@Tripleta ako te dje put nanese put Tajlanda odradi jedan putopis ko Mojsije ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
pusti piramide no jel pala neka Egipćanka
She is only here to annoy herself!
Ovo sa piramidama i guzvama mi se cinjelo kao neki prolog ali evo izgleda da je bila samo turisticka razglednica... Nista Nefertiti, Kleopatra...
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Seli se tema na putovanja, tacnk vidim
nothing comes from violence and nothing ever could
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
realno ova tema je forum u malom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
e čueš Bosanka pa mogao si upalit auto jedan dan tu do Trebinja a ne da mlatiš do Egipta
She is only here to annoy herself!
Eee ali ovako sudbina ih je spojila u tudjini.
Sent from my phone
Toplo preporucujem iphone 16 pro sa AI (Apple Intelligence) za komunikaciju sa zenama na engleskom (ne vjerujem da radi na nasem jeziku)
uglavnom dobijem nekolike poruke a AI mi objasni sta je zenska htjela da kaze i sta misli tj. sta hoce.![]()
Aj razrijesi nam tu misteriju da ne kupujemo sad novi tel
nothing comes from violence and nothing ever could
A slabo je to. Tripi je old school, ne treba mu najnoviji telefon i AI
Kuku, dje sam ja bio, kakav pakao od drzave. Nemoj ko da se zajebao i posao tamo. Necu pricati o tome jer nije tema.
Kako sam upoznao Bosanku... Posto sam tamo bio sa dajom (daljim), on je imao na instagram neku nasu djevojku koja se tamo zadesila sa drugaricom u isto vrijeme kad i mi. Dogovorio je da se vidimo nas cetvoro. Posli smo svi cetvoro u malo elitniji dio Kaira na veceru, tamo pricali na razne teme, razvezao ja jezik, ova mi veli da se pali na pametne momke, bacali neke fore seksualne konotacije, ali generalno pricali o svemu. Ali ja cijelo vrijeme mislio da ne interesujem ovu jer je bila nekako hladna, kad ja malo po malo, pomazi, dotakni ruku, nogu, poljubi u vrat, u taxi poljubac. Ispred hotela isto se ljubili kad izlazi recepcioner da nas opomene "this is muslim country, don't do this". Rekoh, makse da ne zavrsimo u zatvor. Uzeh joj ja tu kontakt, nastavili da se cujemo tu noc, sjutradan isto, ali ja krenuh malo vise da potenciram sex... Taman pomislih da nema nista od koitusa, kad ona rece "iznajmi sobu u mom hotelu". Kad sam uzeo kljuceve, samo sam rekao spusti se u sobu 203. Dosla je, savrsenaaaaa. Kakvo tijelo. ***** najljepsa na svijet, nema jedne dlake, roza (nije pocrnila), meraka toga. Bez kondoma sam je tohnuo, procijenio sam da je cista zbog svih okolnosti i jer smo pricali noc prije toga. Ona je najbolja u krevetu od svih ikad, kakva profesionalka, sta radi tek jezikom, ozenicu je.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Znaci cekamo putopis iz Beca....Edin Krnic 18+
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A neka to, nego kad zavrsih sa njom, spustih se dolje na recepciju za check out i da mi recepcionistkinja poruci uber do mog hotela. A mala slatka, pokrivena, prijatna... Malo duze je iscimah tu i zbog toga je castih 200 bahti (4€) i rekoh da mi se javi na e mail i da je slatka. Ona se nasmija i kaze hvala. Nije se javila taj dan, tek kad sam se vratio u Cg i to na whats app. Evo nastavismo komunikaciju ali ne bih posao vise za Egipat da mi neko da ne znam koje pare
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pa ako neces opet tamo...neka ti recepcionarka dodej ovamo![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Чиста, иако професионалка.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks