Meni nikd neće biti jasna ova moderna logika, da se više vjeruje frizerima, veterinarima, sujevjernim tipovima nego ljekarima...svtite ljudi neki od nas su koronu jako tesko prebolovali, Bugi najgore od svih nas, a nije ni meni lako palo i bojim se korone kao djavo od krsta! Epilog, ja sam primila čak 4 doze fajzera, i plus svake godine i 20. i 21, 22, i 23. vakcinu protiv gripa...ne znam za vas ali ja momentalno osjetim paniku kad me zabole kosti ili dobijem temperaturu...jer korona je tako počela! Moram reći da sam više puta zbog prirode posla bila u masi ljudi medju kojima je bio ne mali broj koji je nakon par dana dobio simptome i potvrdjena im je korona, ja sam tri puta izašla bez ikakvih posledica...jednom sam imala simptome koji su trajali kao nus pojave vakcine, i bili manje intenzivni, sa ili bez temperature nijesam testirana zvanicno, ali jedan brzi test je pokazao neko polovicno prisustvo korone ali kažm, simptomi su trajali 1 dan....i onda mi neko kaže nema korone? Ima brate ja to znam, jer sam imala jaku gripu i jaku koronu, gripa je majka za koronu! Ili mi kaze vakcina ne pomaze? Pomaze brate, ja sam primjer da pomaze
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks