Nisi ti nista vidio.
Nisi ti nista vidio.
Those about to rock, we salute you!
Ako ti se sviđa i imaš sa strane para da održavaš uzimaj. Nije ni BMW savršen, pogotovu ne taj dizel i automatik, kvari se, ali jbg em se kvare i druga auta em merak nema cijenu. Nikakav hejt, ali već ti je rekao neko na prethodnoj strani da se tema pretvara u sprdnju.
Ima li neko od vas iskustva sa bmw e 46? Drugar mi kaze da imaju problem sa aluminijskim viljuskama!
Servis, otkup i prodaja racunara i lap topova. Tel: 069-722-277
Imaju sa svim, ne samo sa viljuskama.
Moželi se Takumiju zabranit ulaz odje
Oprostiti mu crkavanje alu viljuski kad pukne radilica na 4om koljenu...
Neki ovde ne razumeju da nije svima cilj da se voze jeftino. Neko hoće da vozi dobar auto i spreman je to da plati. Jednostavno ima viška novca za to.
Ajd sad prica se o F30 ili F31=2.0 kubika.... 316d ili 318d ili 320d
Izaberi ovaj 318d sa malim cipom ide to na 185ks kao 320d, regis blaza od jaceg....
Odraditi mu set lanca sa pratecim djelovima... Narednih 7god si miran sa zamenom ulja na 13-15hiljada
Ide i 316d na 180ks, bez problema. Mada, kad se kupuje, razlika u cijeni izmedju 316d i 318d nije neka.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ako već planirate da vozite auto od 180ks onda i kupite auto sa toliko konja.Ja se lično bavim chip tuningom i najlakše mi je sad da vam kažem kupi slabiji model pa dođi da ga čipujemo.
Bmw 318d ima turbo kompresor 49mm ,da bi se proizveo isti pritisak kao model iz 320d sa kompresorom 52mm turbina mora 20-ak % brže da se okreće(što će joj sigurno smanjiti radni vijek makar malo ,zavisi od stila vožnje).
To je ok ako već posjedujete taj automobil i nećete da ga prodajete pa kupujete jači model itd. ,ali ako imate izbor da birate prilikom kupovine birajte ono što vam odgovara po pitanju performansi.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
A kako idu ove slabije verzije? Oko 140 ks. Video sam i 418 i 416 BMW i sviđaju mi se, ali su te dve verzije dosta jeftinije od 420d.
Nece mu ostati valjda manji turbo, nabaci neki hibrid sa jacim boostom i sl, IC, dpf off, flaps i sve sto smeta jednom cipovanom motoru...
Za toliko cca 1500€ uzima best buy 318d
Danas sam servisirao jednog F31 318d i ide sasvim pristojno a trosi bas malo.
Hvala puno na odgovorima.Probao sam par modela do sad,jos se nisam odlucio.Jedan 320 e46 mi se svidio,ali ima problem sa klimom tj isparivacem ispod instrument table.Ako se odlucim za njega znate li nekog ko bi se prihvatio te rabote?
I posto ima lanac na motor znate li da li se i na koliko predjenih kilometara on mijenja?
Kod njega se ne mijenja.
Posto u Baru nema puno servisa koji odrzavaju bmw,neka preporuka u Podgorici?DA li bi vi mogli da odradite redovni servis?
Treba skinut komplet spicban i centralnu konzolu da bi dosao do njega. Onda slijedi ili reparacija ili kupovina novog/polovnog. Ako je trop onda mora drugi. Ako je probusen malo onda moze da se regulise. Ne vjerujem da ima majstora koji bi to regulisao ispod 100 eura.
U BR imate Maljevica.
e46 ti ne bih preporucio, na njega sve crkava zbog toga sto su lose napravljeni i zbog toga sto su sad stari 15-20 godina.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks