Čovjek je samo rekao da ga je mogao ranije obavijestiti, a ne deset minuta pred konferenciju za novinare. Malo ga javno prosipa, što ne ide u prilog nekome ko je u ozbiljnom privatnom poslu.
Znam da je stereotip, ali izgleda da kod većina inžinjera, kao i kod matematičara i fizičara, socijalna inteligencija je jedna onoj koju ima morski krastavac. Ovo se ne radi ljudima. Pitao ga, čovjek prihvatio i onda mu javiš pred nastup da ne svira.
Ako će se ovako odnositi prema ljudima, a nadam se da ima neko da mu kaže da NISU BAŠ SVI MMK, posebno oni koje je ON PITAO DA IDU SA NJIME U VLADU, brzo će ga ugasiti. I to na način što će mu ministri davat ostavke.
Uvaži čovjeka druže.
Nadam se da će se avizat po ovome pitanju, kao što je po pitanju maske.
Last edited by Gagarin; 27-11-20 at 15:54.
Ko su ,,rodoljubivi paravojnici" (ako sa latinskog prevedemo patriote i komite) i zašto su oni bitni? Ko je u organizaciji i koliko ih ima? Sjeća li se ko pokreta ,,Srpska inicijativa" iz 2014 god.?
Sent from my Motorola 8400
'IQ 86 u prosjeku rasturi ovu zemlju'
@outline nema sta nego potpis i pecat :-)
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Mi nemamo ministarstvo turizma?
Sa Zabjela ministarka odbrane. Da i republika doprinese nešto![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Svako ko poznaje Đurovića, zna i njegove mentalne sposobnosti i dostignuća. Kap me imade strefiti kad sam jutros pročitao vijest.
U čemu je Đurović expert? Šta je on u životu uradio osim što je očevu dobro razrađenu firmu preuzeo i sa njegovim parama obrtao kapital? Znači, neću dalje jer će izgledati da vrijeđam čovjeka, ali ja njemu dvije nacrtane ovce ne bih dao na čuvanje, a ne ministarstvo?! Njegova ekspertiza je finansijer Pozitivne. Ostalo - X.
Duboko razočarenje bi bilo da je dio vlade. Srećom se os toga odustalo.
https://www.cdm.me/politika/marovic-...g-pregovaraca/
Izvršna direktorka Politikon mreže Jovana Marović kazala je danas da je od kandudaturu za glavnu pregovaračicu Crne Gore sa Evropskom unijom odustala prošle sedmice.
“U vezi sa pisanjem da sam kandidatkinja za glavnu pregovaračicu, želim da vas informišem da je tačno da sam o tome razgovarala sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem početkom oktobra i da sam od kandidature odustala prošle nedjelje”, napisala je Marović na Facebooku.
U međuvremenu je kako tvrdi da je sa drugih adresa zamoljena da preispita odluku, ali sa mandatorom nije razgovarala o tome prije njegove današnje konferencije za medije.
“Ja više nisam kandidatkinja za mjesto glavne pregovaračice. Hvala svima koji su se jutros toliko obradovali ovoj informaciji, a dosta vas je”, navela je Marović.
Mislim da uopšte nije pitanje njegovih vještina, niti njegovog imena, već pitanje jednog užasno lošeg manira mandatara. Ako je tačno da je ovo uradio pred sami press, to je baš skandal.
Mozda skandal... a mozda i znak da i Zdravko nije bas toliko naivan...
Hajte ljudi...opustite se...
Zamislite da imate Vulina na celu Vojske, pa na cely MUPa, ili Dacica...
Najveci uspeh Zdravka je kad je u momentu izgovaranja ministra odbrane, na snimku se to moze cuti, neko ie pitao Ko je to?
Samo relaksirano sto bi rekao Dritan
Informacije sa terena, DPS će glasati za ovu Vladu.![]()
Samo me jedno brine... Kolike su sanse da posle mandata ove vlade se vrati isti DPS na vlast? Ista Bosnjacka i SD?
Jer ako je ovo izuzetak, a ne konstanta ubuduce, udzabe ga sve.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ništa tu Zdravko nije kriv.
Ni Djurović, ni ova Injac nisu njegov izbor.
On tu ima samo nezahvalnu ulogu da saopštava prijatne i neprijatne vesti.
Ovi iz URA su mu prvo došapnuli ime Djurovića, a onda se iz nekog razloga predomislili i u poslednjem momentu dali cedulju sa drugim imenom.
znači ne pita se profesor ništa jel? kakva je ta URA, pi
Ma sto vi je ljudi. Nece ovo Medo Megafon & Co. dopustit.
Transatlanska zavjera protiv DF-a i srpskog naroda. Duboka drzava. Kad mu se idol ne predaje nece ni on.
Sloboda ili nista!!
![]()
[translated from english]
Jel Zdravko uopste zna ko ce u vladu?Posto ovo malo vise postaje neozbiljno nego sto je.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Na stranu što ga je ispalio pred sami press, to što se Đurović napalio na tu ulogu govori i o njemu(možda sam grub sa "napalio" ali ne znam odakle mu ideja da je dobar kandidat za ekspertsku vladu) ... Neki ljudi baš nemaju "mjeru" što bi rekao mandatar
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
A pita se, no su resori podeljeni ranije.
Jel URA trazila bezbednosne resore? Jeste
Eto, pušteno im je.
MMK su proglašeni neozbiljnima za te stvari, a bogami nedostojnim i da uopste oponasaju neku vlast.
Ni to nije volja Krivokapića, nego ustupci ovima iz URA.
Ipak, sve udarce na sebe će primiti Zdravko očigledno.
pa kad jesu. ne znam kako očekuješ da neko ko mrzi ovu državu (Mandić) bude ministar nečega? Knežević je samo glasilo Mandino. Medo je priča za sebe. tip koji smatra da duboka država postoji i da je virus izmišljen da bi Trump izgubio izbore. plus su ova prva dvojica zaposleni u BGu. Krivokapića su bušili i prije nego što je zvanično postao mandatar
Moramo se složiti nakon mog neiskusnog istrčavanja da se radilo o spremnosti nove vlasti da redukuje stav jer osluškuje javnost.how yes no
Volio bih da je tako ali ovaj last minute call najvjerovatnije dolazi sa adresa naših partnera koji svoju podršku uslovljavaju postavljanjem njima podobnijih ljudi.
Neozbiljno i skandalozno dabome. Da ne kažem nepošteno
Nemam dilemu da partneri jelte imaju svoje zahtjeve, to sam vise puta naglasio a ovde mnogi osporavali kao da to ne postoji i mi kao vodimo nezavisno kadriranje, ali ono sto nijesam ocekivao jeste taj neki otpor ili pokusaj da se partneri iskuliraju.
Treca opcija bi bila kao sto neko rece da se Injac predomislila pod pritiskom i da je primarijus
Sent from my Telefunken
Zaštićen si ka' međed u CG
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks