Slatka bajka , Canj
Bezukusna piletina,osjeca se na ribu, losa salata u principu platismo pomfrit za 12.5 eura
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Posto imamo topic sa dobrim preporukama za mjesta dje je dobra hrana rijesih da otvorim ovaj dje ce nalaziti mjesta sa najgorom hranom i uslugom... dje bas ste stekli los utisak
molim vas da budete bez dlake na jeziku kao sto ocekujete da ni na vasem pljatu ili tanjiru nema dlaka
Last edited by kauboj24; 01-08-20 at 14:34.
Slatka bajka , Canj
Bezukusna piletina,osjeca se na ribu, losa salata u principu platismo pomfrit za 12.5 eura
Baščaršija, nikad više.
KOME ZINE, TAJ POGINE
Pod Volat
Aj ne zezajte, Bascarsija i Pod Volat su toliko kultna mjesta da osim ukoliko se nisu iz korijena pokvarili ne mogu naci mjesto na ovom topicu. Jeo na oba mjesta stvarno ne u zadnjih mjesec dana i hrana je sasvim ok za kategoriju kojoj pripadaju.
Njak Njak Njak
Samo naglasite sta ste jeli tamo i sta vam se nije svidjelo!
konkretno za pod volat Mijesano meso od dzigerica
Oni sosevi u Goodfellas, ja nisam, ali nekoliko prijatelja se otrovalo, doduse prije par godina, mozda su se popravili od tad, al ja to necu znati. Sto se tice ukusa, ne mogu da se nacudim da je Gurman ovoliko uspjesan, mislim da je rostilj u PG generalno dosta losiji od nekog prosjecnog u Srbiji ili BiH, lise par izuzetaka.
Kako loš topic, pandan filmovima za izbjeći.
extravaganca posudih post
Sjedoh jutros da doručkujem u restoran na Crnom jezero. Topla lepinja sa pršutom i kajmakom+pomfrit. E ne znam što bih rekao. U najveću prčvaru bi to bolje bilo. Domaći hleb debljine 10 do 15 cm i unutra malo pršute i kajmaka. Hladan. Kisjelo mlijeko koje nije vidjelo "domaćeg". Bile su tu još i priganice..onako..tvrde. Kajmak i sir su bili ok. U porciji 6 priganica 5,5e. Rekli su mi da tamo hrana nije nešto ali sam mislio da umiju napraviti običan sendvič sa pršutom i kajmakom. Čudo.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Reče kuma da je śela danas tamo sa planom da ruča, došao konobar, bacio im meni na sto, bez ijedne riječi, te se fino pokupiše i odoše odmah...
Sent using Tapatalk
#fakenews
https://forum.cdm.me/showthread.php?p=5409739
Prije neki dan sjedoh sa prijateljima na neki ručak, djeca tu.
Sin naruči ćevape.... pa to je kriminal bio koliko su loši bili, uskisli. Pa ***** ti ćevapi prsli... vratili smo ih.
Kačamak je bio ono može jedva da prođe, mislim bio je preslan i plivala je masnoća sa strane al nije bio neukusan skroz. Njeguški stek suv žilav, a durmitorski stek je valjda bio odličan.
U svakom slučaju, gatanje teško kad sjedneš oćeš li dobiti jelo da se može pojesti.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Danas je bio haos gore. Auta su bila parkiran bukvalno od Volija do rampe na jezero. Budem gore bar 10ak dana ljeti i toliko auta nisam nikad vidio. Dok sam još sjedio dovodi konobar neku familiju bukvalno do stola i kaže im brzo će oni da ustaju i ode. Ljudi bukvalno do stola stoje. Ja sam mu stvarno prije toga tražio da platim i on ode da donese aparat jer plaćam karticom. Ja rekoh ovim ljudima sjedite slobodno kad ste već tu. Sjedoše oni i pitaju me kakva im je hrana. Nikakva rekoh. Prije toga me i konobar pitao ono da li je sve bilo u redu. Rekoh mu da hrana ne valja ništa. Prećuta samo i ode.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
U Chi Le Ma hrana neukusna.
Narucih cezar sendvic u venom. Otvaram, izrendali masu sargarepe po sendvicima, ne znam kakva je to dekoracija. Osim toga sendvic ocajan
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Home of Gyros kojem sam dao i trecu sansu i ponovo se razocarao.
Prvo sto su aljkavi. Drugo stavljaju najgore moguce djelove mesa, dva od tri puta sam naisao na kost imadoh zube djavolisat. Trece, meso im je ili nepeceno ili prepeceno. I cetvrto kad ga pojedem cijeli dan mi stomak brunda, patiku bi lakse svario.
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Njih sam prekrizao odavno. Sramni su.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ono kod naseg diskonta onaj njihov restoran
BAR 61 , tjestenine bezukusne , teleca corba zilavo meso isto bezukusno, pileca corba imam utisak da je kokot supica sa brokolima, i jedino salata ok ali mala porcija...
40 eura ceh i nikad vise u zivotu kod njih pih sto ne odoh u kornete ili ocevinu
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
u nk nema krstene pice sa dostavom.dakle sve je krs i horor ili kao pizza king da rade kad se njima radi (a i nije neka).
Slažem se da je Home of Gyros katastrofalan što se mesa tiče. Uglavnom prepečeno i tvrdo. A što se tiče mesa prekrižio sam restoran Kod Jankovića. Prije nedjelju dana sam jeo ćevape. Katastrofalni su bili ! Gumenasti, jedva se žvaću. Očajno.. Izgleda su promijenili roštilj majstora. To je nekad bio strašan roštilj.
pekara dusan na zabjelo kod skole,gorih kolaca nisam jeo u svoj zivot -kao stiropor da jedes
Vrijedno pomena, sicilija je nenormalno pogorsala uslugu (i hranu) a povisila cijene iste.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sicilija je vazda losa bila
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks