Quote Originally Posted by Stivi View Post
A bgmi mi smo se do ove godine grijali na drva i ove godine samo odlucili da ih ne kupujemo nego na klimu . Dva razlicita svijeta , na klimu je vazduh stalno isusen, ugasis li je za 5min kao da nije bila nikad upaljena i nikad onako lijepo toplo kao na drva …

ali prosle godine smo u prosjeku trosili metar ipo drva mjesecno ( sto je 100e a nikad nam racun za struju nije dosao 100e pa i kad smo se grijali na struju) , prasina po kuci vazda od drva , nalozi i odrzavaj pa pazi da se ne ugasi , tresi pepeo … tako da sve ima prednosti i mane

Mada sve su prilike da cu isto kupit 2-3metra da se lozi tamo oko nove i januar ako bude zima malo jaca

Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote Originally Posted by GaD View Post
Nasiroko sam pisao o tome, grijao sam se na drva pa jedno 30 godina, zadnjih 5-6 na klimu.

Ne bih se vracao na drva. Nesto nemam tih problema sa isusivanjem vazduha (a bio sam ubijedjen da cu imati). Klimu upalim i ne gasim do kraja sezone, sama se regulise.
meni su drva zakon iako me mrzi da ih nosim

ali isto imaju taj efekat "pasivnog" grijanja kad se ugriju fino zidovi i sve sto sa klimom nikad nijesam dozivio
bonus mi dodje sto ima ara da se obrne komad mesa ;P

ali "brzih dana" cu i ja samo klime jer zgrada pa cu da vam kukav ovuda... ili ne - vidjecemo