirani, ako mislite da treba, ali ova skupštinska većina nema 60, nego 41 glas, jedva, uz litije, đeda, zanos, idealizaciju ovoga i onoga, veliku izlaznost, mali odziv dijaspore... Tako da, ko oće - nek trivijalizuje prosipanje URA, ja ne mislim tako.
Ae, za Montenegro Airlines smo veći legalisti od Koštunice (a regulativa predviđa izuzetke, nemojmo se praviti ludi), ali nije problem da se "otvori" državna uprava, tako što kafe kuvarica može da bude načelnik.
Ko će da ti popuši tu priču? Zvuči li bolje ta priča, ili ova đe se Bojanić odužio tome i tome, i častio Air Serbia tržište? Blanko odbio Mijača, jbm ti, što je bila fantastična ponuda, i procijenio za 15 dana da mora da se gasi...on i njegovi eksperti.
Relaksirajte se vi vala, meni prija razvoj događaja. Nije loše bit' opozicija, života mi...
Bookmarks