Jel ovo nes ili topla cokolada?
Kako rekoste ono, moramo se navikavat na defilovanje svako malo.
Mislim da je to samodestruktivno, budala po budala sa jedne i druge strane i neće na dobro izaći.
https://www.antenam.net/drustvo/hron...identa-u-igalu
Najjaca su mi opravdanja bilo za srpske provokacije ili zlocine iz proslosti “a budala ili zlocina ima i s jedne i druge strane”. Nema veze sto je to 95 naspram 5% u zastupljenosti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam na koji način se tebi dozvoljava da u svakom postu pljuješ po Srbima. Ali kroz svaki post se provlači to. U redu to što si zadojen. Ali to prosipaj kod sebe kući.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
duboko nesrećno društvo a i država. nikad nidje dok je ovakvih kuvanih glava. zamisli koliko je to jadan život kad im je najveće dostignuće da se ogrnu zastavom (bila ona crvena ili trobojka) i brane šta? donekle razumijem one u parlament, oni su puni keša da budu profesionalni Crnogorci ili Srbi. no eto, nema narod leba da jede ali zato zastava za izvoz. odlično će im doć’ ako nažalost ne budu imali šta da jedu
Tapatalk
Last edited by outline; 06-12-20 at 19:27.
'IQ 86 u prosjeku rasturi ovu zemlju'
Tripleta ako si se meni obratio mogu samo da ti odgovorim da ne prduckaš o nečemu o čemu pojma nemaš.
Jedina razlika u zločincima, bar ovo što sam ja imao prilike lično da vidim, sa jedne i druge strane je u tome ko je imao bolju početnu poziciju.
Ološ tamo ološ ovamo, bravi tamo bravi ovamo, nikakve tu razlike nema.
Ako se nisi meni obratio zanemari dio đe se pominje prduckanje.
У земљи у којој нешто више од четвртине становништва чине Срби ,а српским језиком говори најбројнија језичка заједница, најобичнија је ствар да дјеца на улици сасвим слободно носе дрес Италије.
Дрес Србије у којој живе родбина,пријатељи и крштени кумови не само Срба већ и мнозине Црногарацах није било могуће видјети сем у ријетким приликама.
То,дакле,није било нормално. Клатно се било одњихало у тачку екстрема и сада само присуствујемо процесу његовог враћања у равнотежни положај ,у ону тачку еквилибријума једне европске,грађанске државе у којој су сва права једнака за све.
Баш као и обавезе.
Zna li ko đe je i šta radi Aleksandar Damjanović? Prethodni ciklus je završio kao nezavisni poslanik, a ne sjećam se da je bio na bilo čijoj listi.
Evo Veljovic piše članak jutros na cijeloj strani u Pobjedi pa kaže Ferdinand Magelan, pakao.
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Koja razlika ovog foruma / portala danas i onog iz kraja devedesetih.
Obicno su oni koji se osjecaju Srbima isli na serbiancafe. Tamo su docekani kao stranci pa se vracali na montecafe. Diskusija je bila normalnija i skoro da nije bilo prica o crkvi i vjeri. Ova obiljezja takodje nije bilo u ovom obimu. Pljuvanja po Crnoj Gori skoro pa da i nije postojalo vec oni koji se osjecaju Srbima su promovisali srpske stvari.
Eto da uporedite koliko politika doprinese da se ljudi radikalizuju.
Ne znam sta se tu desilo, ali u Tivtu imam rodjake Hrvate koji su mi rekli da su isli tacno od kuca do kuca u kojima zive osobe koje se izjasnjavaju kao Hrvati i vikali da se sele. Tako npr.da je neko izasao i napravio incident ne bi me cudilo. To su mala mjesta, svi se znaju.
Last edited by the_lady_marianna; 07-12-20 at 11:41.
Vjerovatno si na doseljenike mislio na ove sa sjevera jer nece se podgoricani doseljavat na primorje. Nema to veze sa njima ilitiga Vasojevicima (oni su sa sjevera najbrojnije pleme pa njih uzeh kao primjer) nego internet, rasprostranjenost informacija, huskacki portali, nikakva cenzura, i onda nacionalizam i sovinizam samo jacaju. Nista to sto je 21. vijek, internet koliko je dobar za vecinu stvari, toliko je i los za neke jer mozda se u nekim kucama djeca ne truju time, ali zato ista ta djeca citaju i gledaju svasta po
Internetu
Last edited by Tripleta; 07-12-20 at 15:37.
Sad ce imat vise vremena za pisanje, mada sumnjam da ce se leba najesti od toga..
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...odnosi-ostavku
Budite relaksirani.
Mislim da se niste razumjeli, govorite o različitim dešavanjima. Mada ne znam koliko pije voda ta priča o pozivanju na seljenje u današnje vrijeme kad se sve lako dokumentuje.
A cisto sumnjam da Marijanu lažu njeni rodjaci Hrvati.. a znamo da Srbi znaju takvi da budu, je li.. Srbi su to....
^Озбиљне оптужбе , сваки позив на селидбу мора се сасјећи у корјену.
Ако треба,и по џепу и по глави .
Koji je najvjerovatnije bio isprovociran dizanjem 3 ili srednjeg prsta. Kad je ono bilo, ja mislim prekjuce, kad sam prolazio autom pored Maše vidio sam da momak sa trobojkom pokazuje srednji prst momku s druge strane ulice i poziva ga na obracun (hrabar jebiga, bio s drustvom u kolima). Neko tako pukne, dodje izdeveta ga i onda dolazi do ovakvih clanaka kako su napadnuti
Last edited by Tripleta; 07-12-20 at 17:56.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks