Ono što se sjećam jeste da je ovaj čovjek golgotu preživljavao i da je zaisto imao kohones do poda kad je kritikovao i pokusavao da sprovede svoju politiku i zaštiti ovaj narod od onoga što ga je čekalo a što je on, jako se dobro sjećam predvidjao i pričao još devdesetih! Sve što su radili je otkrivao i jeste, zatvarali smo oči i čutali...vjerujem da njemu tako energičnom i euforičnom nije mnogo trebalo da pređe granicu a djeluje da ja malo upao u paranoju, ne sad nego mnoooogo ranije. Meni jeste bliza politika liberalizma, ali ipak mi je Slavko bio malo previše nacionalista crnogorski...možda on lično nije (mada meni djeluje da jeste, a ja nacionalizam bilo koje vrste prezirem) ali znam neke njemu bliske ljude koji su mrzjeli i slovo S a ne bilo što što ima veze sa Srbijom i Srbima. Lično sam imala jedan slučaj sa jednim velikanom Liberalnog saveza koji je davno umro i ako sam iole imala nekog postovanja za LS od tada je to netragom nestalo....tako da ove riječi meni odišu strašnom opterećenošću i kompleksom od Mila....iako vjerujem da ima i mnogo istine ovdje u ovim riječima, ipak...što neko reče, kontradiktoran i povremeno djeluje pogubljeno. Sjenka i ništa više
Last edited by zvoncica; 29-09-23 at 20:50.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nema dislike da ti opalim za ovaj post...
Kako zakljuchiste kontradiktoran,chuli ste Petra da mu je na startu jednom rekao kontradiktorni ste i sad ponavljash i ti i ostali koji spomenushe to,aj da chujem konkretno oko chega je bio kontradiktoran...?
Ovo o mrznji prema Srbiji,bolje da ne komentarishem,izjednachavash izgleda mrznju prema chetnicima sa svim Srbima...necu da vjerujem da si mislila na to,ali napisala si loshe...jer evo jedna Vesna Perović iz sred Beograda dodje,prichala je ekavski,dama,niko je ne uvrijedi no naprotiv poshtovanje samo takvo!
...
prelistas oci podgorice,podgoricki vremeplov,razne grupe drustve i stvarno Slavko je u pravu... UDBA..... mladi narastaji
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ovaj, ne bih da rušim sneška, ali LSCG je imao oko 6%, potpuno je druga stvar što su mnogi pričaju da su bili u tih 6% (pa ispada da je imao minimum 30%), i što je najbolje uspjeli su sebe da ubjede u to, a onda kada dođe... razočarani Liberal...
Što se tiče same emisije, nije rečeno ništa novo, ali mnogima je izgleda djelovalo kao šamar zbog toga ko je rekao, pa se ponašaju kao ,,uvređena mlada".
Sent from my Motorola 8400
Evo ti malo kontradiktornosti...Veli Komnenić, Ne mozete za sve optuziti Mila Đukanovića! -i to vam je tačno....gospodin Đukanović govori isto što i vi...-Jeste, ali on laže a ja ne! Ahahahahahahahhahahahhahahha
Ovakvih je momenata imao mnogo.....Abazović je ekstra a open Balkan je konstituisanje velike Srbije, velike Albanije i unistavanje nas ostalih...ovaj mu lijepo veli da je Abazoviž za to a Milo protiv....ali je Dritko dobar? Zar ovo nije negacija sopstvene tvrdnje? Evo ne znam....
Možeš da vjerujes ili ne a i rekoh ti mozda Slavko direktno nije ali sam poistovjetila sa njim prve ljude do njega u koje se kleo! Pričam ti sto znam sto sam LICNO dozivjela od osobe koja je prva do Slavka Perovića bila....ti znas cime se bavim i ti znas da mi je muz iz Srbije....samo iz tog razloga sam vrlo nepozeljna bila i prozvana četnikuljom nicim izazvano, bukvalno i ne bih mogla ponoviti izraze koje je doticni pomenuo! Jako dobro znas da sam ja i za vrijeme Jugoslavije bila Crnogorka pa Jugoslovenka i da mi se nikako nije zbog rodjaka iz Srbije koji pritom nijesu Srbi no manjina iz Srbije, moglo suditi....a sudjeno mi je...tako da ne pričaš bezveze...djeluje ka da nervozom branis neodbranjivo.
Ne formiram misljenje na osnovu icijega, no sama zakljucujem, evo slusam vrlo pomno i upravo sam na dijelu intervjua koji citirah. Ne moze Milo biti i Protiv open Balkana i odgovoran za open balkan, i opozicija i glavni sastavljač vlade i sluzbenik CIA-e i saradnik vucica i rusije...Bajden i Putin i njihov dogovor je posebni krug pakla...oprosti...jeste Slavko, istina je, pričao ranije za prodaju CG i mnogi mu vjerovali nijesu a desila se, vizionarski je predvidio poteze dps-a od nastanka pa do danas, ali ovo je isto paranoja.
Last edited by zvoncica; 29-09-23 at 22:08.
Ja znam da je Slavko tvoj idol ali moj nije, pogotovo ovakav valjda imam pravo napisat što mislim?
Naravno da to ne spada u kontradiktornost,jer on pricha prichu koju je od starta prichao i nije je mijenjao,a ovaj drugi,Milash,sama znash kako je doshao do toga da je on veliki Crnogorac,i odatle to-on laze,ja ne lazem...rekao je on vishe od 90% stvari koja je gola golcijata istina,sad shto se mnogima nece to dopast,njihov problem.
Opet poslushaj za Abaza,nigdje ga nije pohvalio sem da je takav kakav je,to su chinjenice,i da mu skida kapu za hapshenja,a akt veleizdaje valjda nije nikakva pohvala,i to je lijepo rekao i ponovio vishe puta.
Ne znam zaista koja je to osoba prva do Slavka a da si bila shikanirana shto si imala veze sa Srb?Napishi javno slobodno,neka se zna.
Ovo o sudjenju,nemam pojma o chemu prichash.
Idol,nemam ja idola,draga i poshtovana,nekad sam volio Tita,ali daleko od idolopoklonstva,ovaj chovjek,Slavko Perović je bio taj koji je tada pokrenuo pokret za ochuvanje Crne Gore i sve crnogorskog,da ne detaljishem sad...
A pishi naravno shta god mislish da treba,tvoj stav,ali moze valjda da se meni ne dopada?
I shta je slagao Slavko sinoc?
Nije mu ukraden program?
Nisu vecina koji su dizala 2 prsta mahom dps patriote koji su par godina prije toga dizali 3 prsta,itd,i tome slichno?![]()
...
Mnogo smo mi cudan narod, navikli smo na partijske ljude koji pravdaju svaku odluku svojih lidera...
Zamislite kako je bilo onima iz demokrata, prvo su bili zajedno pa im je Ura srusila vladu, pa su demokrate svasta protiv Ure uz najstrasnije prozivke da saradjuju sa dpsom. Da bi demokrate zajedno sa dpsom srusili vladu Ure ali onda na izborima zajedno otisli sa tom Urom pa nakon izbora svako svojim putem...i to ne pricamo o visedecenijskom periodu.
Ako neko pogleda sa strane i objektivno kritikuje Dritana zbog toga i toga ali kaze svaka mu cast zbog toga i toga, nije on kontradiktoran ako je to istina.
Svi su kontradiktorni.
Ne može Milo držati ratnohuškačke govore 90-tih a posle biti najveći prijatelj Hrvatske...ne može ovo,ne može ono.A može sve vjeruj mi!Polaziš od sebe i gledaš kroz sebe pa kažeš da nešto ne može biti.Ne bi moglo biti da si TI na mjestu osobe koja je i protiv i za Open Balkana,ne bi mogla biti TI i saradnik Cie i saradnik Vučića...ali nisi.Tako da sve uzmi sa rezervom ili što bi reka Slavko:Može.Ne zato što je to rekao Slavko već što vrijeme potvrđuje da onaj ko uđe u politiku može biti sve i može mu biti sve.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Dobro je da je ponešto isječeno iz Slavkovog gostovanja, jer bi razočarenje bilo veće. Naravno, to ne znači da treba zaboraviti sve ono pozitivno što je Slavko uradio od 1990 do 2005.
Zaboravljamo Petra. Odradio je odlican posao sa Slavkom koji se moze nazvati nestabilnim. Ne znam ga kao stabilnog previse al ajde godine ga pravdaju donekle. Dobro ga je kanalisao i drzao pod kontrolom da ne odluta. I nije za ponos clanska lscg. Nije nijedna osim mozda clanska iz biblioteke. Da je bilo vise tih clanskih ne bi se danas ponosili ovim politickim. Lscg,dps,df… moderna plemena. Podjele. Cime se mi ponosimo.
Sent आत्मन:
"Vidiš li: svet pun sebe grca -
Očiju punih, prazna srca."
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks