Uuu tripletica is on fire, Diego Milito mood!
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Za koliko ce da padne?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Uuu tripletica is on fire, Diego Milito mood!
Evo konacno spoj na Tinder posle 100 godina i najjace javljanje na svijet. Ne zamjerite na losem engleskom. I nikad se ne javljajte sa “cao, hej, poz” i slicno.
Inace, u Bar je dosla da se banja. Ko je blizu neka instalira i nadje je. Meni je muka da idem tamo
Last edited by Tripleta; 30-08-19 at 19:46.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Mala je drcna, sto ce biti odje?
Kako te śede... Ne zamjeri, morao sam... ;-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ne ne, tripletica plete mrezu, veruj sve smišljeno. Sad kad krene prica da je on stvarao drzavu
Tripleta je updateovani Bizbi
Sent from my p30 pro using Tapatalk
Bizbi 3.0 Pro..
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Hahahahahaah, ao
Treba si je otres' kad ti težina oko srpskog-crnogorskog odnosno forsira ovaj drugi da je trebala napisati "To mi svi zbore" a ne ..."govore" :-)
Ono,čisto da razgovor krene u lingvističkom smjeru a ne u smjeru spavaće sobe :-)
Sent from my 6055P using Tapatalk
Mogu mislit kako se forumasice jeze od mene, netrpeljivost level 1000. Znam, kapiram sve (sad ce neka pametnica da uleti sa “ti si samo za zaljenje”)
Kad bolje razmislim bolje da guras dje god mozes i dje nisu akrepi.generalno su cure u problemu sa muskom populacijom dje god okrenes glavu svi u neke dugove kamate kladionicu niko nista ne ebe.tako da samo udri.da mi nije priroda monogamna ne bi se skida s "nje"(Y)
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Ja slusam savjete moga djeda koji mi je rekao da ga mecem dje god mogu (samo akrepe ne mogu).
A kad im kazem da ne pijem alkohol, ne pusim, ne kockam, ne dilujem, ne pijem kafu (tursku, mogu dojc), samo zinu
Ali im obavezno kazem da ne bijem cure i ne palim samare, samo naglasim da u toku sexa volim da opalim po koji samar po faci i dupetu. Da zna sto je ceka i ujedno da bude fora, kapiras, hehe kako sam lud
Last edited by Tripleta; 09-10-19 at 18:17.
Bitno je da se sve predoči unaprijed... Kako kažu stari dogovor kuću gradi...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ma rrrreši je bre. Da li ce peta Ruskinja da padne od juna do oktobra?
do you veli coming alone
"cumming" se pise.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Jos davno sam rekao da nisam najbolji s engleskim, bitno je da se razumijemo
A o cemu drugo treba da razmislja junosa od 23-4 god, plata, bez obaveza, mozak lagan...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Tu es mon héro!
A dje, srecni su ljudi koji samo na to misle vjeruj mi
Imam kad da se sjekiram. Posle od te sjekirancije nit ce mi padat na pamet za djevojke, nit ce moc da mi se digne
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks