imaju li oni pravo da uđu tamo, mogu li sad svi stanovnici Budve tamo uć ako im basta?
imaju li oni pravo da uđu tamo, mogu li sad svi stanovnici Budve tamo uć ako im basta?
She is only here to annoy herself!
Ajmo ovako:
- sve ono što je rekao Jovanović za Andriju Mandića i ostalu bulumentu DF-a je tačno, bio je dio tog sistema i te iste osobe su tada radile ,,za njegovu stvar"
- da se Jovanović odrekao kriminala kako zaista kaže odrekao bi se i podrške gradonačelnika u zatvoru koji je tamo zbog, ni manje ni više, nego kokaina.
- original kriminalci koji pametniju o ugroženosti, a nisu se odrekli kapa (pravi izraz jer je takva mafijaška struktura) i njegove bulumente.
Kada se pominje OKG (organizovana kriminalna grupa) treba imati u vidu da za njih glasa (25,93 + 25,3 + 21,96) 73,19% (nekako sličan procenat sa onim kada je DPS bio u piku) građana, a da je sav ovaj problem nastao oko podjela plijena (Budve).
Sent from my Motorola 8400
Ne, lupas o necemu na osnovu linkova sa neta a nisi bio tamo. Opet ti ponavljam, policija je bila ispred opstine prije, tokom i posle ulaska DFovaca. A imas snimak dje normalno ulaze i jos cestitaju praznike nekima koje znaju iz obezbedjenja opstine
Edit
Evo ti snimak nakon svega, nista polomljeno, nikakve opsade
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ce=vijesti_ios
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 11-01-25 at 00:10.
Znači laže i tvoj Mikijelj da su sa Jovanovićevi sa puškama upali u opštinu?
Nikola 1.
Love, peace and respect.
Mozda da zovnu Draaaaga da riče...dako se smire svi
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
↯↯Dodje li ti nekad da skocis sa mosta,da li je i tebi nekad svega dosta↯↯
Druze, ne ide ti razmisljanje i logika danas nesto. Jovanovicevi (neki od njih naoruzani sigurno), su usli neprimjetno dok je trajala skupstina i popeli se na sprat u kabinet predsjednika opstine, bar 15 njih. I gore su presedjeli sva dogadjanja, i gledali sa prozora, vidjeli ih ljudi. A jedan je bio u sali i prijetio odbornicima.
I nije moj Mikelj niti iko od njih, ne daj boze.
Sent from my phone
sa izuzetkom Krapovića, duže od dvaes godina iste partije gaze po Budvi. manje više su slični i akteri, dostina ih je mijenjala partije, vjere i nacije shodno datom političkom momentu. i većina naroda čitavo to vrijeme glas daje tim istim ljudima. i onda se neko čudi zašto ono od sinoć.
da ima države, policija bi za nekih 10tak minuta iz zgrade Opštine ispratila sva lica koja nisu odbornici i onda obezbijedila uslove za sjednicu. ovako još jednom se vidjelo kako izgleda demokratija po andriji mandiću i evropi sad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sto se udaras majmune? Jesu li to nazdravlje majmunima krenuli politicari da se biju?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Normalnih dolje ima 5%. Ostali su kupljeni. Kupova ih nekad Sveto, a danas dileri.
Nisi u pravu. Koće da prevagne Kan i Kažanegra sa jedne ili Božović. Jači su Paštrovići. Sad imaju policiju iza leđa od kad su je ljaljaši preuzeli, a rođaka postala sekretar MUP-a.
Moji kriminalci su slobodni ljudi. I u pravu je. Formalno su na slobodi. A ljaljaška policija ih sigurno neće dirat.
I posle AB revolucije kad su uzjahali Milo i Momo neka pametna čeljad su se ložila u neki napredak. A ono prc... rat i sankcije. Nije isto biti pametan i mudar.
Da rezimiramo... Oči povadili... i naravno, NAVIKAVAJTE SE. Bješe tako?
Smeta vam otmena Srpkinja, je li Srbofobi?
Novitet u Crnoj Gori je "cuvanje izborne volje" jer odredjene politicke strukture tacno znaju sta su htjeli glasaci protivnickih politickih struktura pa moraju mucenici da se bore i za volju glasaca njihovih protivnika.
nije novitet, DF je blokirao neke vrlo bitne raskrsnice da ih ne bi "prevario" PES, to bi isto bilo kao kad bi te žena prevarila a ti blokiraš put komšijama
She is only here to annoy herself!
Evo Demokrate u misiji ocuvanja URA-e.
"Kažu da građani Budve nisu glasali za GP URA da bi sada gledali kako se ova partija pretvara u alat za političke ucjene, izdaju i manipulacije."
Cemu uopste izbori kad ljudi fino znaju za sta su biraci. Nebitno je za koga glasaju. Bitna je izborna volja glasaca
Čuvena
VOLJA NAAAAAAAAAAROOOOOIDA!!!!!
Smeta vam otmena Srpkinja, je li Srbofobi?
"Građani Budve su jasno rekli svoje na izborima. GP URA i njihovi partneri poput Nikole Jovanovića bi trebali poštovati tu volju umjesto što pokušavaju da je nasilno izmijene kroz političke intrige i pritiske. Ovakvo ponašanje neće proći nezapaženo, niti će biti zaboravljeno od strane naroda Budve"
ahahahahahahah...
Gradjani Budve znaju svoja prava, gradjani Budve... a gdje je pecat
I iz Ure je par ljudi uslo u skupstinu juce da se bune protiv vlasti sa Dps, neka taman da oci povade jedni drugima
Sent from my phone
Uporediti tadasnju gospodu sa ovim medjedima danas
Bila su to vremena...
Godine 1969. Milo Medigović izabran je za predsjednika Opštine Budva.
Bilo je to vrijeme procvata crnogorskog turizma. Na Svetom Stefanu, rekonstruisanom drevnom paštrovskom gradiću, svečano otvorenom na Dan ustanka crnogorskog naroda, 13. jula 1960. godine, ljetovale su brojne krunisane i nekrunisane glave, slavne ličnosti, pa i pisac Alberto Moravija... Gost Hotelsko-turističkog preduzeća “Sveti Stefan” bio je i predsjednik Tito.
https://www.vijesti.me/kultura/74030...-su-to-vremena
Cojek bio na licinom mjestu pa nas izvjestava iz prve ruke.
Jos jedan od cuvara "izborne volje" koja se tri puta sastaviti ne moze.
Evo sam i ja kao starobudvanin i glasac DFa protiv Mikelja i mislim da je izdao izbornu volju moju
Ovakvu komediju ni Domanovic ne bi mogao smisliti kao u Budvi sto se desava evo vec godinama.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks