@Dejan (ovo je quote tvog posta ne radi mi citiranej vec neko vrijeme) Moja drugarica je uciteljica nijesmo se vidjele odkako je korona pocela jer zena se opuci od posla! Ljetos smo posli kod njih na kafu zena je morala u 20 h na sjednicu nastavnickog kojoj svi MORAJU da prisustvuju a to je bilo u junu pri kraju skolske godine...svaki dan časovi pa posle si na "izvolte" i djeci i roditeljima za sve sto im je nejasno! Plus sjednice u 20 h svake noci
A što se tiče premijera...samo neka je zdravo i on i Abazović! Mnogo htjeli, mnogo započeli, a bogomi se i zaigrali! Abazovica su naučili (pogrešno) kako da gestikulira dok govori i kako da s eponasa i to je sad postalo iritantno, pošto mjeru ne zna!
Premijer, ako pije, neka se zamisli, ne zelim da insinuiram jer ne znam da li je ljubitelj casice, ali dzaba je bio profesor, njegova kultura govora je skandalozna a on je jedan neotesani čovjek i morao bi da počne da radi na sebi! Prvih nekoliko intervjua sam tolerisala a sad bi morao malo da se potrudi jer zamisljam ga na gostovanju u zemljama okruženja, BRUKA!..mada im je poznavanje gramatičkih zakonitosti svojstveno u partijama oko vlasti! I nemojte mi da ve zamolim sad floskule "tebi su bolji lopovi koji su lijeporijecili i krali vooljenu Crnu Goru"
Last edited by zvoncica; 24-01-21 at 00:44.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks