Imaju problem jer ne znam ko moze citati tvoje postove i uzimati ih za ozbiljno nakon takvih izjava.
Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
Imaju problem jer ne znam ko moze citati tvoje postove i uzimati ih za ozbiljno nakon takvih izjava.
Ti svakako ne,a gledaj da ne vrijeđaš da ne bi uputila tvoje postove moderaciji ubuduće pa ako nisi skapira tvoj problem.Ne sumnjaj u to.Idi viđi ti teme koje ti više pristaju ako ne kontaš o čemu sam ja pokušala na ovu otvoriti diskusiju.
Gledaj da dijalog svedeš na civilizacijski pristojan nivo za ovo mjesto.Svaki post đe vrijeđaš na lični nivo biće ubuduće upućen moderaciji ne zbog mene no zbog ovog mjesta.
I na kraju krajeva šta tebe boli uvo ko se vakcinisa ko nije?Vakcine pominjala nisam no sam pisala o drugoj temi glede ove teme.
Ostaviću jedan reprezentativan link a ima ih više.Koga ne zanima nek preskoči samo da mi se ne trpa u postove što nisam pomenula čini mi se da ima i za to jedan član pravilnika foruma.
https://files.eric.ed.gov/fulltext/EJ1313112.pdf
Last edited by Bluemoon; 20-07-24 at 19:25.
No pasaran!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks