je li prva epizoda kad ga saslusavaju? Kad Dudi Drakić pasulj iz ruke ispadne kad cuje vijest o hapsenju?
Ne pise nista?
je li prva epizoda kad ga saslusavaju? Kad Dudi Drakić pasulj iz ruke ispadne kad cuje vijest o hapsenju?
Ne pise nista?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Jeste
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
A gleda li ko KLAN i Državni službenik?
Ja sam nešto počela onu Crnu svadbu ili kako li se zove, ono nesto o vlaškoj magiji...pojma nemam...nije da mi nije držala pažnju ali odgledah u nizu 5 epizoda i ove sto su ostale nikako da krenem da odgledam...
Klan gledam trenutno, na drugoj sam sezoni i mogu vam reći da mi se dopada...snimila pa sve sad cu onda cu, i počeh neki dan da gledam, a Državni službenik imam snimljeno pa ću i to krenut jednom dok mi se ne obrise po defaultu
Inače sinoc sam cijelu prvu sezonu Prijatelja odgledala![]()
Last edited by zvoncica; 25-01-23 at 20:49. Reason: cus udovica :D
Državni službenik je odlična, ostala mi je još treća sezona koju nikako da odgledam, u doba kovida je snimana pa mi rekoše da su svi konstantno pod maskama, nešto mi je smor tako gledat.
Crna svadbu sam gledao, dobra i ona bješe, početak serije nerealno podsjeća na onaj užasan događaj na Cetinju...
Klan nešto nemam u planu, viđeh da je akcija/komedija a taj mix smislit ne mogu
Inače, meni se dopala i Beležnica profesora Miškovića, iako prilično popljuvana meni je baš nešto dobro "čučnula", domaći scifi/mystery
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 25-01-23 at 20:18.
BiTrate, ja ne mislim da je Klan krimi komedija...ono je cista krimi serija po meni vrlo realna...pamtim dogadjaje devedesetih....mislim da onamo ima cece i arkana i svih ondasnjih sprega država kriminal...sami pali-sami se ubili...
Meni je extra serija, odgledala sa dvije sezone u jednome dahu sad se kanim trecu da odgledam...
Drzavni sluzbenik sam odgledala (sad vidim posto sam se vratila da iščitam temu) i sad mi se snima treca sezona.
Gledala pola Crne svadbe, i odgledacu dalje, imam snimljeno, odgledala Kalkanse krugove i koliko sam ih brzo zaboravila toliko su mi se dopali, 12 reči odgledala i u isto vrijeme mi se snimala jedna super "razbibriga" serija Neki bolji ljudi...fenomenalna mi je! To sam odgledala, kad sam koronu imala, 12 reci i to....To mi je u rangu po meni kultne serije Ono kao ljubav....ja to obozavam da gledam i gledam reprize stalno
Pevačica...UH! Miloš frajer ipo i radi njega gledah jer sam gledala gostovanje dje on, jedan dobri glumac sebi dozvoljava da obmanjuje narod o talentu one male tzv pevačice...mislim ok, ne moze rec "pi nista ne zna" ali ne moras ni falit ono sto se ne moze pohvaliti...serija je UZAS! Nijesam mogla da odgledam...film sa Andjelkom Prpic (sad je serija iz toga setnja s Lavom) Ala je lep ovaj svet, tri dana sam smarala ljude oko sebe kako sam bačila dva sata svoga zivota i 10 eura za biosko! Srce me boli za tih 10 eura! To je nesto najgore sto sam pogledala...mislila sam da je onaj film "leto kad sam naucila da letim" najgore, ali ne, to je drugo najgore- em sam to na Dzadu pogledala besplatno...ovo platih j**o mi *as mater!
Neko pomenu odje onu tajnu vinove loze....qq kakav treš! Isto ka ono na Zlatiboru što se snimalo....onaj glumac sto je tu glumio mi je omrznuo nove domace serije...glumio je muza neke doktorice...a posle sam ga gledala u jos nekoj seriji slicne produkcije.
Uh danas sam obrisala desetine epizoda raznih serija jer ja namjestim da mi se snima sve sto vidim da pocinje, pa onda pogledam malo i ako mi se ne dopada prekid snimanja i delete!
I ovi "nju đenerejšn" su pokvarili Složnu braću, ali ipak ih mogu gledati.
Ubice mog oca, po meni samo prva sezona je bila dobra, drugu sam jedva sastavila, dalje nijesam ni pokusala da gledam.
Juzni vetar mi je film ok bio i nije me mnogo dojmila.
Besa mi je vrh!
Gledala sam i dobru seriju koprodukcija Cro-SRB-MNE "uspjeh" sa onim ubistvom...I ona mi je bila ok a Jedini izlaz sa Andjelkom odgledah ali me nesto ona nije bas "dojmila" ne znam nešto, po meni joj ne leze te uloge....svasta sam domacih gledala otkako imamo ovaj super star kanal....zivio on!
A kako Zvončica grubo sipa ove recenzije, bez imalo takta.
Niko da pomene mama i tata se igraju rata.
Tako je. Državni službenik 3 sezona je baš loša. Odnosno prve dvije epizode koje sam pogledao, dalje nisam mogao. Dok su mi prve dvije sezone bile super. Nije to vau, ali kad su naše serije u pitanju te dvije sezone su odlične.
Ubice mig oca sam nategao do 4 sezone koliko se sjećam i to je to. Nisam mogao više.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Meni je Klan odličansvega ima.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Meni je i ova treća sezona Državnog dobra skroz.Upalih sinoć jednu bzv da vidim o čemu se radi, pet spržih epizoda da trepnuo nisam
Hamid mi je legendaran, e njega su npr trebali u Pad da angažuju ako su već htjeli ljude odavde da glume glumci iz Srbije, lik se šali sa akcentima/naglascima
![]()
Daću joj još jednu šansu vala
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
A Državni službenik tu i tamo... Nije loša skroz.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
A sto su brate, može/ne može i aj zdravoGledam trenutno to mama i tata seigraju rata....1 sezona mije bila ok a ova druga, pi
eto tako...voljeh ovoga Gordana Kičića iz Kengura, pa ga onda odgledah u pozorišnoj predstavi, pa u nekoj domaćoj seriji dje je igrao Leku Rankovića...čovjek u cetrdesetim godinama prošloga vijeka govori beogradskim slengom, kao u ovome mama i tata se igraju rata! Isto! A ne može brate! Zakljucak, sve isto glumi, i istorijski lik i tatu ucveljenoga, i mafijasa zemunskoga i obicnoga covjeka pravnika, i muzicku zvijezdu....ka da mu je Mima Karadzić što.
Inače volim domaže serije masu! Komsije su me zabavljale samo tako, pa serija Vrata do vrata...e gledala sam i par epizoda hrvatske verzije.....podjela uloga je interesantnaKatarina Markovic koja u srpskoj verziji igra Vesnu, Svetinu ženu, ovamo kod Hrvata igra Ljubinku iliti Tinu, Nešinu ženu i govori hrvatski...presmiješno mi je...inače mi je doktor omiljeni lik, premda su mi i studenti preslatki
![]()
...
Da, završih je juče, odlična skroz i treća sezona.
Počeh Klan, ne znam šta bih rekao, nije ni čudo što sam pomislio gore da se radi o akcionoj komediji. Surove likvidacije su nekako predstavljene na komičan način, ma kompletna afmosfera nekako mi nije mračna, ako me razumijete, a trebala bi biti s obzirom na razvoj događaja.
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
Prebačeni su obojica jer je sud u Podgorici naložio supervještačenje pred neuropsihijatrijskim odborom u Beogradu.
Tamo su oni nesto i gladju štrajkovali.
Klan mi je skroz gledljiva serija.
S jedne strane postoji očigledna namjera da se kriminalci banalizuju, prikazani su vecina kao nekakve šeprtlje...ali s druge strane mnogi dogadjaji su vjerno rekonstruisani i vidi se da je ekipa koristila obiman materijal hroničara zemunskog klana, kao i sudjenja.
Ovaj Pad ne da je losh,a ja ga gledam iz vikenda u vikend,hm.
...
Jel' izlazilo sto u zadnjih 7-8 mjeseci?
Nista Besa, nista Drzavni Sluzbenik?
Ista drugo za holivudsko 'mozak na otavu'?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ova djeluje interesantno, ne znam je li ko gledao ?
Branilac
https://www.imdb.com/title/tt14524878/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks