Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 32

Thread: Sifre od rutera?

  1. #1
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    23
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts
    Rep Power
    0

    Default Sifre od rutera?

    Da li neko zna administratorske sifre od telekoma?

  2. The Following User Says Thank You to Muertoo For This Useful Post:


  3. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    431
    Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    10 Posts
    Rep Power
    17426

    Default

    ZTE zxv10 h201l

    user:Administrator
    pass:Hgw359Adm.

    ZXV10 H201L V2.0

    user:Administrator
    pass:HgwZTE359#

    PIRELLI

    User: Administrator
    Pass: HgwPirelliGume359Adm

    Huawei HG8245

    User:telecomadmin
    Pass:admintelecom

  4. The Following User Says Thank You to Vido89 For This Useful Post:


  5. #3
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    216
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts
    Rep Power
    4021

    Default

    Ne vaze ove sifre administratorske na rutere.

    Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

  6. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    431
    Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    10 Posts
    Rep Power
    17426

    Default

    Quote Originally Posted by cradoje View Post
    Ne vaze ove sifre administratorske na rutere.

    Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
    Koji ruter imaš ?

  7. #5
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7,866
    Thanks Thanks Given 
    924
    Thanks Thanks Received 
    422
    Thanked in
    249 Posts
    Rep Power
    440763

    Default

    Koja je za ZTE Speedport Entry 2i V1.0.0_CTT3 ?
    Being a fool is a great luxury

  8. #6
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    431
    Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    10 Posts
    Rep Power
    17426

    Default

    Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Koja je za ZTE Speedport Entry 2i V1.0.0_CTT3 ?
    Code:
    # sendcmd 1 DB p DevAuthInfo
    <Tbl name="DevAuthInfo" RowCount="6">
            <Row No="0">
                    <DM name="ViewName" val="IGD.AU1"/>
                    <DM name="Enable" val="0"/>
                    <DM name="IsOnline" val="0"/>
                    <DM name="AppID" val="1"/>
                    <DM name="User" val="Administrator"/>
                    <DM name="Pass" val="HgwZTEAdm268$"/>
                    <DM name="Level" val="1"/>
                    <DM name="Extra" val=""/>
                    <DM name="ExtraInt" val="0"/>
    Primijetićeš da je Enable = 0. Iz kog si grada ?

  9. #7
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7,866
    Thanks Thanks Given 
    924
    Thanks Thanks Received 
    422
    Thanked in
    249 Posts
    Rep Power
    440763

    Default

    Podgorica

    p.s. preko telneta da mu pristupim, ili šta?
    Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 03-09-20 at 11:47.
    Being a fool is a great luxury

  10. #8
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    431
    Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    10 Posts
    Rep Power
    17426

    Default

    Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Podgorica

    p.s. preko telneta da mu pristupim, ili šta?
    Eo ja pokušavam da mu pristupim stranici za backup configuracije preko iptv korisnika ali me vraća na glavni meni

    Code:
    getpage.lua?pid=1002&nextpage=ManagDiag_UsrCfgMgr_t.lp

  11. #9
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7,866
    Thanks Thanks Given 
    924
    Thanks Thanks Received 
    422
    Thanked in
    249 Posts
    Rep Power
    440763

    Default

    Na koji ruter pokušavaš da pristupiš, na kapiram te?
    Neće telnet, isključen je vjerovatno, a morao bih fizički da ga otvaram da bih ga uključio, ne radi mi se o tome jadu
    Being a fool is a great luxury

  12. #10
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    431
    Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    10 Posts
    Rep Power
    17426

    Default

    Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Na koji ruter pokušavaš da pristupiš, na kapiram te?
    Neće telnet, isključen je vjerovatno, a morao bih fizički da ga otvaram da bih ga uključio, ne radi mi se o tome jadu
    Na ZTE Speedport Entry 2i. Da telnet je ugašen ali i na serijski tty imaš prompt da se uloguješ

  13. #11
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7,866
    Thanks Thanks Given 
    924
    Thanks Thanks Received 
    422
    Thanked in
    249 Posts
    Rep Power
    440763

    Default

    tty ili ttl?
    Being a fool is a great luxury

  14. #12
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    431
    Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    10 Posts
    Rep Power
    17426

    Default

    Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    tty ili ttl?
    serijski ttys0
    Edit
    a ttl je na ruteru može i tako da se kaže
    Last edited by Vido89; 03-09-20 at 12:24.

  15. #13
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7,866
    Thanks Thanks Given 
    924
    Thanks Thanks Received 
    422
    Thanked in
    249 Posts
    Rep Power
    440763

    Default

    Znači nema vajde?
    Being a fool is a great luxury

  16. #14
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    431
    Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    10 Posts
    Rep Power
    17426

    Default

    Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Znači nema vajde?
    Za sad ne

  17. #15
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    216
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts
    Rep Power
    4021

    Default

    Nema,onemoguceni su admin nalozi i na optici i na bakru/vdsl-u. Meni kada nesto treba da se podesi,zovnem jednog momka iz podrske,dam mu podatke koji je broj na nalogu i onda mi ga aktivira dok zavrsim i to je to.

    Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

  18. #16
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kotor
    Posts
    1,775
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    21
    Thanked in
    9 Posts
    Rep Power
    16625

    Default

    Na Speedpoint Entry je, barem na moj

    Administrator
    HgwZTEAdm268$

    Sent from my SM-G975F using Tapatalk

  19. #17
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kotor
    Posts
    1,775
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    21
    Thanked in
    9 Posts
    Rep Power
    16625

    Default

    Los net pa posao 2 puta komentar
    Last edited by Wolverine; 03-09-20 at 14:04.

  20. #18
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    431
    Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    10 Posts
    Rep Power
    17426

    Default

    Quote Originally Posted by Wolverine View Post
    Na Speedpoint Entry je, barem na moj

    Administrator
    HgwZTEAdm268$

    Sent from my SM-G975F using Tapatalk
    Kad si se zadnji put ulogovao sa tim nalogom ?

  21. #19
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kotor
    Posts
    1,775
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    21
    Thanked in
    9 Posts
    Rep Power
    16625

    Default

    Iskreno ne skoro, ima par mjeseci, al ne radi vise?

    Sent from my SM-G975F using Tapatalk

  22. #20
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    431
    Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    10 Posts
    Rep Power
    17426

    Default

    Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Znači nema vajde?
    Pogledaj pm

    Hvala korisniku @Stoyo na rešenju
    Last edited by Vido89; 05-09-20 at 12:27.

  23. #21
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,291
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    64 Posts
    Rep Power
    101170

    Default

    Ovi nisu normalni. Kako da podesim statičke adrese za DVR za video nadzor i još X stvari??

    Daj neko na PM admin user / password od Huawei HG8245H

  24. #22
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    216
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts
    Rep Power
    4021

    Default

    Forward portova mozes da odradis sa userom koji ti je aktivan na ruteru. Po defaultu je root/admin ako ga nisi mijenjao. Dyndns isto mozes sa ovim. Ako ti trebaju neka druga podesavanja sa admin nalogom mislim da ces morati da zoves podrsku.

    Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

  25. The Following User Says Thank You to cradoje For This Useful Post:


  26. #23
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    5
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    Eh, nazalost vise telecomadmin/admintelecom ne funkcionise....

  27. #24
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    217
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    29
    Thanked in
    22 Posts
    Rep Power
    7368

    Default

    ni svaki na svakom zte-u u opticaju na telekomu.

  28. #25
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    10
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    Jeli ko nasao admin pasword za ovaj speedport zte vdsl ruter

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. promjena sifre
    By Glibonja in forum Internet
    Replies: 6
    Last Post: 20-08-11, 10:30
  2. i:sifre za gta san andreas
    By izaberi1 in forum Game Server CG
    Replies: 1
    Last Post: 09-11-10, 16:26
  3. Sifre za Cs 1.6 STEAM
    By Pac-Man14 in forum Game Server CG
    Replies: 16
    Last Post: 05-07-10, 15:27
  4. test drive unlilited-sifre
    By Sparco_CG in forum Game Server CG
    Replies: 1
    Last Post: 21-01-08, 21:35
  5. Replies: 29
    Last Post: 28-03-06, 19:03

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •