danas je luksuz ako nisi spustio namjestaj iz morace
Jel to od mermera se radi
...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
danas je luksuz ako nisi spustio namjestaj iz morace
nothing comes from violence and nothing ever could
na enterijeru.
lajsne jos nije donio, ove donje. nemoj me nacinjat, taman sam se oladila.
ja se iznervirala ko da je moja.
https://www.b92.net/biz/mojkvadrat/a...-video-2433726
Sent from my Xiaomi 12T pro
Always,forever and beyond ...
Kakvi su ovo analiticari, nidje veze. A izmislio je toplu vodu kad veli - povrat investicije od nekretnine je mali u odnosu na investiranje kroz berzu. Jes bajo, ali ovim prvim moze svako da se bavi, a za drugo ti treba malo vece znanje i istrazivanje, a i veci je rizik. Veci rizik je uvjek znacio veci povrat novca, tako da "bravo kreteni".
A ovo gore sto pisete za luksuzni stan - hahah, pa nemoguce, totalno obesmisljen termin, ljudi ce stavit luksuzan stan ako ima tipa zavjese... genijalci.
Mada mozda mi lose tumacimo, Lux na latinski znaci svjetlost, mozda samo misle na osvijetljen stan, pa ne no je li...
Evo jedna moja analiza
https://m.cdm.me/lifestyle/dom/kompa...ngs-residence/
Vrhubska zgrada nemam rijeci stvarno kad podvuce crtu od prodatih stanova investitor ce imati prihod 3 milke . Nek je zgrada i ostalo kostalo 2 mike ostade cisto jedna milka mada sam racuna da je kvadrat 2000 eura...
Pa vele ne isplati se raditi zgrade .
Zgrada Vukmirovic upoznah jedinog stanara od avih njih tamo koji je tuzio investitora jer je odbio da mu ovaj da 5000 eura da podmiri sto toci zgrada ,krivi zidovi ograda balkonska na tipli 6 postavljena.....
Bozo zejak trlja ruke preko morace)))
Nema šansi ispod 2.5k ovo da bude, a po trenutnom stanju vjerovatno i 3k+.
#fakenews
Sve u svemu kolege nadam se da se slazete ali cini mi se da se isplati biti investitor
Pazi sad pitanje
"E moj druze, znas li ti koliko je to stresan posao!?"
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
2500 je bio kvasrat u izgradnji ove zgrade, sad je i jače
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Da stres nema cijenu,moze covjek lako da dobije masnu jetru....
Ovaj prestižni stambeni objekat nalazi se na atraktivnoj lokaciji u ulici Kralja Nikole br.92, nas samo par minuta od Sat kule i Hotela Hilton, a samim tim i najužeg centra grada, a opet dovoljno daleko od gradske gužve.
nuff said, kakav marketing, ne moze se na trotoar onamo izac od guzve
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Preuzeto sa sajta investitora...
Danas poslovanje “Prohouse” je orjentisano na oblast saobraćaja i na distribuciju ratarski i povrtaraskih kultura za region. Takođe bavimo se i uzgojom konoplje u industrijske svrhe, stanogradnjom i rentiranjem poslovnih prostora.
Ne znam ko prica da je neisplativo biti investitor i okrenuti se ovom biznisu (ko moze i ima $$$$). Pa da nije ne bi nicale zgrade kao gliste poslije kishe.
Ima nedje kako ima masu izgubljenih kvadrata, stepeniste liftovi, .... hodnici)) neki zaplacu sto i to ne mogu naplatiti....
U tekstu iz Vijesti se pominje da investitori mogu biti tuzeni zbog kasnjenja, sto znaci da jos niko ne placa penale.
A ako se i ode na sud, onda mogu samo da zamislim na sta bi to licilo i koliko bi trajalo.
Sa upitnim ishodom jer investor ima u ugovoru i predugovoru klauzule o visoj sili.
cus 4 tiple problem 🤣
ljudima du ostavili 2 rupe na fasadi dnevne sobe, jedna od skele, jedna za ventilaciju i sad im voda ulazi u kucu.
krivi zidovi su vidljivi kad dovedes stolara koji veze nema sa zivotom.
ventilacija kuhinje i kupatila jedna, to vise nije resivo, svima su spolje jedinice klime na terasi, unistili su svaku terasu, kupatila i wc su dosli samo sa lavaboima, tus kabine pregrada, pod tus kabine ravan, nema pad, interfon je stavljen kao ukras, nije uvezan, niti se, koliko shvatih, to vise ne moze ispravit
a onda imas histericne stanare koji ne znaju osnovne stvari upravljanja ulazom pa se blamiraju, pa imas babe koje bacaju racune svih stanara, plocice sa sanducica mijenjaju svojim, horor
pa dobro, makar su okrecili
https://www.instagram.com/reel/Czqux...RlODBiNWFlZA==
luksuzno je jer suze same idu kao da sijeces luk :P
tender za nabavku brojila CEDIS-a ni na jednome sudu ne bi bio odrziv kao visa sila zbog koje bi se spasili penala
a racunaj da je penal 150e mjesecno, sto je vise nego cijena brojila za svaki mjesec kasnjenja...
Plus se to obracunava do finalnoga zapisnika o primopredaji (a sezona je kisa i kvarova, tek dok to ugradi Cedis i ispita...)
ne budi na kraj srca, vidis li da je novi francuski :P
ko se javi na vakat, stize i na cetrdesnicu da podje![]()
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks