U Bg sam. Ima li dje da se uzme Sony 5 koliko toliko povoljnije ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema, ne trudi se.
Mislim nema povoljno... Nek je sa srećom
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Hvala ljudi.
Konzola sa dzojstikom + dodatni dzojstik + 3 igrice + fifa = 830€
Microsoft kupio Activision za 69 milijardi,odose neke eksluzivne igre sa Playstationa
https://smartlife.mondo.rs/tech/gami...-Blizzard.html
I to kes transakcija. Nevjerovatne cifre
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dako konačno prestanu sa reciklažom COD-a svako pola godine i izbace nešto kvalitetno
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Cekajuci Granturismo
Sigurno sam
promasio temu, al eto da pitam ima li ko da prodaje igrice za xbox360 jer imam jedan pa sam htio da castim neku djecu u komsiluk da se malo zanimaju
Ako hoćeš mogu da ti pošaljem invite code za bitGAMER , torrent tracker đe imaš brdo igrica, između ostalog i za Xbox360 pa da poskidaš.
Vala sam očekivao posle poluproizvoda od GT Sporta izlazak GT7 na velika vrata, ali mi je ova car lista stvarno razočaravajuća. Premalo "civilnih" kola, kad se sjetim GT2 i njegove car liste, Forzu da i ne pominjem, tu nema šta nema.
https://gran-turismo.fandom.com/wiki...smo_7/Car_List
Dje je najrealnije nac digitalnu ediciju PS5?
Podgorica Podgoricanima!
Ima li neko da bi prodao PS5 ili da zna gdje se može kupit kod nas. U Srbiji i Hrvatskoj ih ima dosta, ali mi se ne ide...
Ima ih na njuskalo.hr oglasima, u Srbiji ima nekoliko opcija recimo u prodavnici u Leskovcu, u Skadru u Universalu sam našao bundle PS5, CD, 1TB i 3 igrice za 750 eura... Kod nas u tehnomaxu ti kažu da napraviš rezervaciju na sajtu, iako ja to ne uspijevam nikako, ali kod njih je PS5 825gb nešto oko 560 eura, ne znaju u narednih par mjeseci kad će bit isporuka.
Jesi imao problema na granici sa tim? I gdje si kupio?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks