Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 39 of 39

Thread: Kako podesiti Tv da prikazuje kanale bez kablovske

  1. #26
    Join Date
    May 2007
    Location
    Lustica
    Posts
    17,515
    Thanks Thanks Given 
    381
    Thanks Thanks Received 
    948
    Thanked in
    309 Posts
    Rep Power
    863093

    Default

    Quote Originally Posted by technus View Post
    Jedno malo 'cudno' pitanje, ali prikopca si antenu u STB, je li tako, ne u TV?
    Tako je, u t2 uredjaj je. A t2 hdmi kablom sa tv.

    Sent from my Mi 9T using Tapatalk

  2. #27
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Andromeda
    Posts
    8,686
    Thanks Thanks Given 
    246
    Thanks Thanks Received 
    495
    Thanked in
    277 Posts
    Rep Power
    1518526

    Default

    To je ispravno.
    Bas mi nista vise ne pada na oamet, bez da probas da promjenis ovo 'antena power' on i off, mada ne bi trebalo da je do toga.
    Trebalo bi isprobati tu antenu na neki TV sto ima DVB-T2 ili na drugi STB.


    'šta to zida sinko, koga sestra brani,
    koliko je love pokupio brat'

  3. #28
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    4,192
    Thanks Thanks Given 
    357
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    35 Posts
    Rep Power
    162023

    Default

    Srbija je na dvb/t ako si tako ostavio onda ti trazi isto sto i tv...
    Nisu iste freq biraj ako ima italija i skeniraj opet

    Sent from my P 30 pro using Tapatalk
    Satelitski resiveri/Oprema
    [email protected]

  4. #29
    Join Date
    May 2007
    Location
    Lustica
    Posts
    17,515
    Thanks Thanks Given 
    381
    Thanks Thanks Received 
    948
    Thanked in
    309 Posts
    Rep Power
    863093

    Default

    Quote Originally Posted by technus View Post
    To je ispravno.
    Bas mi nista vise ne pada na oamet, bez da probas da promjenis ovo 'antena power' on i off, mada ne bi trebalo da je do toga.
    Trebalo bi isprobati tu antenu na neki TV sto ima DVB-T2 ili na drugi STB.

    Cackao sam to oko Antenna Power, ali nije do toga... pokusavam sa ovima iz TehnoMax rijesiti...

  5. #30
    Join Date
    May 2007
    Location
    Lustica
    Posts
    17,515
    Thanks Thanks Given 
    381
    Thanks Thanks Received 
    948
    Thanked in
    309 Posts
    Rep Power
    863093

    Default

    Quote Originally Posted by darko cfc View Post
    Srbija je na dvb/t ako si tako ostavio onda ti trazi isto sto i tv...
    Nisu iste freq biraj ako ima italija i skeniraj opet

    Sent from my P 30 pro using Tapatalk
    Mislim da ova podesavanja na tv nemaju veze, s obzirom da je STB prikljucen.

  6. #31
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,235
    Thanks Thanks Given 
    60
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    32 Posts
    Rep Power
    12711

    Default

    nek to daju iz tehnomaxa antenu bas za dvbt2 , a ponesi i resiver kod njih ili kod nekog prijatelja promijeni lokaciji preskeniraj kanale i probaj na drugu lokaciji da ih pronadjes.
    mozda ti je neispravan resiver, mozda antena

    Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

  7. #32
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    4,192
    Thanks Thanks Given 
    357
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    35 Posts
    Rep Power
    162023

    Default

    Quote Originally Posted by technus View Post
    To je ispravno.
    Bas mi nista vise ne pada na oamet, bez da probas da promjenis ovo 'antena power' on i off, mada ne bi trebalo da je do toga.
    Trebalo bi isprobati tu antenu na neki TV sto ima DVB-T2 ili na drugi STB.


    Ako si na uredjaju ostavio ovako imaju. Jer on ima unaprijed programirane frequencije koje trazi zavsino od toga jel dvbt ili t2, za 25e ne mozes ocekivati blind search . Probaj izabrati ako ima italija ili bilo koja zemlja koja dvb/t2 i vidi ima li sta pa javljaj

    Sent from my P 30 pro using Tapatalk
    Satelitski resiveri/Oprema
    [email protected]

  8. #33
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    PG
    Posts
    1,488
    Thanks Thanks Given 
    42
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    22 Posts
    Rep Power
    31782

    Default

    Srbija podržava dvb-t2 standard .

  9. #34
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    4,192
    Thanks Thanks Given 
    357
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    35 Posts
    Rep Power
    162023

    Default

    Kad je ovaj box napravljen cisto sumnjam da je imala... Na bilo kom resiveru nikad nista nisam nasao kad sam izabarao srbiju uvjek italija ili slovacka ili tako nesto...

    Sent from my P 30 pro using Tapatalk
    Satelitski resiveri/Oprema
    [email protected]

  10. #35
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    PG
    Posts
    1,488
    Thanks Thanks Given 
    42
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    22 Posts
    Rep Power
    31782

    Default

    Quote Originally Posted by darko cfc View Post
    Kad je ovaj box napravljen cisto sumnjam da je imala... Na bilo kom resiveru nikad nista nisam nasao kad sam izabarao srbiju uvjek italija ili slovacka ili tako nesto...

    Sent from my P 30 pro using Tapatalk
    Prvo eksperimentalno emitovanje u Srbiji je realizovano na Telforu 2009. godine. Realizacija je izvedena u saradnji Telekoma Srbije i TV Foks, a emitovanje je bilo ograničeno na samom forumu.[1][2]
    DVB-T2 emitovanje odnosno digitalizacija u Srbiji je počela 2012 godine, u početku pokrivajući oko 40% teritorije Srbije. Danas DVB-T2 mreža ima nacionalnu pokrivenost od preko 98%. Digitalizacija je završena 7. juna 2015.[3]

  11. #36
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    4,192
    Thanks Thanks Given 
    357
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    35 Posts
    Rep Power
    162023

    Default

    Drago mi je zbog njih ali mojsiju nije pomoglo i cisto sumnjam da u Vivaxu to su znali pa sve podesili... Opet kazem ne odradi nijedan uredjaj search makar ovi sto sam ih ja imao u rukama osim ako se stavi neka od nabrojanih zemalja... S ovim cudom nisam imao prilike da se srecem pa da znam koji mu je pa ne radi

    Sent from my P 30 pro using Tapatalk
    Last edited by darko cfc; 27-05-20 at 14:50.
    Satelitski resiveri/Oprema
    [email protected]

  12. #37
    Join Date
    May 2007
    Location
    Lustica
    Posts
    17,515
    Thanks Thanks Given 
    381
    Thanks Thanks Received 
    948
    Thanked in
    309 Posts
    Rep Power
    863093

    Default

    Quote Originally Posted by kauboj24 View Post
    nek to daju iz tehnomaxa antenu bas za dvbt2 , a ponesi i resiver kod njih ili kod nekog prijatelja promijeni lokaciji preskeniraj kanale i probaj na drugu lokaciji da ih pronadjes.
    mozda ti je neispravan resiver, mozda antena

    Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Nema posebna antena za t2, nego i obicna moze da se koristi.
    Vidjecu ovih dana jedan poznanik da mi provjeri sto radi sa ovim, je li stvarno do zaklona zbog zgrada, al on kaze da to ne bi treba da bude problem. Ja ne znam sto drugo moze bit.

    Sent from my Mi 9T using Tapatalk

  13. #38
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,235
    Thanks Thanks Given 
    60
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    32 Posts
    Rep Power
    12711

    Default

    imas i posebnu za t2 nekad te iskrine sobne antene prave problem

    Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

  14. #39
    Join Date
    May 2015
    Posts
    674
    Thanks Thanks Given 
    64
    Thanks Thanks Received 
    53
    Thanked in
    30 Posts
    Rep Power
    22167

    Default

    Aj ljudi ne sprdajte se. Ja sam u stan u bar ubacao viljusku u taj vivax set box i hvatao mi je kanale.A ne antena da ne hvata.
    Prebaci sto kolega kaze na ItL,makni SRB

    Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

  15. The Following User Says Thank You to Utoka For This Useful Post:


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Grafika sa neta se ne prikazuje kako treba
    By Dutch in forum Software
    Replies: 12
    Last Post: 13-08-14, 23:43
  2. i.kako podesiti firefox
    By montegruja in forum Software
    Replies: 4
    Last Post: 15-03-10, 22:56
  3. Kako podesiti isdn fax
    By montegruja in forum Internet
    Replies: 0
    Last Post: 03-02-07, 19:02
  4. Kako podesiti zvuk na Mirc-u
    By BiTrAtE in forum #montecafe
    Replies: 2
    Last Post: 07-04-05, 10:58
  5. Kako podesiti MMS na PDA??
    By BiTrAtE in forum Mobilna telefonija i telekomunikacije
    Replies: 3
    Last Post: 29-11-04, 09:16

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •