Dajte u Pg jos neke predloge dje ima garsonjera u izgradnji ili novogradnji...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ljudi, budite vrlo oprezni sa Čelebićem, nijesam 100% siguran koliko je solventan i likvidan da to završi.
Sent from my MAR-AL00 using Tapatalk
Zar nisu neki Turci preuzeli taj projekat ili je to samo priča?
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Kolko se kreću iole pristojni jednosobni stanovi za rentu sad?
Nisam odavno pratio cijene...
Dobar osvrt na situaciju na EU tržištu
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...j/2468097.aspx
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Samo znam da od nove godine do danas se masu gore izgradilo.
[translated from english]
Evo u canj zidaju brda celebicevi kamioni
Nisam bio odavno ovdje ovo sto se odje radi je za zatvor i pakao
Чањ ми је некако увијек био последње мјесто за купање, некако му је позиција таква. А чуо сам да се ради и да су многи без дозволе радили апартмане. Знам да су многи на суд позвани. Баш ћу испратити какве ће бити пресуде/казне.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Mi danas na Sv. Stefanu. One dvije grdosije sto su krenuli dizat, pa očigledno odustali, iza Pržna na setalištu put Kraljičine plaže je za teški zatvor. Sad zjape šuplje skeleti. Samo se nadam da nikad niko ne bude smio dirat ovu ljepotu prirode od kraljičine do miločera do sv. Stefana. A iznenađen sam da 3 decenije nijesu uspjeli velji naši biznismeni nekako valorizovat. Vjerovatno zastićeno zakonom.
[translated from english]
mislim da je Sutomore iduće mjesto đe će cijene skakat, jer direktno izbijaš iz tunela tu a moraće se problemi regulisat prije ili kasnije
She is only here to annoy herself!
Sutomore je neopravdano ili sa namjerom zapostavljeno i takve cijene na primorju se ne mogu vise naci. Odlicne prilike za renoviranje ali i oprez od prostornog plana CG, Razlog da se saceka su izjave igraca sila a posebno od cudnih likova iz Preokreta, jer oni imaju tipican WEF koncept da su ljudi "stoka", a drzava resurs "stale", i ocekuju borbu da se stoka fokusira na masovno rusenje objekata, i stavljanje stoke u masovne torove socijalnog tipa.
Poznat vokabular " efekat krda", " stoka"," stala", i slcno.
Ako ljudi ne prate prostorni plan, ili verzije, pa i namjere umisljenih pastira iz vlasti, onda je bolje nek ne ulaze u poslovni rizik do rasporedjivanja likova nakon izbora na ta kljucna mjesta po zadatku, jer u Sutomoru postoje kuce koje ni za 50 godina koristenja nijesu zavedene pravilno.
https://www.monitor.co.me/koncept-pr...-jasnog-plana/
Kada domaćin planira štalu za stoku, on odmah zna koliko krava će držati u toj štali i na osnovu toga planira i gradi svoje gazdinstvo. Nadležno Ministarstvo planira Crnu Goru do 2040, ali ne zna koliko stanovnika ima Crna Gora danas i koliko će ih biti do 2040. Ako ne znate koje su potrebe građana za stanovanjem, nemoguće je isplanirati broj potrebnih stanova“, kaže za Monitor biolog Vuk Iković iz Preokreta.Dalje iznosi poznate WEF planove o podstanarima i slicno.Zato oprez i kad je Sutomore u pitanju, jer se nikad ne zna koga ce veliki igraci postaviti na planirane pozicije odlucivanja.Iković ističe da u planu mora jasno da stoji da nelegalni objekti u zoni morskog dobra, nacionalnih parkova, putnog pojasa i klizišta, ne mogu biti legalizovani jer ukoliko ih legalizujemo, kaže, biće ugroženi ljudski životi, prije svega vlasnika tih objekata i izgubićemo trajno resurse od kojih zavisimo.
What is REAL? What is FAKE? What is TRUE? And what is a LIE?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks