DF će naravno reći da vladu sastavljaju zapadne ambasade zbog izjave Đurovića.
A Medo će to tek da okiti.
Sent from my Telefunken
Zaštićen si ka' međed u CG
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Za Đurovića cijenim da ga je gurala URA, pošto je bio u Pozitivnoj i zajedno sa Dritanom i ekipom napustio tu partiju 2014. godine.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Superdiletantski potez,obzirom na tajming,ocigledno se radi o ucjeni koja je mozda nosila rizik i neizglasavanja vlade.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
↯↯2024↯↯
Najbolje bi bilo da 2og Decembra Medojevic veli ja ne mogu dati podrsku ovakvoj vladi, kadrova prve i druge familije, a sa druge strane skupstine skace iz stolice Milutin Simovic dize ruku i kaze - ja vladu podrzavam.
[translated from english]
Mandatar: "Mi se svi ovdje osjećamo kao Crnogorci."
Svaka čast!
Last edited by Admiral Vladimir Barović; 27-11-20 at 15:17.
Odličan izbor za MO ali očajan potez/tajming![]()
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
I to je tačno...Nadam se da ćemo saznati zašto je mandatar tako postupio
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Zato što će se bit Injac nećkala...
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Bečić: Sjednica Skupštine o novoj vladi trajaće najviše tri dana
Zbog velikog interesovanja poslanika da učestvuju u radu sjednice Parlamenta, 2. decembra, dogovoreno je da ona traje najmanje dva dana, srijeda i četvrtak, a da ukoliko bude potrebno njeno finale bude u petak, kazao je danas predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.
https://m.cdm.me/politika/becic-sjednica-skupstine-o-novoj-vladi-trajace-najvise-tri-dana/
Patriotsko komitski savez: Poslanici suverenističkog bloka da 2. decembra bojkotuju rad Parlamenta
Patriotsko komitski savez pozvao je sve poslanike suverenističkog bloka u Skupštini Crne Gore da 2. decembra bojkotuju rad Parlamenta i da svojim neprisustvom i glasom ne daju legitimitet novoj Vladi. Jer, u suprotnom, građani neće razumjeti njihovo “uzdržano” ili “protiv”, a “da” bi bilo isuviše licemjerno za sve ovo što se dešava u Crnoj Gori, ne samo tri mjeseca nakon izbora, već više od godinu, saopšteno je iz Patriotsko komitskog saveza.
Ističu da svi suverenistički poslanici moraju biti svjesni težine ovog trenutka kao i činjenice da su ih birali građani svojom voljom i izborom.
“Ukoliko se oglušite o ovaj poziv, i ipak glasate za ovaj sastav Vlade, pazite da to bude tokom himne, koju oni bojkotuju, a Vi tolerišete, i molimo Vas, ne idite ponovo “među narod” da objašnjavate Crnogorcima svih vjera i nacija-neodbranjivo. Jer je nama dosta vaših loših izbora”, zaključuje se u saopštenju.
https://m.cdm.me/politika/patriotsko...ad-parlamenta/
Мислим да ће их Пура послушати, али с обзиром на Бечићеву изјаву не вјерујем да имају неку прођу код дпс-а и сдпових близанаца.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Čovjek je samo rekao da ga je mogao ranije obavijestiti, a ne deset minuta pred konferenciju za novinare. Malo ga javno prosipa, što ne ide u prilog nekome ko je u ozbiljnom privatnom poslu.
Znam da je stereotip, ali izgleda da kod većina inžinjera, kao i kod matematičara i fizičara, socijalna inteligencija je jedna onoj koju ima morski krastavac. Ovo se ne radi ljudima. Pitao ga, čovjek prihvatio i onda mu javiš pred nastup da ne svira.
Ako će se ovako odnositi prema ljudima, a nadam se da ima neko da mu kaže da NISU BAŠ SVI MMK, posebno oni koje je ON PITAO DA IDU SA NJIME U VLADU, brzo će ga ugasiti. I to na način što će mu ministri davat ostavke.
Uvaži čovjeka druže.
Nadam se da će se avizat po ovome pitanju, kao što je po pitanju maske.
Last edited by Gagarin; 27-11-20 at 15:54.
Ko su ,,rodoljubivi paravojnici" (ako sa latinskog prevedemo patriote i komite) i zašto su oni bitni? Ko je u organizaciji i koliko ih ima? Sjeća li se ko pokreta ,,Srpska inicijativa" iz 2014 god.?
Sent from my Motorola 8400
'IQ 86 u prosjeku rasturi ovu zemlju'
@outline nema sta nego potpis i pecat :-)
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Mi nemamo ministarstvo turizma?
Sa Zabjela ministarka odbrane. Da i republika doprinese nešto![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Svako ko poznaje Đurovića, zna i njegove mentalne sposobnosti i dostignuća. Kap me imade strefiti kad sam jutros pročitao vijest.
U čemu je Đurović expert? Šta je on u životu uradio osim što je očevu dobro razrađenu firmu preuzeo i sa njegovim parama obrtao kapital? Znači, neću dalje jer će izgledati da vrijeđam čovjeka, ali ja njemu dvije nacrtane ovce ne bih dao na čuvanje, a ne ministarstvo?! Njegova ekspertiza je finansijer Pozitivne. Ostalo - X.
Duboko razočarenje bi bilo da je dio vlade. Srećom se os toga odustalo.
https://www.cdm.me/politika/marovic-...g-pregovaraca/
Izvršna direktorka Politikon mreže Jovana Marović kazala je danas da je od kandudaturu za glavnu pregovaračicu Crne Gore sa Evropskom unijom odustala prošle sedmice.
“U vezi sa pisanjem da sam kandidatkinja za glavnu pregovaračicu, želim da vas informišem da je tačno da sam o tome razgovarala sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem početkom oktobra i da sam od kandidature odustala prošle nedjelje”, napisala je Marović na Facebooku.
U međuvremenu je kako tvrdi da je sa drugih adresa zamoljena da preispita odluku, ali sa mandatorom nije razgovarala o tome prije njegove današnje konferencije za medije.
“Ja više nisam kandidatkinja za mjesto glavne pregovaračice. Hvala svima koji su se jutros toliko obradovali ovoj informaciji, a dosta vas je”, navela je Marović.
'IQ 86 u prosjeku rasturi ovu zemlju'
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks