Ti jos zivis u nekom svijetu dje je Italija sami krem fudbala, finansijski jaki pa pricas "nisu smjeli da ih puste za nikakve pare".
Lise Juventusa, nijedan tim u Italiju ne moze da ponudi igracu sto mogu Barsa, RM, Englezi, Bajern i PSZ.
Jednostavno tu se Italijanski klub ne pita nista bez nego ocemo li ove godine ili sledece...
Isto ovako pricas za Lautara, a da ima Barsa para i da nije u tolike dugove, jos juce bi nosio Barsin dres, a ti bi opleo o Konteu kao da bi ga iko sta pitao... svasta.
Salah prije Liverpula je imao veoma jak xG+xA, top 10 u Evropu, al nista od toga nije valorizovao, al je zato prve sezone u Pul sve naplatio, vratilo mu se. U pravu je Samo NK.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
mozda i ne bas tako realno gledas @samoniksic jer evo ja kao navijac rome cu ti reci da su to sve bile lose prodaje!
englezi prodaju "lose" igrace 20mil u stvari i ne moramo uzet primjer engleza eto ti spanci eto i u italiju atalanta....mi smo realno u to vrijeme prodali igrace za smijesne pare jer su bili u top formi.
Svi su se mogli minimum 15-20m vise prodati.
Kažem ti da nije, dobro je prodat a Roma mora da proda jednog ili dva top igrača svake sezone radi FFP-a, svakako. 50m u tom momentu više nego dobro, ne znam sjećate li se vi Salaha iz Rome koji promašuje sam ispred golmana ili čak bez golmana. Dao je 15-ak golova po sezoni u te dvije sezone, plus još koji u Evropi i kupu, znači ni blizu cifara i igara iz Liverpoola.
Šta bi trebali onda ljudi iz Chelsea da kažu![]()
Je li moguce da ovakav igrac postoji, pa ubjedljivo je najbolji napadac na planeti Zemlji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jel ovo Atalanta pocela da dusi, ovu su rutinski zavrsavali do skoro...
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Lukaku 41 gol u 57 utakmica za Inter. Mašina.
da zna sto, igrao bi i dalje u evertonu, bio rezerva calvert-lewinu.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ako ne iskoriste tih 4 godine dok je u punoj snazi da osvoje sve s njim neka ugase klub
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kakva zvijer, definitivno mi je trenutni omiljeni igrac.
Da je pametniji da u bolji klub pođe a ne da propada u inter.
Morata opet centimetar u ofsajdu.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Samo jedna pobjeda na terenu u pet kola za pirla
Mene vise brine obrana nego napad, nevjerovatno kakve se greske prave.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Lukaku prija ekipa kao Inter, bio je u englesku pa nije bio ni blizu ovako dominantan.
Juventus s druge strane kako smo najavljivali, raspada se i to je dobro za ligu.
Milan prvi na tabeli, cudna vremena
Bio je u Englesku pa je palio macole s Evertonom
Menčesta nije nikakav reper, to je uklet klub
Čuj čudna vremena Milan prvi na tabeli? Milan je gigant Evropskog fudbala. Dobro je za Seria A što je Milan na vrhu.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Lukaku nije toliko dolazio do izražaja u Enl. jer su štoperi isto sirovine. Ali opet mu je malo ko mogao parirati u duelu. U Italiji dominira jer je u nikad boljoj formi. Konte ga je pripremio perfektno, cijela ekipa igra za njega, i obratno. Dodatno, rijetko koji odbrambeni igrač u Italiji ima fizičke predispozicije da ga zadrži,jer je korpulentan i izuzetno brz za svoju težinu. Njegovo jedino ograničenje je što nema baš idealan prijem lopte. Kao i procenat realizacije. Ali često ulazi u šanse tako da..
Ali mene oduševljava i Nikolo Barela. Kakva posećenost, manijakalna. Momak je na putu da postane world class na svojoj poziciji.
Kako je ovo penal bio?
Katastrofa, skandal
Tu es mon héro!
Rak ih raznio ***** smrdljiva
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ne mogu da vjerujem da nije var pogledao, ovi nijesu ni trazili penal
Tu es mon héro!
Počeli su da nas namještaju sudijska *****.
2 kola zaredom se sviraju nepostojeći penali.
Srećom prošlo kolo je VAR reagovao.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks