Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
Nas je Bog pogledao što je ovaj omikron izgleda stvarno pussy smoke, inače bi nam Bergamo pridrža pivo.
Zove me jedan drug, ufatio me veli bio OVAJ VIRUS sad što traje po 2 dana, ka nov sam sad mada mi je ženu držalo 3 dana. Koji reko OVAJ virus druže, omikron te ufatio jadan? A ne bre čuš, nije to korona, dva dana sam bio samo loše, čuešime...
Ada nama ni delta ništa nije mogla, ono jeste da se par hiljada mrtvih ne bi složilo, samo što nas ubi ovaj terorizam-diktatura-tamnovanje.
Ada fino su rekli da se skupimo i druzimo po svojim kucama i da pratimo zadrugu sto ces ti vise? Da izlazis vani da te strefi korona po ulici??? Ada oni su tu za nase dobro, zato ih i placamo, oni su najpametniji, oni su tu da razmisljaju za nas, oni su pastiri, a mi stado ovaca.
Svakim danom sve vise i vise depresije, sve manji broj novorodjenih, sve veci broj prerano umrlih, sve veci broj samoubistava, sve veci broj ubistava, sve manje zivaca, sve vise bolesti, na slobodi a opet zatvoreni, fino rece jedan pisac postacemo zatvorenici, citava planeta zatvor, a da toga necemo biti ni svjesni, upravo se desava. Neko veli treba dopusiti vakcinisanima da se slobodno krecu, aha hoce kako ne, smrdi tu mali covjece kako ti mi kazemo, bodi se u venu i dobro ti je.
Last edited by ^izzy^; 29-12-21 at 15:22.
Potpuno se slažem. I ne vidim onda zašto se kuka protiv glupih mjera, virusa, doktora... Stvar u svoje ruke i trpi.
ček, sad. i omikron ne postoji, no nas laže duboka država jel?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
ni mi ne postojimo. to je samo privid.
Ko su ljudi koji donose ove mjere, čime se bave? Realno nakon ovog debakla im ne bih više vjerovao ni da mi kažu da je danas srijeda.
Pogodih 1500 novih za danas, da vidim oce li biti 2000 sjutra.
ili ce da nasteluju
stvarno su trebali zatvoriti kafice.
Treba baš sve full sad da otvore, omicron slabiji od obične gripe, a stičeš imunitet za ubuduće
TAKUMI,
Pošto test ne razlikuje kojim je korona virusom neko zarazen, moguce je da jos cirkuliše delta pa zato ima takve simptome.
Ne zamjeri sto ovako pisem,ja navijam za omikron I njegovu prevagu za konačan izlaz iz ove epidemije .
Jesul' ovo kraljevi stvarno zabranili ulaz strancima u potpunosti osim ako nisu vakcinisani + test, ili prelezali covid + test? Zajebavaju li se oni?
Unisti nam dps zimsku sezonu!!!
Jesu vjerovao ili ne i to cak i za nase drzavljane
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Nisam jos chackao na vladinom sajtu ali mi djeluje nevjerovatno da je i za CG drzavljane. CG drzavljane MORAJU da puste u drzavu, e sad, mozda neki karantin ili nesto ali ne postoji osnova (trenutno) da nekoga ko ima boravak u CG ne puste u drzavu na osnovu toga sto nije vakcinisan (ili prelezao COVID19). Mada gdje zivimo i sta se desava ni ovo me ne bi cudilo.
Logičnije bi bilo da su zabranili izlazak iz Crne Gore na osnovu ovoliko broja zarazenih
Glavno je da nisu zabranili crkvena desavanja, ono propisana distanca jedan covjek na 10m2 poznato je da se to u crkvi postuje kao i u kafanama.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks