Misliš uništili su jednu državu i narod za samo 50 godina...?
Sent using Tapatalk
Da, apsolutno! To je jedina razumna odluka, svaka dalja diskusija je – izlišna
Da, pod uslovom da je ta vakcina odobrena za primjenu u EU tj. nije varijanta za zemlje 3. svijeta
Ne, nemam povjerenja u efikasnost prebrzo razvijene vakcine/ nepoznati dugoročni efekti po zdravlje
Ne, nisam pristalica vakcinisanja generalno, kao vida zaštite od bolesti
Ne znam. Lomim se oko odluke
Kako Izraelci pelcuju bog te mazo. I to sve sa Pfizerom i Modenom na polarnim temperaturama u sred pustinje.
Definitivno omiljeni narod i drzava sto se mene tice. Napravili za 50 godina 1st world country u onoj vukojebini medju 300m neprijatelja.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Misliš uništili su jednu državu i narod za samo 50 godina...?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Izrael je sigurno jedna od ozbiljnijih drzava na svijetu.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Europska komisija: Mađarska može kupiti rusko cjepivo, ali samo za svoj teritorij
index.hr
Mađarska, koja je potpisala ugovor s Rusijom o kupnji dva milijuna doza cjepiva Sputnjik V, ne krši europsku strategiju o cjepivima jer ona ne uključuje rusko cjepivo.
"Zemlje članice su slobodne zaključivati takve ugovore o cjepivima, ali su onda i odgovorne za odobravanje za uporabu na svom teritoriju", rekao je glasnogovornik De Keersmaecker. Bez odobrenja Europske agencije za lijekove takva se cjepiva ne mogu koristiti u drugim članicama EU.
Dodao je da paralelni pregovori država članica s proizvođačima s kojima je Komisija već zaključila ugovore nisu dopušteni.
"Ali države članice mogu, ako to žele, pregovarati i zaključiti ugovore o nabavi cjepiva od proizvođača koji nisu obuhvaćeni europskom strategijom o cjepivima", rekao je.
The more things change, the more they stay the same.
Plan vakcinacije Britanske Kolumbije (Vankuver)...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Sent from my Huawei P30
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks