Mislim da traže model po kom "neće" sa DPSom formirati parlamentarnu većinu.
Njima je sad prioritet da nekog drugog postave kao premijera, a obzirom da SNP i URA ne žele dogovor sa njima na taj način (biće tirade i plakanja kako ne žele da sjednu za sto), ostaje im samo deal sa DPSom.
Na šta će sve da liči ne znam, li siguran sam da se dobro preznojavaju sad.
Žele da odigraju, a da nekakvim floskulama zabašure podršku DPSa za tu neku vladu.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 20-08-22 at 16:32.
Istu sam tu priču čuo kad je URA sa DPS oborila Zdravka. Kako su Demokrate mrtvi jer jedini nisu htjeli u taj dil i kako će ih ostali pojesti.
Evo juče, samo 113 dana kasnije, dođe vrijeme da Dritan i DF mole Demokrate i nude im pola vlade. Ako se sad napravi vlada Bečić će najvjerovatnije biti premijer. Ako se bude išlo na izbore on i ES kupe 25% glasova minimum i opet je nezamisliva vlada bez njih.
Aleksa Becic je sledeci premijer.. tu nema mesra za Dritana Abazovica licno, a mozda i za URU…
Ne bi me iznenadilo da ga posle svega sklone sa mesta predsednika…
Okosnicu sledece vlade ce ciniti DCG i ES… ko ce biti treci ne znam…
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Evo veli State Department - "sto prije nova vlada ali bez DF". Ostali mogu znaci svi, ali posto Demokrate nece sa DPS, onda ostaje jedino opcija da DPS podrzi tu neku vladu bez DF i bez Demokrate.
Och wait, pa zar to nije bila ova 43. vlada!
Zar ta njihova zelja upravo sinoc propala?
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Mislim da pogresno mislis, pretpostavljas da su isti ko ostali i da samo razmisljaju kako da zajebu nekoga.
To sto su se URA i SNP 2 mjeseca ku*vali dok nisu potpisali papir sa DPS ne znaci da ce i ovi, naprotiv to se nece desiti. Od svih opcija u parlamentu na danasnji dan ispali su najposteniji, 1 clan ne bi glasao za takav dil dok je glavni odbor URE to opeglao lagano.
Sent from my phone
Чу Демократе политички мртве а они испале најпринципијелније од свих.
Са стране та прича за Богдановића и екипу.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Treba što prije na izbore. Pa neka se onda dogovaraju kako hoće. Jer trenutni mandati nisu pravo stanje.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Poslije Becicevih i Dritanovih oproštajnih muka, zamislite samo Maše Milačića kad bi se dofatio neke jače pozicije pa onda morao da napušta. To bi tek bio šou.
"S tim nasim vojnicima, kazem vam, ne mozemo ni da idemo u lov na zeceve..."
Još imam traume od njegovog oplakivanja prethodne vlade i skidanja sa funkcije njegove gospođe
TT
Iz svih ambasada opet u glas danas. Potrebna proevropska vlada ali ovaj put isprave. Konacno i oni potvrdjuju sta je dritan ustvari bio i da je gotov.
Opet ameri ponavljaju da DF nije partner
Podgorica Podgoricanima!
Ameri nece DF a kako su Manda i Dritko sinoc ljubav jedan drugom izjavljivali…
Izbori su jedino rješenje još od obaranja zdravkove vlade, ali većini to nije u interesu zbog osnivanja ES.
Smije li milos i ekipa dritanovih drugova sa glisera da smogne snage i makne momka iz partije. Usra im se u partije potezima i to se vidi po izrazima lica nekih
Podgorica Podgoricanima!
Ako Dritan uspije da očuva partiju i iskontroliše sujetu, biće i dalje značajan igrač na crnogorskoj političkoj sceni.
Jaa iskreno ne vidim kako…
Svaki eksperiment je probao… partija ce mu biti na 4-5% i ako bude ponovo na tas na vagi nema sansi da mu iko vise da da bude premijer jer su ga svi provalili… izvarao je svakog… i nece mu vise niko verovati… sa tim bagazom sad je opteretio i svoju partiju…
Rekoh vec, mogao je biti ozbiljan igrac i upamcen, ovako ce ostati upamcen po trajanju vlade, bahatosti i seljackog ponasanja…
Ko kaze bez URA i SNP, opet si se zajebao u istrcavanju:
"On je naveo i da GP URA sad ima vremena "da u narednim danima dokažete da vas je mamcem samo iznajmio na 100 dana, te da vas nije politički trajno kupio".
"Demokrate izdaju shvataju veoma ozbiljno. Mi se ne igramo sa tim. Jednu ruku smo ispružili za dogovor od 30. avgusta, a drugu namjestili za udarac, ako vam ponovo padne na pamet da odete sa DPS-om", zaključio je Krapović."
A Baca(ko god da je on) samo nek je zdravo, jer grijesi u obje varijante.
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 20-08-22 at 20:52.
Isteklo mi vrijeme za edit...
A Baca(ko god da je on) samo nek je zdravo, jer grijesi u obje varijante.
Sve ti je jasno kad u pokusaju duboke analize napise da Dcg nisu htjele rekonstrukciju zbog bolje pregovaracke pozicije. Koju to rekonstrukciju, onu u sred zasijedanja dje su mislili da ih zajebu Dritko, Joko i Andrija, samo vi nemojte glasati pa cemo se vec nesto dogovoriti?
A onda Andrija da povuce njihovu inicijativu i osta vlada bez ikakvog pritiska i obaveze jos 3 mjeseca, a Demokrate se vise ne pitaju nista, Dritko moze lagano da ih ucjenjuje i voza, dok se sa Andrijom mazi ko sinoc
A dje su bili prije 5 dana, prije 10 dana? Je li bar 10-15 dana proslo otkako su iz Dcg objavili da moze stara vecina?
Cekala se skupstina da vide jesu li se Demokrate prepale od "glasanja sa DPS protiv TU". Pa posto nisu, onda plan b dajte da se dogovaramo. Pa to na pijaci nema
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 20-08-22 at 21:09.
DPS sa Mickeyem i Jackobom sastavlja Vladu poslije izbora. Pozdrav, litijaši, dosta ste trajali.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks