ja cu sa dronom da nosim cg zastavu...nesto tipa auto-litije.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ad hoc je bilo okupljanje samo na izbornoj noci, jer su grupice se skupljale razbacano. Kod hrama je okupljanje bilo organizovano, jer su svi znali gdje da idu i kada.
Pozvali su zbog bojazni od nereda da se razidju, ne bas zbog korone.
Niko masku nije nosio. Distanca nulaa.
Cetinje, neki jadi distanca, maske nula.
Veceras bi trebali isto tako da postupe da se pozove na razilazenje, zbog korone. Jer ako policija djeluje bice frke.
Kao sto rekoh mnogo licemjerstva i sa jedne i sa druge strane. Kao partija tako i nekih komentara ovdje.
Mnogo ce vode proteci.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Volite se
Hvala Lepo
Last edited by outline; 06-09-20 at 11:31.
'IQ 86 u prosjeku rasturi ovu zemlju'
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Eksplozija korone će se dogoditi među učesnicima skupa i njihovim porodicama kad se vrate kući (scenario kao u Bergamu kako neko pomenu ). Mitingaši su samo gnijevni zbog izbornog poraza i ne razmišljaju o posledicama a za mjere NKT odavno niko ne mari. Tako da taj argument da svojim razbolijevanjem i stradanjem hoće da otežaju novoj vlasti pada u vodu, oni jednostavno misle da će ih korona zaobići ili da su već imuni na nju.
Autori restriktivnih mjera samo maltretiraju ljude privatnike da se pridržavaju pravila koje defakto više niko ne poštuje.
Ma, iz opozicije su lijepo rekli da bi policija makar mogla da uradi onoliko koliko je sa litijama - da preprijeci saobracajnice i da sprijeci armiju crvenih da prodje.Bez ikakve frke...
Ja sam centrasko dijete, ja trg sa terase gledam. A vidji litijase kako su se uspanicili...sad nam se za zdravlje boje
znači posle podjele na partizane/četnike, Crnogorce/Srbe sad imamo i novu - patriote/litijaši
a nismo mi bolje zaslužili, da vam odma’ kažem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Нико се није успаничио, само се подсјећа на неправду. Је ли бог дао да сваке недеље шетају, да праве литије за повратак дпс-а а да их полиција третира лжкао оригиналне литијаше, прекршајне, кривичне, заустављање саобраћаја и слично.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Neka bukaju ako ce im biti lakse samo ne znam kako ce se objasniti sva ona hapsenja i privodjenja barikade itd zbog krsenja mjera NKT a i sad ovakav skup gdje ce se pola vlade pojaviti.
To je ono sto se nadam da ce nova vlada zauvjek prekinuti-to selektivno postupanje u zavisnosti jesi li nas ili njihov.
Nasi vladari ne da se nisu trudili da odrze makar privid jednakosti pred zakonom nego upravo suprotno svojski su slali poruke i postupali sa neprijateljima na jedan nacin a saveznicima potpuno drugacije.
Nadam se da je tome kraj,to je sve sto zelim od nove vlasti.
I poneko hapsenje.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
@Mojsije nijesi u pravu, slavlje u ponedjeljak je bilo organizovano i planirano. Dokaz za to je ozvučenje i bina ispred hrama koji su se postavljali oko 16h tog dana (imaš moj post u ovoj temi kad sam to napisao oko 16-17h). Tako da apsolutno nije spontano okupljanje.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
vidjeh da je par ljudi na fb podijelilo ovaj govor. poslušajte, i sjetite se da je ovo bilo 1996. godine a sada je 2020. godina. razlike nema
što se mene tiče skup nema svrhu. evo ja sam Crnogorac i ne mislim da je država ugrožena. možemo li dalje? da damo šansu ovim ljudima da nešto naprave od ovog mulja u kojem živimo?
Last edited by outline; 06-09-20 at 11:52.
Veni vidi vici, taj fazon al ovo vici ne važi
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Za mene su svi koji izađu noćas a nisu izlazili kad su protestovale majke, kad se protestovalo za OIE 1 i 2 da nam tajkuni ne otimaju, kad se protestovalo protiv Miga i koverte, protiv ubijanja rijeka, Tare I Sinjajevine i sve ostalo - licimjeri i pripejd patriote.
One Ring to Rule them all...
tako je gadalfe...culi smo za tebe, ceka te mnogo posla i mjesto sa fidelitijem u novu vladu - ne trosi energiju na pripejd patriote.
Evo ti outline iskreno rekao. Ako meni ne vjerujes.
Nemojmo, cim znas gdje treba da ides i kada to je organizovano.
Pitanje je vremena koliko unaprijed.
Ove je drzala euforija i bilo je dovoljno dan, pola dana. Ove druge ne.
Hajde reci mi sada je li licemjerno?
Jedina razlika ce biti hoce li i ovi pozvati na razlaz.
Nisam ja kao Mojsije. Ne pricam lose ni za ljude koji su bili na skupu pored hrama, niti na skupu veceras. U smislu njihovog politickog opredeljenja, za koronu da. Svi su oni moji sugradjani. Mislili ovako ili onako, sjutra cemo se sresti, raditi zajedno.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Nema razloga za isključivošću, tako bi mogao reći i za one koji su išli na litije a nisu išli na skupove koje si pomenuo - da su pripejd vjernici i licemjeri, jer se nisu zabrinuli za ostale građane i vjernike kad su gubili svoja prava.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Ja se ne sjecam da je ijedna organizacija pozvala na slavlje u ponedeljak vece. Mozda me sjecanje lose sluzi. Ako je drugacije, volio bih vidjet ko je od zvanicnika slao pozive. Ja se sjecam da su ona trojica govorila da se ostane doma.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks