Da, apsolutno! To je jedina razumna odluka, svaka dalja diskusija je – izlišna
Da, pod uslovom da je ta vakcina odobrena za primjenu u EU tj. nije varijanta za zemlje 3. svijeta
Ne, nemam povjerenja u efikasnost prebrzo razvijene vakcine/ nepoznati dugoročni efekti po zdravlje
Ne, nisam pristalica vakcinisanja generalno, kao vida zaštite od bolesti
Ne znam. Lomim se oko odluke
Procitah nekolicinu poruka od famoznog BRITANCA, razmisljah da postavim ali dzaba bi bilo... Nista neocekivano da budem iskren ali poprilicno zalosno da se narod vec nije digao na noge jer su neke stvari o kojima se sumnjalo prakticno crno na bijelo potvrdjene... Od namjernog prekomjernog zastrasivanja i zatvaranja ljudi, do veoma ciljanog testiranja cak i onda kada nema smisla (samo da bi si brojke prikazale u njima odgovarajucem svijetlu)...
Mi smo ovce, zaboravio se H1N1 i cijeli fiasko, zaboraviti ce se i ovo i nikom nista.
Nije dzaba ni jedna info, zato i citamo sta se desava, tj. sta se otkriva dan za danom.
Isetali su nas i kao ovce i kao budale jer su imali moc i silu da sprovedu sta su htjeli.
Upravo gledam neki dok. film oko testiranja od 63. do 73. sa radiacijom ... da ne znam da je dok. mislila bih da je horor film.
Kao, nije im receno koliko je opasno. E, pa nemam rijeci.
Najzanimljivije mi je saznanje da je nekad u svakoj bol. sobi bila uokvirena Hipokratova zakletva na zidu. Ima li bar jedne u danasnjim bolnicama, privatnim ordinacijama?
Last edited by LadyHawk; 10-03-23 at 13:44.
Sokolko, cini se da si se vakcinisala ali da ti je sad krivo...jos to da su prezivljeli ovi sto se nisu vakcinisali.![]()
Last edited by Zhuangzi; 10-03-23 at 17:00.
I dalje nema izvinjenja od pojedinih sa foruma sto su ismijavali i pljuvali nevakcinisane.
I dalje... Nece ga ni bit, izgleda.
Pricinjava ti se nesto o cemu nismo ni pricali, bar ne ja. Zasto ti se prividja? Imas neki problem?
Ovo me zabrinulo - komentari citalaca:
https://m.cdm.me/drustvo/tri-godine-...-u-crnoj-gori/
Ne, ja ne pjevam i zlo ne mislim.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks