Ima li đe da se nađe ovo ali ne po ovoj cijeni:
Prodaja Playstation 5 DualSense Charging station , Podgorica, Crna Gora | PC-Gamer Podgorica
Ima li đe da se nađe ovo ali ne po ovoj cijeni:
Prodaja Playstation 5 DualSense Charging station , Podgorica, Crna Gora | PC-Gamer Podgorica
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Imas u tebnomax za 6€
Sent from my iPhone using Tapatalk
U games u deltu 30 i nesto eura, samo originale kupovat.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kako ne bješe orginal niđe kad sam uzimao, uzeh ovaj sa Alija, služi odlično već par mjeseci, 4 gamepada punim na njega.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€11.38 25%OFF | for PS5 Type-C DualSense Charging Station Dual Charging Dock Charger Stand for PlayStation 5 DualSense Wireless Game Controller
https://a.aliexpress.com/_EIWSpxj
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Radi li kome sms servis kod psn naloga?
Ja sam na mtel ali mi je broj 067. Probao sam da stavim i 0673***** i 673***** i neće ni jedan.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Poklanjam Trust Charging Dock za dva kontrolera, kolega @miovrag ima prednost jer mi se čini da je pominja neđe da bi mu trebao, ako se u međuvremenu snašao (ili sam ja nešto permutovao) ko se javi prvi njegov je. (full ispravan slabo korišćen)
https://www.trust.com/en/product/244...g-dock-for-ps5
Last edited by BiTrAtE; 14-06-24 at 09:17.
Imaš PM
Đe najpovoljnije trgovat PS5 u PG? Pitah na jednu IG stranicu ali su im nestali, imali su slim od 1TB
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pc gamer ili tehnomax
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Skoro mi je brat od ujaka trazio sony da kupi i sve prodavnice po PG imaju iste cijene 540-550e . Na kraju mi pade na um Facebook marketplace . Kupismo od lika 400e nov ne raspakovan slim verzija sa cd i 24mj garancije . Lik ga je dobio na nagradnu igru .
Tako da savjet da pogledas tamo ili po oglasa , samo da ima garanciju
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ako je neko zainteresovan za VR1, verzija 2, da dodatkom za igranje i na PS5, dao sam oglas za prodaju
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
700 dolara PS5 Pro.
Preporučena cijena, a s obzirom na obzir kod nas, ispod 800 oira ništa.
*Sony navodi da novi GPU ima, između ostalog, 28% brži RAM nego standardni PS5, što znači da će nova konzola nuditi do 45% brži rendering.
Dalje, ray-tracing biće do tri puta brži nego što to može ponuditi originalni PS5, a upscaling tehnologija koju su primijenili uz pomoć AI zove se "PlayStation Spectral Super Resolution", odnosno PSSR.
Kompanija dodaje i da će više od 8.500 igara za PS4 biti unaprijeđeno ili stabilizovano ako se pokrenu na ovoj konzoli, a moći će i da se poboljša iskustvo sa PS5 igrama koje nisu eksplicitno već pojačane za PS5 Pro.
PS5 Pro je iste visine kao originalni PS5, i iste širine kao model koji dolazi bez porta za disk. Dolazi sa 2TB ugrađene skladišne memorije, što je unaprjeđenje u odnosu na prethodne modele od 1TB.*
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 10-09-24 at 18:39.
Ako nedje iskoci dobra ponuda nove konzole Ps5 slim disk verzija, pisite odje.
Trgovah bi jedan.
Rado bi se, veli, drogiro profesionalnim Sonijevim ultra hd prikazama.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Renta li ko ps5?
Trazio mi jedan djecak al prije bih rentao nego svoj dao (tezina mi) 😆
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks