Pretprosle godine u ovo vrijeme je bila oko 150€. A Rusi su se zabarikidirali, zatvorili su granice i sa Turskom i sa Tanzanijom. Nema direktnih letova iz CG ja mislim...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
da li imamo neki sajt dje pise kuda mozemo i pod kojim uslovima putovati? Ne razumijem kako je nedje zabranjeno uz potvrdu o vakcinisanju ili negativnom pcr testu
Dobih odgovor Od hrvatskog mupa u roku od 15min. Na sajtu gdje su uslovi navedeni pored interaktivne mape ( za njihove drzavljane) imate i upitnik na kraju.
Sve ispunio i poslao pitanje.
U hr mozemo sa pcr ili brzim testom ( to je onaj u moj lab od 15e) i dokaz da je placen smjestaj.
Tako da, maj i split.
f6
Da. Ali npr ja se nisam testirao a imam iz januara antitijela test. Ali lakse mi je odradit 15eura brzi antigenski nego da gatam kako ce mi tumacit na granicu potvrde i racunanja.
Ovo je za sad do 30aprila produzeno. Ne vidim razlog da u maj bude poostreno.
f6
Sad sam se sjetio da u BiH postoji zakon da pri ulasku u zemlju moraš imati 150 km, odnosno 75 eura po danu boravka.
https://poskok.info/koji-kretenski-z...50-km-po-danu/
Traže li granični policajci stvarno ovo? Kad sam u svibnju 2019. autobusom išao u Crnu Goru, crnogorski carinik me jedva pustio jer sam imao 115 eura, a rekao da namjeravam boraviti par dana. Kazao je kako bih trebao imati 100 eura po danu, ali me ipak pustio. Kad bih autobusom išao u BiH, bi li mi carinik stvarno tražio 75 eura po danu? To je malo previše, 4 000 kn za sedam dana, a možda na povratku bude trebao i PCR test za par stotina kuna. Ja bih proveo nekih sedam dana u BiH za maksimalno 2 500 kn.
A okle.
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks