Page 478 of 482 FirstFirst ... 378428468474475476477478479480481482 LastLast
Results 11,926 to 11,950 of 12047

Thread: Korisnicki problemi sa ADSL-om

  1. #11926
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    78
    Rep Power
    0

    Default Korisnicki problemi sa ADSL-om

    Ne razumijes...

    Ovaj od telekoma je ovaj crni koji ide na zid ali nema oba konektora ista.

    Ovaj sto sam kupio ima ista tj telefonska zato ne radi.



    Crni je za adsl

  2. #11927
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    N/A
    Posts
    5,359
    Rep Power
    330179

    Default

    Pa to sam i pretpostavio, jer zice nijesu iskonektovane kako treba.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

  3. #11928
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    78
    Rep Power
    0

    Default

    Smaranje...

    Fabia?!

  4. #11929
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    N/A
    Posts
    5,359
    Rep Power
    330179

    Default

    Uzmes fino taj kabl koji oces da zamijenis i pones u radnju dje si kupio taj i neka ti ga prekonektuju na isti nacin i zavrsis posa.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

  5. #11930
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    N/A
    Posts
    5,359
    Rep Power
    330179

    Default

    Evo ga urekoh, ne radi mi internet a extra tv radi. Restartovah ruter i trt. Ebaj ga milutine

    P.S. Proradi
    Last edited by mexiko; 28-04-17 at 02:53.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

  6. #11931
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    MNE
    Posts
    66,666
    Rep Power
    89506

    Default

    Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Dvije za prijem, dvije za predaju?
    Dvije zice i za down i za up. Ostale dvije, tj. spoljne ne sluze nicemun
    TAKUMI

  7. #11932
    Join Date
    May 2009
    Location
    Bar
    Posts
    5,411
    Rep Power
    64224

    Default

    Moze li mi neko objasniti ovo - produzio sam ugovor na 2 godine prije nekih 4-5 mjeseci, zadnjih mjesec dana non stop imam problema sa netom, zvao sam ih milion puta, poslali su covjeka koji mi je ubacio novi ruter, internet je radio citav jedan je8eni dan ok, i poslije toga opet po starom, ping skace na 150, download ide na 1mb umjesto 8 obecanih, zvao sam ih ponovo proslog vikenda, rekli su da ce nekog poslati, evo 7 dana niko nije dosao. Ono sto mene zanima da li ja mogu da raskinem taj ugovor i kako to vec ide s obzirom da placam nesto sto nikako ne dobijam, placam za STABILAN internet, a ne za ***** sa pingom 150 i downloadom 1MB i kakva je procedura oko raskida ugovora? Jer ja nisam zadovoljan sa njivim smecarskim internetom, zelio bih da ga ukinem, ako treba i na sud da ih bacim. Hvala.
    FORZA INTER


  8. #11933
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    N/A
    Posts
    5,359
    Rep Power
    330179

    Default

    Ono sto napisah prije, nije ti niko obecao 8 nego DO 8. Nemas nije napisan minimum onoga sto su oni duzni da obezbijede, osim parice i opreme, koju iznajmljujes. Sto se tice protoka, prc. Konsultuj advokata nekog, mada mislim da nista ne mozes ucinjet. Sto mislis, zasto su dati oni silni milioni od korupcije?
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

  9. #11934
    Join Date
    May 2009
    Location
    Bar
    Posts
    5,411
    Rep Power
    64224

    Default

    nista znaci nastavicu da ih zovem sve dok ne poprave, ne bih ja to ni potpisao pored telemaha, no oca uhvatise na foru, do sad ste placali za 5mb 21 euro, sad dobijate 8 prc
    FORZA INTER


  10. #11935
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    5,850
    Rep Power
    23125

    Default

    Ako mjeris 1 MB, to ti je 8 Mb, sto je super

    Nego, salu na stranu, posalji podatke na PM, pa da vidimo sto se moze sredit...
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

  11. #11936
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    30
    Rep Power
    0

    Default

    Nesto bas mnogo spajkuje ping danas, zna li neko sta je?

  12. #11937
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    56
    Rep Power
    487

    Default

    Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Moze li mi neko objasniti ovo - produzio sam ugovor na 2 godine prije nekih 4-5 mjeseci, zadnjih mjesec dana non stop imam problema sa netom, zvao sam ih milion puta, poslali su covjeka koji mi je ubacio novi ruter, internet je radio citav jedan je8eni dan ok, i poslije toga opet po starom, ping skace na 150, download ide na 1mb umjesto 8 obecanih, zvao sam ih ponovo proslog vikenda, rekli su da ce nekog poslati, evo 7 dana niko nije dosao. Ono sto mene zanima da li ja mogu da raskinem taj ugovor i kako to vec ide s obzirom da placam nesto sto nikako ne dobijam, placam za STABILAN internet, a ne za ***** sa pingom 150 i downloadom 1MB i kakva je procedura oko raskida ugovora? Jer ja nisam zadovoljan sa njivim smecarskim internetom, zelio bih da ga ukinem, ako treba i na sud da ih bacim. Hvala.
    Agencija za telekomunikacije oni su zaduženi za to
    http://www.ekip.me/kontakt/
    Pitaj, to je najlakse a dosta mogu uraditi po tom pitanju

  13. #11938
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    San Francisco CA
    Posts
    6,323
    Rep Power
    227021

    Default

    Jel ima ko problema sa istočno evropskim serverima (ping 150+)?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

  14. #11939
    Join Date
    May 2009
    Location
    Bar
    Posts
    5,411
    Rep Power
    64224

    Default

    Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Jel ima ko problema sa istočno evropskim serverima (ping 150+)?
    i sa istocnim i sa zapadnim oko 150, mada bili su juce iz t coma i evo radi ok da kucnem, ping 35-45 ne prelazi...
    FORZA INTER


  15. #11940
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pljevlja
    Posts
    1,984
    Rep Power
    6868

    Default

    Imam problem sa otvaranjem portova na ADB ruteru. Odavno imam otvorene portove ka jednoj IP adresi koji rade ok (DVR od video nadzora-3 porta), medjutim danas probao da otvorim samo jedan port ka drugoj IP adresi (za WakeOnLan) i nema sanse da taj port moze da se otvori,probao sam i sa promjenom porta i fiksirane IP adrese racunara, sta god uradim ne moze... probao da brisem i ove stare portove pa da dodajem nove,isto, samo ova 3 porta koja rade od ranije budu otvoreni i ni jedan drugi. Je li imao neko slicnih problema? Ovo mi je u firmi, pa mi je dosta bitno da rijesim

  16. #11941
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pljevlja
    Posts
    1,984
    Rep Power
    6868

    Default

    Niko nije imao slicnih problema? Od jutros se svako malo gubi net,prijavio,medjutim nikome na pamet nije palo da zove...

  17. #11942
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    MNE
    Posts
    66,666
    Rep Power
    89506

    Default

    Jesi li resetovao pozadi ruter/vratio u fabricka podesavanja?
    TAKUMI

  18. #11943
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,289
    Rep Power
    50805

    Default

    Krepa' mi je jadna jack na router, imam li sto prskat ili da ga promijene, zvat? (VDSL)
    Derp

  19. #11944
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    MNE
    Posts
    66,666
    Rep Power
    89506

    Default

    Jack?
    TAKUMI

  20. #11945
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Podgorica
    Posts
    8,771
    Rep Power
    21472

    Default

    Lan?phone? Prebaci na drugi?

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

  21. #11946
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pljevlja
    Posts
    1,984
    Rep Power
    6868

    Default

    Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Jesi li resetovao pozadi ruter/vratio u fabricka podesavanja?
    jesam i svaki put posle fabrickog reseta mi se dio podesavanja vracao sam dok nisam promjenio admin sifru...ali sad imam problem sto ne znam koje su sifre bile za 2 tel linije koje su na tom ruteru

  22. #11947
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,289
    Rep Power
    50805

    Default

    Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Jack?
    Pardon, jedan od 4 LAN izlaza.
    Derp

  23. #11948
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    MNE
    Posts
    66,666
    Rep Power
    89506

    Default

    Quote Originally Posted by smfilip View Post
    jesam i svaki put posle fabrickog reseta mi se dio podesavanja vracao sam dok nisam promjenio admin sifru...ali sad imam problem sto ne znam koje su sifre bile za 2 tel linije koje su na tom ruteru
    Mislis na SIP pass?


    Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Pardon, jedan od 4 LAN izlaza.
    Prijavi pa cemo zamijenit.
    TAKUMI

  24. #11949
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pljevlja
    Posts
    1,984
    Rep Power
    6868

    Default

    da,sip pass
    povlaci li ruter nesto od podesavanja mozda sa nekog servera kad se konektuje,jer mi je cudno da od 10 reseta jedini put kad dobijem sve cisto je kad sam promjenio admin sifru na njemu? Ako ne povlaci,da vratim pass pa da zovem 1500 da ukucaju pass za te 2 linije?

  25. #11950
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    MNE
    Posts
    66,666
    Rep Power
    89506

    Default

    Trebalo bi da povuce ali mislim da je bilo nekih problema pa su morali sve pojedinacno da prekucaju, i to NOC.
    TAKUMI

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ADSL...DA ili NE
    By EsCaPe in forum Internet
    Replies: 405
    Last Post: 22-09-08, 01:05
  2. ADSL besplatan 16. i 17. januara
    By helpdesk in forum Internet
    Replies: 56
    Last Post: 01-12-06, 15:39
  3. ADSL - naravno problemi !!!
    By stefan123 in forum Internet
    Replies: 2
    Last Post: 05-07-06, 19:11
  4. Besplatan ADSL servis do početka septembra
    By helpdesk in forum Internet
    Replies: 34
    Last Post: 18-08-05, 13:03

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •