Covjek je kypio u zetagradnji piperska 40 kvadrata 80 000 kes ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako vam iskoči dje ili možda znate da neko prodaje dvosoban stan do 100hiljada javite.
Ove smiješne cijene što mi iskaču su pakao.
Prodajem jednosoban stan posle stovarišta Djurović na Zabjelo.
52m2 110 hiljada.
Prodajem dvosoban stan u siti kvart 68m2 170 hiljada...
Možda nekome budu trebale pare - nešto možda neplanirano iskoči...
Covjek je kypio u zetagradnji piperska 40 kvadrata 80 000 kes ...
Uzet je dvosoban stan 85m2 ful sredjen za 130hiljada tako da kad vidim ove smiješne oglase 52m2 110hiljada presmijem se.
To je nova realnost, ja se sve smijem u Nk 1400-1500 kvadrat, ali nema sta, na kraju cu platiti, jer vjerujem da ce biti jos gore.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Teško da će ikad više bit u NK m² 700€ ka nekad, i u PG 1200€
Pazite ove dvije zgrdae, jedna na drugu maltene i ko j eovo dozvolio da se gradi? Nepopravljivo smo zemlju unistili.
https://estitor.com/me/nekretnine/na...rica/id-254741
Kako ? Pa nije potpis politicara na DUP nego arhitekte i inzenjera? Nisam iz tvoje branse nego elektrotehnika dje nema improvizacija (previse)
Ili je to pritisak ako ti ne potpises DUP i saglasnost za UTU uslove ima ko oce neki penzioner ko dosad....
Naravno da je pritisak u pitanju, pogotovo kada se rade studije lokacije tamo dje DUP-a nema. A DUP-a nema (recimo u HN) vec preko deceniju jer politicarima i ljudima tako odgovara da rade parcijalno studije. Ne desava se ovo samo kad nas vec i na cijelom balkanskom poluostrvu.
\\OFL•GIC
E cush grad bez DUP ko da su Komovi...
Nevjrovatno ali sigurno za ovaj nemar mora da postoji odgovornost krivicna ili prekrsajna nekad je bila smrtna....
Imas slicnu stvar, doduse, razdvaja ih ulicica, kod Krivog mosta.
https://www.google.com/maps/place/Kr...oASAFQAw%3D%3D
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Gradnja koja se kod nas dozvoljava je u najmanju ruku kriminalna i za zatvor.
Da je srece mnoge gradske arhitekte, celnici opstina, sekretarijata i svi koji odobracaju i aktivno ucestvuju u 'legalizaciji' ovih DUP-ova bi mi visili naglavacke.
Last edited by Fidel Castro; 30-08-24 at 19:00.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Kakve su cijene ođe? Dokle je Cetinje dobacilo?
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Ovi na sliku izgledaju srecni kao da im je rata kao Ibrahimovicu
😂 haha dobraa
novi KIPSov (cini mi se) kvart iz hiper volija ima nista vise razmaknute blokove...
a ovoga imamo i u Momisice (tamo put galerije Most), pod Ljubovic itd itd...
nema odgovornosti za one koji izdaju saglasnosti i onda im je "najlakse" da zazmure i uzmu pare i sebi se opravdaju sa "ako ne uzmem ja, neko ce drugi"
i diplome iz tutina
i moral iz javne kuce
Ne bih da branim Bizbija (i ovo tesko pisem )
Nekome trebaju pare da ih obrne 6 puta vise nego sto ti trgujes stan, tako da ne mora da znaci da je uvijek bolest.
Tako se i po sela prodaju pustoline baksuzna mjesta pa onda baksuz na kupca....
Znači ka sam prodao stan 50m2 za oko 46hiljada siti kej kako ga zovu sa pogledom na Moraču to nije normalno?
Nije normalno kad je čovjek pun para i poznat u čitavoj evropi i proda stan bez ikakvih oglasa 85m2 za 130hiljada.
Kad familija koja je takodje poznata u CG imaju para bez ikakvih oglasa prodaju stan na primorje 70m2 + dvorista 50m2 za 90hiljada.
Samo kad se sve poklopi.
Pa zbog toga kažem ako ko što čuje vidi do 100hiljada da javi.
Isključivo prizemlje -> preko veze neke na 100 jada može prvi sprat.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks