Vele da su strastvene...što znam...
A ja vatreni znaaaak, na nebu jaaaak![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne mogu ja toliku posesivnost da podnesem. Ja sam slobodni strijelac![]()
Ima li ko da poskvirta ove što ukvariše temu ?
Uf, uf, uf...
E zamislite vi ovaj mozak. Vjerena a prihvata nepoznatog momka i odgovara mu na poruke. Evo jos pise nakon ove prepiske koju sam okacio.
A pricao sam juce sa onom malom 2003 godiste i rekla mi je da je za 2 godine spavala sa 18 momaka. Ima spisak. Oko podne kad zavrsi sa trepavicama je vodim na testiranje na hiv, hepatitis b i c i sifilis. A sjutra radi briseve. Jedva sam je nagovorio. Veli, sramota me to da radim, sta ako me ko vidi? Kakva malogradjanstina, nije jedina koja tako razmislja. Strankinje podju bez pogovora
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
![]()
Last edited by Tripleta; 16-01-25 at 09:49.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ova mi se čini da nije pala... Drži se dobro...
Evo ide ka tome da padne.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
blago mužu budućem. i ovakve izigravaju moraliste, u 99% slučajeva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja lično mislim da takve muževi ne zadovoljavaju dobro, pa traže bolje
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
ovakva će prva da priča kako su svi muškarci isti, i da sjutra optuži muža da je vara. sve to dok ona isto to radi.
Триплета kuca...
Tripi,ako neka već ima negativan test,priznaješ li rezultate i imaš li kakav popust u IJZCG,neku VIP karticu njihovu?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A ne moze se cijeli zivot davat sve od sebe. Kad tad nas ceka da ce nam se zena izjebat s nekim šefom, menadzerom, direktorom. Zene je vazda privlacio status muskarca, ovog slucaja u firmi. Mislim na nove generacije. Sve im je postalo lako dostupno. Zato treba gledat najvise inteligenciju zene, takve zene znaju sta je pogresno. Ili ako imas milione onda nece iz straha da te prevari jer zna da bi tako izgubila muza milionera. A nas obicne smrtnike to sve ceka
Zato joj treba napravit 3-4 komada da nema kad ni kud![]()
Forever young, i want to be forever young
ko 'oće vazda nadje način.![]()
Negativna je ova mala na sve sto se moze kontrolisat preko krvi. Ali ti testovi pokazu samo nesto sto se desilo prije 2 i po mjeseca ili ranije. Zbog perioda prozora. A ona je imala partnere prije mjesec, mjesec ipo, 2. Sve razlicite. Pricala mi sinoc. Da sam znao da je ovako promiskuitetna, nikad ne bi izasao s njom. A mnogo je zgodna, znate kakva faca, stvorena za falus. Cim pocne ljubljenje ili dodiri po vagini, ona se izgubi, mozes od nje da radis sto oces
Last edited by Tripleta; 16-01-25 at 13:53.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks