zezaš?! Još dva puta? Sad i kad?
Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
zezaš?! Još dva puta? Sad i kad?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Sto se tice broja umrlih, ako neko zna da spada u kriticnu kategoriju ili ima strah od virusa ne znam zasto bi izbjegavao vakcinaciju.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Qq opet isto u krug
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Treba primit svaku vakcinu koja izadje.jednom ce upalit isto ka loto, ne mos dobit glavnu nagradu ako ne igras
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Kod nas je, na zalost, pretjerano mnogo ljudi preminulo ili direktno radi korone ili radi bahatosti i neznanja zdravstvenih radnika (radi ovog drugog sam i ja mogao veoma lagano da budem 2 metra ispod zemlje). Za prvo nam je jasno zasto i kako ali zasto niko ne preispituje drugo? Zasto su doktori koji su bili protiv invazivnog i prekomjernog koristenja respiratora shikanirani, banovani, blokirani i tome slicno (na kraju ispade da su potpuno u pravu)?
---
Mene samo interesuje sta je uzrok drasticnog skoga broja preminulih 2022. i 2023. prakticno svugdje u "zapadnom svijetu". Globalno zagrijavanje? Preveliki unos proizvoda od mesa?
uzrok je manjak preminulih ranijih godina što je povećalo prosječnu starost te bi bilo koji virus uzrokovao višak preminulih
She is only here to annoy herself!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks